• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çok Kırgınım ve Ghosting Yapmış Olur muyum?

Telefonu düşünmek için uçak moduna aldım. Olmazsa bir süre hesaplarımı dondurup numaramı da değiştirmeyi düşündüm. Şu an kafamda 3 soru var:

1. Son kez konuşup rahatsız olduğum şeyleri söylesem ve artık sabredemediğimi belirtsem bir şeyler düzelir mi?
2. Ayrılık mesajı göndereyim mi?
3. Hiçbir şey söylemeden ortadan kaybolayım mı?

Öncelikle sevgiliniz sanal mı , gerçek mi ? Durumu netleştirmek için soruyorum.

Yüz yüze görüştünüz mü , sadece internetten mi yazıştınız ?

Sosyal medyanızı dondursanız dahi, hiç oturduğunuz semtte buluşmadınız mı ? Bulmak istese sizi bulamaz mı ?

Bu kadar agresif bir üsluba gerek yoktu. Türkçesini başlıkta izah etmek uzun olacaktı. O nedenle terim haliyle yazdım.
Agresif uslub mu?Hic oyle bir uslub kullandigimi dusunmuyorum.Sadece nacizane fikrimi soyledim.Guzel turkcemizi koreltmemek adinaydi dusuncem.Tabiki demek istedigimi nasil anladiginiz da onemliymis ki dogru anlayamamissiniz

Adam sizden sıkılmış ve yaptığı iş anlamında etrafı zaten kızlarla çevrilidir ve siz bunu göze alarak baslamissinizdir,yaptığı işi düşününce tek kişiye neden bağlamayın diye düşünmüş olabilir,şu anda tek sizinle de takıldığını sanmıyorum.burdakiler hemen ayrılın diyen tayfadan.ama bu konu için ben de bitmiş diyorum siz bilirsiniz

Ben de böyle düşünüyorum ama yapım gereği her şeyi tüketmeden tam olarak nokta koymuyorum. Nokta koyunca da bitiyor.
Kadınlar genelde ayrılık ve yas sürecini ilişkide yaşıyor.
Ama bu yaptığın yanlış. O esnada her hareketinden umutlanıp tepki görmemeye sinir olup gel git yaşayarak yıpranıyorsun.
Enerjin orda oldukça değersizleşiyorsun.
Farkında olmadan sonunu getirebilirsin. Esra Ezmeci, İlhan Uçkan gibi mentorlar var.
Ama sende bağımlı ilişki modu varsa, dikkat çekmek için ayrılıp umursamazsa peşinden koşacaksan bu ilişkin ya biter ya süründürür. Sonraki de böyle olur.
Benim hikayem çok farklı ama aklına gelecek her şeyi denemiş biri olarak ne yap ne et enerjini çek. Kendine bi alan kur.
Erkek için üç cümle ötesi dırdır, iki kez beni sev demek ben cebindeyim demek. Neden böyle deme, yaradılış.
Tavrını değiştir. Seviyorum demiyor mu, sen de deme ama buna da tepki, trip koyma. Umursamaz gibi, sevdiğini söylemediğini farketmez gibi.
Az mı arıyor, aç neşeyle ama kapatmam lazım de.
Telefonunu o sana ulaşamasın diye kapatıyorsun.
Açınca arayacak diyelim.
Sana kızdım kapattım diyeceksin. Ee?
Sürdürülemeyecek hiçbir tavır çalışmaz.

Telefonu düşünmek için uçak moduna aldım. Olmazsa bir süre hesaplarımı dondurup numaramı da değiştirmeyi düşündüm. Şu an kafamda 3 soru var:

1. Son kez konuşup rahatsız olduğum şeyleri söylesem ve artık sabredemediğimi belirtsem bir şeyler düzelir mi?
2. Ayrılık mesajı göndereyim mi?
3. Hiçbir şey söylemeden ortadan kaybolayım mı?
Hiçbi şey yapmamayı düşündün mü?
Bu ilişki ikinize ait ve bunların her bir bir tepki.
Oysa onu tepkisizlik afallatır. Belli
Ki bugüne kadar tepki vermişsin.
Belirsizliğe tahammül etmeyi öğren.

