- 16 Haziran 2011
- 15.672
- 67.742
- 798
- Konu Sahibi civcivgagasi
-
Telefonu düşünmek için uçak moduna aldım. Olmazsa bir süre hesaplarımı dondurup numaramı da değiştirmeyi düşündüm. Şu an kafamda 3 soru var:
1. Son kez konuşup rahatsız olduğum şeyleri söylesem ve artık sabredemediğimi belirtsem bir şeyler düzelir mi?
2. Ayrılık mesajı göndereyim mi?
3. Hiçbir şey söylemeden ortadan kaybolayım mı?
Agresif uslub mu?Hic oyle bir uslub kullandigimi dusunmuyorum.Sadece nacizane fikrimi soyledim.Guzel turkcemizi koreltmemek adinaydi dusuncem.Tabiki demek istedigimi nasil anladiginiz da onemliymis ki dogru anlayamamissinizBu kadar agresif bir üsluba gerek yoktu. Türkçesini başlıkta izah etmek uzun olacaktı. O nedenle terim haliyle yazdım.
Kadınlar genelde ayrılık ve yas sürecini ilişkide yaşıyor.Ben de böyle düşünüyorum ama yapım gereği her şeyi tüketmeden tam olarak nokta koymuyorum. Nokta koyunca da bitiyor.
Hiçbi şey yapmamayı düşündün mü?Telefonu düşünmek için uçak moduna aldım. Olmazsa bir süre hesaplarımı dondurup numaramı da değiştirmeyi düşündüm. Şu an kafamda 3 soru var:
1. Son kez konuşup rahatsız olduğum şeyleri söylesem ve artık sabredemediğimi belirtsem bir şeyler düzelir mi?
2. Ayrılık mesajı göndereyim mi?
3. Hiçbir şey söylemeden ortadan kaybolayım mı?
Bitmesi için gereken en önemli neden bu ya zorlamayın. Yana yakila sevgi dilenmek yerine sevgiye doyacağınız iliskiler yaşayın.Çok sevdiğim, deli gibi aşık olduğum adamdan sevgi dilenmek zoruma gittiği için konuşmak istemiyorum
Yüz yüze görüştük tabii ki. Gerçek hayatta da sevgilim. Ortak arkadaşlarımız var. Bulabilir.Öncelikle sevgiliniz sanal mı , gerçek mi ? Durumu netleştirmek için soruyorum.
Yüz yüze görüştünüz mü , sadece internetten mi yazıştınız ?
Sosyal medyanızı dondursanız dahi, hiç oturduğunuz semtte buluşmadınız mı ? Bulmak istese sizi bulamaz mı ?
Ghosting karşısındaki kişiyi manipüle ederek avucuna almak için bilerek ve istenerek yapılan kötü niyetli bir şeydir bu durumda sizinki Ghosting değil haklı bir tavır sergilemek oluyor. Ne demek sevdiğimi bildiğin halde neden soruyorsun demek? Yavaştan kaymalar başlamış bence sevgilinizde. sert bir dille konuşarak değil tavır ile hoşlanmadığınızı aynalayın ona. Sorarsa da yoo sana öyle diyor diyin sakince. Birkaç defa sorsun sonra da tavırların hoşuma gitmiyor bu şekilde beni soğutuyorsun diyin topu ona atın. Bu da bir manipüledir. Ama ghostinden fersah fersah daha iyi niyetli ve düzgün bir manipüle. Ayrıca da ghosting yapsanız nolacak ki erkekler herşeyi hak eder benceHerkese merhaba,
Yaklaşık 1 yıllık bir ilişkim var. 31 yaşındayım. Sevgilim de benimle aynı yaşta. Uzak mesafe ilişkisi yaşıyoruz. Çok severek başladık. Fakat kendisi müzisyen olduğu için sürekli yoğun çalışıyor. Sadakat konusunda bir sorunumuz yok ama son aylarda "Nasıl olsa elimin altında" rahatlığını hissediyorum. Sevgi sözcükleri söylemiyor artık. Ergen gibi sürekli ilgi bekleyen bir insan değilim. Çok da anlayışlıyım. İşine saygı duyuyorum. Zaten ben de çok yoğun çalışıyorum. Fakat son zamanlarda iyice ilgisizleşti ve sevdiğini söylemeye bile tenezzül etmiyor. "Seni sevdiğimi bildiğin halde niye soruyorsun?" diyor. Uzakta olduğu için tabii ki buna daha fazla ihtiyaç duyuyorum. Ama ona göre ben anlayışsızım. Çok kırgın olduğum için bir süe konuşmak istemiyorum. Telefonu uçak moduna aldım. Çok sevdiğim, deli gibi aşık olduğum adamdan sevgi dilenmek zoruma gittiği için konuşmak istemiyorum. Ayrılma konusunu da çok düşündüm. Ama çok sevdiğim için şu ara karar veremiyorum. Ghosting yaparak duygusal şiddet uygulamak istemiyorum ama o bana özensiz davranarak duygusal şiddet uyguluyor zaten. Ne yapmamı tavsiye edersiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?