Çok Kırgınım ve Ghosting Yapmış Olur muyum?

Sizi yeterince üzmüş bence. Sevgi sözcüğü söylemek gerçekten onları hissedince zor olmuyor. Hiçbir şey söylemem ben olsam, o kadar uzun açıklamayi hak etmiyor

Kendinize dönün,kaçan balık büyük olur
Evet öyle yapacağım. Çok sağ olun. :) Onu her haliyle, beklentisiz, tertemiz seviyorum. Ailesine de saygım sonsuz. Karakterime hayran olduğunu söyler ama bu ara maalesef sevdiğini göstermiyor. Hanlar, hamamlar istemiyorum ben. Sadece sevgisini istiyorum. Ama işte olmayınca olmuyor demek ki.

Ghosting mosting yapmayın narsist misiniz siz hayır bence o nedenle normal insan gibi çözün
Onun ilgisini çekmek için uçak modu vs de gereksiz ne yapıyorsanız kendiniz için yapın zaten zamanla belli olur amacı
Seven sevdiğine zaman ayırır lamı cimi yok

Uzak mesafe demişsiniz. Hep uzak mı kalacaksınız sırf mesafe bile ayrılma sebebi olabilir. Eğer hep uzaktan devam etmeyecekse de düzeltme şansı vermek istiyorsanız bana kalırsa hiç umursamamış sorun yokmuş gibi davranın. Tel çekmemiş, kapanmış bir bahane bulursunuz. Çok önemsenmiş hissetmesin kendini. Onun yaptığını siz de ona yapın farkında değilmiş gibi. Fark ederse düzelir zaten etmezse yokluğunuzu hissetmiyor demektir. Yazmıyor diye tavır almış gibi durmayın yani. Sosyal medyayı da aksine aktif kullanmaya devam edin bence dondurmayın ayrılsanız da ayrılmasanız da.

Çok teşekkürler. Hayır ekonomik olarak biraz rahatlayınca evlenmeyi düşünüyoruz. Fakat bu aralar aşırı yoğun. Saatlerce dönmediği oluyor. Dönünce de kısa konuşuyoruz. Arkadan saz sesi geliyor. Gürültülü bir ortamda.

Ben olsam yüz yüze gelmeyi beklerdim. Bunu kendim için yapardım. Ayrılsanız, o da tamam o zaman dese içinize dert olabilir.. En temizi yüz yüze gelmeyi beklemek.
Boğa burcuyum, bilmem burçlara inanır mısınız ama son çabayı da sarf ettikten sonra tamamen bitiyor kafamızda. Aksi takdirde "Acaba şunu da yapsa mıydım?" diye düşünüyoruz. Sildiğim zaman tam siliyorum. İçimde tam olarak bitmeden bitti demem ama biterse geri dönüşü imkansız. Ona deli gibi aşık olduğumu bilmenin verdiği rahatlık var bence içinde.

Ben yerinizde olsam, ki oldum ve ilişki bir süre uzak mesafe devam edecek diye gerçekten çok çabaladım ve uzun uzun konuştum ve değmedi, asla bir şey yapmazdım. Ghosting de yapmazdım, ayrılık mesajı da atmazdım.
Derdinizi zaten söylemişsiniz. Top onda siz hiçbir adım atmayın. Bitmesini istiyorsa o söylesin. Çünkü bence sizin ayrılmanız için uğraşıyor.
Ama bu süreçte de kendinizi ayrılmış olarak kabul edin ki üzülmeyin.

Burçlara inanırım, ben de oğlağım ve sizin gibiyim. Mesafeli ilişki yorucu olabiliyor arkadaşım. Bu durum geçici bir süreç de olabilir. O yüzden fevri davranma derim. Dediği gibi düğün sezonu, adamın canı çıkıyor. Bunlar seni haksız çıkarmaz elbette. Gün içinde iki tatlı söz söylemek zor olmamalı. Ama belki canı sıkkın yansıtmak istemiyor.. Bu yüzden kendini geri çek, sitem etme, merak etsin..

Çok teşekkür ederim fikriniz için. Geçenlerde sevgin bittiyse veya azaldıysa söyle. Ayrılmak istiyorsan da net ol dedim. "Tuhaf tuhaf konuşma. Saçmalıyorsun. Sevgim ilk günkü gibi" dedi. Ne yapacağımı bilmiyorum.

Yoğunluğu bitince de aynı olacak mı onu gözlemleyebilirsiniz. Bu süreçte de cool takılın yazmadın etmedin demeyin derim. Tabii sizin içinize sinmeyen bir durum var genelde kadınların hisleri yanıltmıyor. Aşık olduğunuzu söylediğiniz için fevri davranmayın diyen süslüye katılıyorum ben de baktınız düzelmiyor o zaman bitirirsiniz.

Kesinlikle haklısın

Telefonu uçak modundan çıkarmak hiç içimden gelmiyor. Canlı yayın açmış demin. Arkadaşım diyor ki sadece erkeklerin bulunduğu bir ortamda saz çalıp türkü söylüyorlar. Yoğun olduğunu ve işinin gece yarılarına kadar sürdüğünü biliyorum. Ama çok yorgunum ve kendimi yalnız hissediyorum. Çok üzülüyorum. O nedenle artık hiçbir şey yapmama kararı aldım.

Ghosting keske bir arkadasa turkcesini aciklayabildigin gibi basligina da o sekilde yazma tenezzulunde bulunabilseydin sevgili konu sahibi...
Konuna gelecek olursak iletisim kurmak bize anlattigin gibi sevgiline de dusuncelerini soylemek zor olmasa gerek.Seviyorsa zaten ilgisizliginin frkina varip kendine ceki duzen verir seni kirmamak adina.Sevmiyors zaten dedigin gibi elinin altinda gibi dvranmaya devam eder sana.

Üzgün ve kırgınsınız belli. Yoğunluk arasında gerçekten size iyi hissettirecek bir mesaj kaç saniye alabilir? Fazlasını beklediğinizi düşünmüyorum. Duygusal olarak doyuma ulaşamamak tabi ki çok zor.

Fakat gerçekten ayrılmak istiyorsanız; nedenlerini de belirterek devam edemeyeceğinizi söylemek daha doğru bir yol gibi geliyor bana. Bahsettiğiniz şeyler ilgi çekmeye çalışma/ zorla istediklerinizi yaptırma amaçlı gibi görünebilir.

Bu kadar agresif bir üsluba gerek yoktu. Türkçesini başlıkta izah etmek uzun olacaktı. O nedenle terim haliyle yazdım.

Çok teşekkür ederim fikriniz için. Hiçbir zaman çok şey beklemedim. Ama şu an o kadar kırgın hissediyorum ki, bir şey demeye bile mecalim yok sanırım. Tek beklentim birkaç güzel söz. Bu nedenle ayrılmak saçma gelebilir belki, bilmiyorum. Çok karışık.

Bence biraz daha zaman verin. Kendinize de ona da. Ama her duruma hazırlıklı olun. Onu bu süreçte gerekirse içinizde bitirin. Bitirin ki sizin için daha az yıpratıcı olsun

Ayrılmak konusunda net değilseniz hissettiklerinizi ve bu hislerin sizi ne kadar yorduğunu anlatın derim. Umuyorum en kısa zamanda çözüme kavuşur probleminiz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…