şişme yatak olayına ben olsam kırılmazdım. ama annesinin lafı sinir bozucu haklısın. yani ortada fol yok yumurta yok size gözdağı vermiş kadın ayıp yani.
annesinin beğendiklerini alabilir bu da normal. ama şey demişsin soğuk davranıyor surat yapıyor. soğuk davranmak neysede ben şu surat yapmaya uyuz oluyorum. asla bilerek isteyerek böyle birşey yapmadım hayatımda bence çok saygısızca birşey.![KK20 :20: :20:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk20.gif)
burada genelde görümcelerden kaynanalardan dert yananlar var ama her zaman durum öyle olmuyor işte. bazı gelinler gerçekten çok zalim olabiliyorlar. ama onlarada sorsan ne kötü kaynanası görümcesi vardır tabii![KK1 :1: :1:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk1.gif)
annesinin beğendiklerini alabilir bu da normal. ama şey demişsin soğuk davranıyor surat yapıyor. soğuk davranmak neysede ben şu surat yapmaya uyuz oluyorum. asla bilerek isteyerek böyle birşey yapmadım hayatımda bence çok saygısızca birşey.
![KK20 :20: :20:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk20.gif)
burada genelde görümcelerden kaynanalardan dert yananlar var ama her zaman durum öyle olmuyor işte. bazı gelinler gerçekten çok zalim olabiliyorlar. ama onlarada sorsan ne kötü kaynanası görümcesi vardır tabii
![KK1 :1: :1:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk1.gif)