Herkese merhaba,
Yaklaşık 1 yıllık bir ilişkim var. 31 yaşındayım. Sevgilim de benimle aynı yaşta. Uzak mesafe ilişkisi yaşıyoruz. Çok severek başladık. Fakat kendisi müzisyen olduğu için sürekli yoğun çalışıyor. Sadakat konusunda bir sorunumuz yok ama son aylarda "Nasıl olsa elimin altında" rahatlığını hissediyorum. Sevgi sözcükleri söylemiyor artık. Ergen gibi sürekli ilgi bekleyen bir insan değilim. Çok da anlayışlıyım. İşine saygı duyuyorum. Zaten ben de çok yoğun çalışıyorum. Fakat son zamanlarda iyice ilgisizleşti ve sevdiğini söylemeye bile tenezzül etmiyor. "Seni sevdiğimi bildiğin halde niye soruyorsun?" diyor. Uzakta olduğu için tabii ki buna daha fazla ihtiyaç duyuyorum. Ama ona göre ben anlayışsızım. Çok kırgın olduğum için bir süe konuşmak istemiyorum. Telefonu uçak moduna aldım. Çok sevdiğim, deli gibi aşık olduğum adamdan sevgi dilenmek zoruma gittiği için konuşmak istemiyorum. Ayrılma konusunu da çok düşündüm. Ama çok sevdiğim için şu ara karar veremiyorum. Ghosting yaparak duygusal şiddet uygulamak istemiyorum ama o bana özensiz davranarak duygusal şiddet uyguluyor zaten. Ne yapmamı tavsiye edersiniz?