Çok sevdiğim, deli gibi aşık olduğum adamdan sevgi dilenmek zoruma gittiği için konuşmak istemiyorum
Bitmesi için gereken en önemli neden bu ya zorlamayın. Yana yakila sevgi dilenmek yerine sevgiye doyacağınız iliskiler yaşayın.
Maalesef sonrasinda düzelmiyor bunun gibileri, ne ise öyle devam ediyor seçim sizin

Öncelikle sevgiliniz sanal mı , gerçek mi ? Durumu netleştirmek için soruyorum.

Yüz yüze görüştünüz mü , sadece internetten mi yazıştınız ?

Sosyal medyanızı dondursanız dahi, hiç oturduğunuz semtte buluşmadınız mı ? Bulmak istese sizi bulamaz mı ?
Yüz yüze görüştük tabii ki. Gerçek hayatta da sevgilim. Ortak arkadaşlarımız var. Bulabilir.

Herkese merhaba,

Yaklaşık 1 yıllık bir ilişkim var. 31 yaşındayım. Sevgilim de benimle aynı yaşta. Uzak mesafe ilişkisi yaşıyoruz. Çok severek başladık. Fakat kendisi müzisyen olduğu için sürekli yoğun çalışıyor. Sadakat konusunda bir sorunumuz yok ama son aylarda "Nasıl olsa elimin altında" rahatlığını hissediyorum. Sevgi sözcükleri söylemiyor artık. Ergen gibi sürekli ilgi bekleyen bir insan değilim. Çok da anlayışlıyım. İşine saygı duyuyorum. Zaten ben de çok yoğun çalışıyorum. Fakat son zamanlarda iyice ilgisizleşti ve sevdiğini söylemeye bile tenezzül etmiyor. "Seni sevdiğimi bildiğin halde niye soruyorsun?" diyor. Uzakta olduğu için tabii ki buna daha fazla ihtiyaç duyuyorum. Ama ona göre ben anlayışsızım. Çok kırgın olduğum için bir süe konuşmak istemiyorum. Telefonu uçak moduna aldım. Çok sevdiğim, deli gibi aşık olduğum adamdan sevgi dilenmek zoruma gittiği için konuşmak istemiyorum. Ayrılma konusunu da çok düşündüm. Ama çok sevdiğim için şu ara karar veremiyorum. Ghosting yaparak duygusal şiddet uygulamak istemiyorum ama o bana özensiz davranarak duygusal şiddet uyguluyor zaten. Ne yapmamı tavsiye edersiniz?
Ghosting karşısındaki kişiyi manipüle ederek avucuna almak için bilerek ve istenerek yapılan kötü niyetli bir şeydir bu durumda sizinki Ghosting değil haklı bir tavır sergilemek oluyor. Ne demek sevdiğimi bildiğin halde neden soruyorsun demek? Yavaştan kaymalar başlamış bence sevgilinizde. sert bir dille konuşarak değil tavır ile hoşlanmadığınızı aynalayın ona. Sorarsa da yoo sana öyle diyor diyin sakince. Birkaç defa sorsun sonra da tavırların hoşuma gitmiyor bu şekilde beni soğutuyorsun diyin topu ona atın. Bu da bir manipüledir. Ama ghostinden fersah fersah daha iyi niyetli ve düzgün bir manipüle. Ayrıca da ghosting yapsanız nolacak ki erkekler herşeyi hak eder bence:halay:

o yazmadıkça yazma, aramadıkça arama. 1 hafta kadar böyle devam et, 1 hafta içinde sendeki durgunluğu farketmezse kafanda bitir. artık ayrılık konuşmasını yüz yüze gelince mi yaparsın yoksa mesaj mı atarsın bilemem. mesaj atmayı tercih edersen uzun uzadıya bişey yazma hiç. 3-4 cümle, istiklal marşı ve kapanış, bu kadar.

