- 21 Kasım 2019
- 857
- 6.773
- 29
-
- Konu Sahibi papatyasevenkadin
E oda evlenirse baska finans kaynagi yok kapinda mum olurSenelerce zaten kız kardeşiminde bütün maaşını aldılar. Yettiremedi kız onlara vermekten kendi isteklerini karşılayamamış borca girmiş düşün.
Eger evlat hayirli ise anne arayabilir ama cok cok cok kotu birsey yapmasi lazim sadece sevdigi insanla evlenmek istemesi gibi deil daha kotu bir seyEşim aradı artık annemi dayanamadı üzülmeme. Annem demiş ki benlik bir şey yok babası barışmıyor. O barışmadan da ben konuşamam demiş. Kocası için evlatlarını siliyor hayret ediyorum anneme
dert belli işte arkadaşım hiç üzülmeyinSenelerce zaten kız kardeşiminde bütün maaşını aldılar. Yettiremedi kız onlara vermekten kendi isteklerini karşılayamamış borca girmiş düşün.
ben kendi çabamla okudum sabahlara kadar ders çalışarak. lisede tanıştığım bir erkek vardı hiç unutmuyorum bizi yanyana gördü diye babam eve götürüp kafamı duvarlara vura vura kan kusturmuştu. Sürekli baskı nefes alamıyordum. Beni aldıracaktı okuldan sırf bu yüzden. ben kendim tırnaklarımla kazıya kazıya okudum. Belki de bir kurtuluş yolu olarak görmüştüm.bu yaşa kadar çok iyi olan, okutan, çalışmana ses çıkarmayan aile sadece bi erkek arkadaş mevzusundan nasıl buralara geldi acaba? yani yaptıklarına kesinlikle hak vermiyorum ama bi sıkıntı yok mu sanki anlatılanlarda? 25 yaşına gelmiş biri elbet evlenecek. üniversite okutmuş ve çalışmasına müsaade eden aile erkek arkadaş sebebi ile evladını öldürmeye teşebbüse kadar nasıl gider benim o kısımda aklım almadı açıkçası..
Bende okumayı çok istiyordum. Aşırı parasızlık ve zorlukla okudum. Babam okumak istediğimi iyi biliyordu. En ufak şeyde Okula göndermemekler tehdit ederdiben kendi çabamla okudum sabahlara kadar ders çalışarak. lisede tanıştığım bir erkek vardı hiç unutmuyorum bizi yanyana gördü diye babam eve götürüp kafamı duvarlara vura vura kan kusturmuştu. Sürekli baskı nefes alamıyordum. Beni aldıracaktı okuldan sırf bu yüzden. ben kendim tırnaklarımla kazıya kazıya okudum. Belki de bir kurtuluş yolu olarak görmüştüm.
bir kızın kaderini babası belirler canım buna bugünlerde çok inanır oldumBende okumayı çok istiyordum. Aşırı parasızlık ve zorlukla okudum. Babam okumak istediğimi iyi biliyordu. En ufak şeyde Okula göndermemekler tehdit ederdi
Ben ilk sene başka şehirde saglık bölümü kazandım. Parasızlıktan gidemedim. Gitseydim şimdiye atanmıstım.sonra 1 sene işe gittim hem sınava calıstım . Yasadıgım sehirde üniversite kazandım. Okul bitti. Ama halaa atanamadım. Ama saglık okusaydım eşimi tanıyamazdım.Kesinlikle baba belirliyor. Babam hayatımda benim ıcın hep engeldibir kızın kaderini babası belirler canım buna bugünlerde çok inanır oldum
o zamanı geri getiremiyor insan şans her zaman insanın ayağına gelmiyor. Halbuki gönderse bir şekilde okurdun biterdi. Parasız olup büyük şehirlerde okuyan tanıdıklarım var birileri burs veriyor destek olanlar çıkabiliyor yolu bulunuyor yani. Sıkma canını desem de içinde ukte kalacak. Üniversiteden atanma zor oluyor eskiden sağlık okuyanlar hemen atanıyordu kardeşim hemşire ordan biliyorum.Ben ilk sene başka şehirde saglık bölümü kazandım. Parasızlıktan gidemedim. Gitseydim şimdiye atanmıstım.sonra 1 sene işe gittim hem sınava calıstım . Yasadıgım sehirde üniversite kazandım. Okul bitti. Ama halaa atanamadım. Ama saglık okusaydım eşimi tanıyamazdım.Kesinlikle baba belirliyor. Babam hayatımda benim ıcın hep engeldi
Böyle bir aileyi hala aramanız gereksiz.ben kendi çabamla okudum sabahlara kadar ders çalışarak. lisede tanıştığım bir erkek vardı hiç unutmuyorum bizi yanyana gördü diye babam eve götürüp kafamı duvarlara vura vura kan kusturmuştu. Sürekli baskı nefes alamıyordum. Beni aldıracaktı okuldan sırf bu yüzden. ben kendim tırnaklarımla kazıya kazıya okudum. Belki de bir kurtuluş yolu olarak görmüştüm.
Aslında ögrenim kredisi falan cıkardı. Yurt cikmisti. Ama daha 17 yasındaydım.sımdıkı aklım olsa giderdimo zamanı geri getiremiyor insan şans her zaman insanın ayağına gelmiyor. Halbuki gönderse bir şekilde okurdun biterdi. Parasız olup büyük şehirlerde okuyan tanıdıklarım var birileri burs veriyor destek olanlar çıkabiliyor yolu bulunuyor yani. Sıkma canını desem de içinde ukte kalacak. Üniversiteden atanma zor oluyor eskiden sağlık okuyanlar hemen atanıyordu kardeşim hemşire ordan biliyorum.
Şükür mutluyum. Eşim çok iyi Allaha şükür. Birde atanırsam hersey süper olacakevliliğinde mutlusundur umarım ordan yüzün gülsün.