merhaba arkadaşlar bayadır girmiyodum kk ama sizin fikirlerinizi almak istedim..bana yardımcı olursanız sevinirim..daha öncede bunu benzer bi konu açmıştım kendimi tam ifade edemediğim içim yanlış anlaşıldım..neyse konuya geleyim sorun gelinimiz abimin 1 ay sonra düğünü var ama gelinimizde müthiş bi değişim oldu bize soğuk tavırlı ve mesafeli davranıyor sebebini de bilmiyorum açıkcası bizim aldığımız şeyleri beğenmiyor önemsemiyor aslında her istediği gibi oldu ..hiçbir eşya alımında karışmadık çünkü kendileri oturacaklar.ama annesi çok fzla karışıyor yani gidip o beğeniyor almalarını bekliyor neyse sonunda evi yerleştirdiler..biz geçen hafta çeyiz sermesine gittik .orda kızın annesiyle konuşuyorduk işte ikiside çok uyuyo die bana imalı bi şekilde cumartesi pazar bunları rahatsız etmemek lasım dimi dedi.ya ben her hafta abime gidicek halim yok istesede gidemem zaten ama ayda bir bi zahmet bi ctesi pazar günlerini bi harcasınlar dimi..neysee bişey demedim ama çok moralim bozuldu..sonra bende uyku seti istemişti bizim gelin.sakın yanlış anlamayın gittim en iyisi aldım hatta kendisi bependi resimlerini yolladım o seçtii aldık .bi şişme yatak almışlar benim uyku setini o şişme yatağa geçirdi..çok üzüldüm okadar hevesle aldım o onun için istmiş..bunun gibi bi kaç şey ..ne bileyim kızlar çok üzgünüm lütfen yanlış anlaşılmak istemiyorum ama neden bu değişim bizi abimden uzaklaştırmak istiyor gibi..ama biz onun ailesiyiz bi tane abim var anneminde 1 tane oğlu neden bu tavırlar..inanın anneminde benimde çok moralimiz bozuk
( bana yardımcı olursanız sevinirim...
şimdiden teşekkür ederim biraz uzun oldu ama..