Çok kırgınım

Allah ahmeti kurtarsın demekten başka bir şey gelmedi içimden.

Ablan evlerden ırak nasıl bir insan ya uzak dur ablandan.
Ahmeti çok ezdirmişsin.
Ablan seni ve ahmeti resmen kullanmış.
Ahmete gerçekten güveniyorsan devam et(evlenince farkli olabiliyorlar erkekler dikkat et ablanin ailenin yaptıklarıni başına kakabilir)
Araban senin üzerine değil mi?
Araba almalar filan cok saçmalamış ailende.

Sizin Ahmet'i sevdiğinizi düşünmüyorum.
Evliliği başta isteyende sizdiniz diye hatırlıyorum yanılmiyorsam, mantıklı gelmiş demek ki o zamanlar.

Maddi durumu iyi diye başta aileniz ses çıkarmadı bir dönem işler kötü gidince de Ahmet'in yaşı başı dikkatlerini çekti.

Dediğiniz kadar parayı kendileri için harcatan aileye çok şey yazarım ama yazmayayım.
Hele ablaniz, bu kadar bozuk karakterde birini hayatımda tutmazdim.

Ahmet de saf mıdır nedir ne diye devam etmek istiyor hâlâ sizinle? Allah kurtarsın kendisini.

Para olunca ailenin gözlerinde beliren dolar işaretleri adamın tipini ve yaşını görmelerini engellemiş. O işaretler silinince gerçekleri görmüşler

Para olunca ailenin gözlerinde beliren dolar işaretleri adamın tipini ve yaşını görmelerini engellemiş. O işaretler silinince gerçekleri görmüşler
Aynen öyle olmuş.

Hatta konu sahibinin başta evlilik kararı almasında maddi durumunun etkili olduğunu düşünüyorum açıkçası
Ayrılık kararı alması adamın iş ve sağlık sorunları yaşamasından sonra oluyor. Sonra bir şekilde yeniden görüşmüşler ama ama işte.

Kendisi de hatalı, Ahmet'in parasını bu kadar ailesi için harcamasına müsade etmeyecekti. O zamanlar neden diye sormadıysa tüm aile aynı düşüncede oluyor.

Ahmeti gercekten seviyormusun? Yoksa yaptigi „fedakarliklar“ dan dolayi onu yari yolda birakmis olurum, vicdan azabi cekerim diyemi düsünüyorsun?
Bana, nasil diyim, hani evlenecegin erkek gibi degilde normal insan olarak seviyorsun gibi geldi.
Seni kirmak istemem ama 12 yas bencede cok ya

Uzuldum sana ben.. yaw dogurup buyuttuler diye hayatimizdaki her evreyi onlarin istedigi gibi mi yasamamiz gerekiyor. Buarada burda buna benzer bir konu vardi.. yas farki varmis herifin durumu iyiymis ailesi onay veriyomus kizda seviyormus sonra isleri kotu gitmis 10.000 tl ye bile muhtac olmus bu sefer herifin yasi tipi herseyi goze batmis bla bla..hatta herifin onceki evliliginden kocaman cocuklari varmis. Once goze batmazken sonra cocuklari bile goze batmis.yani ben o konu sahibine ailecek paraci olduklarini soylemistim..bildigin herifin parasini sevmisler..

Senin konunda benzer, sen parasi icin beraber olmamis olsan bile neden ruzgar nereye eserse oraya gidiyorsun? Yani ailen mi girecek o adamla yataga? Sevgi bu mu? Ayrica evli olsan bosan mi diyecekti ailen sana mesela? Saglik sorunu Allah kimseye vermesin ama evliykende olabilir, kimin garantisi var? Apandisit rahatsizligi cok kotu bizzat oglum yasadi ameliyat oldu ve hala
Enfeksyonla ugrasiyoruz, cok zor Allah dusmanima yasatmasin.. herif neyle ugrassin?

Sen bu adamla olsanda olmasanda…ablanla ve ailenle arana mesafe koymani tavsiye ederim. Anan kendi boynozu yemis ve hala evli..sana akil verecek durumda degil kesinlikle.. ayrica despot ve cirkef biri ki hepinizi sindirmis. Sen okumus avukat olmussun yani kendi fikirlerin yok
Mu? Neden her gelenin sozuyle hareket ediyorsun?

Bence Ahmete cidden yazik oluyor. Kac yasiniza gelmissiniz hala iliskinizin arkasinda duramamissiniz bastan. En can alici nokta burasi:
"Bu yaz amcası kanser tedavisi görürken koronodan vefat etti aradan bir hafta geçmeden annesinin mide kanseri olduğu ortaya çıktı annesi tedavi görürken nişanlım apandisit sorunu yaşadı vücudu enfeksiyon üretti neredeyse yürüyemecek duruma geldi.Bu sırada ailem ne aradı ne soru adamakıllı artık gıcıklandıkları için."
Sizin ailenize diyecek söz bulamiyorum. Toksik mi desem bilemedim, ama insanlik yok. Karsidaki insani ezmeye kimsenin hakki yok böyle. Yani Ahmetle devam etmek istiyorsaniz ailenizle muhatap etmeyin onlar kendilerine ceki düzen verene kadar. Sahsen Ahmet olsam iliskiyi de sürdürmezdim ilk ayriliktan sonra.

Bakin bu da sizin mesajiniz. Gercekten ne istiyorsunuz? Bu hikayenin sonunda biz yazip gececegiz ama uzulen siz olacaksiniz.

siz zaten adamın parası bitip de aileniz doldurunca ilişkinizin arkasında durmamışsınız, yük olmayan çocuklar da yük gibi gelmeye başlamış. ailenizle birebir aynı geldiniz aslında bana. maddi olarak gerilemesi sizi de sıkıntıya sokmuş. ailenize katılmışsınız ki bir kere ayrılmışsınız. bence Ahmet'i bırakın, elbet onu da gerçekten seven olacaktır.. zira işin sonunda tek sıkıntıda "annemler demişti" diyecek adama hayatı zehir edeceksiniz gibi geldi.

Yaw daha once konusu varmis zaten benim ilk postumda bahsettigim kisiymis hatta parmakcaazlarima yazzik
Oldu kiz gozu kor
Olmayasica konu sahibi ne istiyon bizden yaw sana daha once para meraklisi demistim ama bak bu konunda uzuldum.. cunku farkli anlatmissin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…