Bence hiçbir şey söylemeden ortadan kaybolmayın yoksa ileride adamı özlerseniz pişman olabilirsiniz, "böyle yapmasaydım son kez konuşma fırsatı verseydim bir şansımız olur muydu" pişmanlığı yaşamamak için ghosting önermem. Ortadan kaybolduktan bir süre sonra hiçbir şey yokmuş gibi geri dönmek de sizi iyice cepte gösterebilir. Arkadaşlar çok güzel öneriler vermişler bence de bir süre kendinizi çekin ama ortadan kaybolmadan, görünmez olmadan. Eğer neden sessiz olduğunuzu, neden artık onun üzerine düşmediğinizi sorgulamazsa zaten umursamıyor demektir, hatta istediği bu demektir. O zaman ayrılırsınız. Böylece bir şeylerin pişmanlığını da yaşamamış olursunuz. Uzun bir mesaj/mektup yazıp gitmek ise bence hiçbir işe yaramıyor çünkü dikkatle okumuyorlar bile.

Daha öncesinde sevgi sözcükleri kullanıyor ama bıraktıysa bir sıkıntı var demektir ya size sevgisi konusunda ya da adamın hayatı konusunda. İlişkiniz çok uzun süreli değil rutine binmek için. Ayrıca kaç yaşında insanlarsınız ghosting falan nedir. İstemiyorsanız söyleyip ayrılın.
Sevgi sözcükleri az bana bunları söylemezsen ayrılırım demek bir işe yaramaz. Sadece sizin isteğinizle bir iki tane belki duyar belki duymazsınız sonra tekrar eski haline gelir. Sorunlarınızı açık açık konuşamayacağınız biriyle sevgili kalmayın. Tek taraflı da düşünmeyin her şeyi belki adamın başka bir derdi var siz burada bana ilgi göstermiyorsun yaa diye ilişkinizi daha çok yıpratıyor olabilirsiniz.

Merhaba. Konunu okuyunca acaba ben mi yazdım dedim. O kadar benzer ki şu anda yaşadıklarım. Benim erkek arkadaşım da bana şu anda böyle davranıyor. Gece Konunu okuduktan sonra artık konuşmanın vakti geldi deyip onu aradım. Hislerimi ve son zamanlarda ki kendinde ki değişimden bahsettim. Benim arkadaşım biraz dertlerini söylemez ve içine kapanıktır. İlk defa bu kadar içten dertlerini anlattı dinledikçe hak verdim. Beni ihmal ettiği için özür diledi. Daha dikkatli olacağını söyledi. Bende ona bu şekil devam ederse devam edemeyeceğimi söyledim. Sonuçta ondan sevgi dilenecek değilim. Maddi olarak çok sıkıntıda olduğunu söyledi ki hiç şimdiye kadar öyle bişey duymamıştım ondan. 2 saat konuştuk başka sıkıntıları da var bazılarını biliyordum zaten.. Ama en çok üzen maddiyat sanırım bunu net anladım. Kendine çeki düzen vereceğini söyledi, bu kadar üzdüğünün farkında değilmiş yani ılımlı yaklaştı. Bende bundan sonra ki tavırlarına bakıcam. Elimden geldiğince destek olucam. Ona rağmen böyle devam ederse bende daha fazla sürdüremem.
Senin yerinde olsam benimkisi gibi Bi konuşma yaparım. Anlatsın bakalım belki problemleri vardır, nasıl yaklaşıyor ılımlı mı anlarsın zaten. Ne olursa olsun ortadan kaybolma ki yarın bir gün içinde kalmasın. Sen konuştuktan sonra bu şekil devam ederse yolunu ona göre çizersin. Mutlu olmamız dileği ile❤️

En kötü ilişki bile son sözü hak ediyor, orası dönüm noktanız olur hem. Düzelme ihtimali olur ya da bitmesine iyi ki karar vermişim der pişman olmazsınız bu karardan..

Back
X