Arkadaşlar sanki sen sorun çıkartan bir görümceymişsin gibi yaklaşmışlar sana..
Ben seni anlıyorum..Bende bir görümceyim..
Yalnız bu tarz şeylere gül geç gitsin arkadaşım, çok fazla takılma..Takılıp büyütürsen aranız açılır..
Annesi densizin tekiymiş zaten, kaale almaya, kafa yormaya değmez..
Ona mı soracaksın abinin evine giderken..Zaten çalışıyorum demişsin kalkıpta her hafta sonu gidecek rahatsızlık verecek halin yok..
Alışverişte sıkıştırmalar falan, annesi bunaltıyor abimi diyorsun..
Garip gerçekten..Bizde gelin aldık..Nişan - düğün alışverişine biz gitmedik, onlar beğensin etsin dedik..Gelinimizin ablasıda ogün hazırlanmış alışveriş için ama bizim gitmediğimizi görünce, olmaz bende gelmem, erkek tarafından gelen yoksa kız tarafından birinin gitmesi haksızlık olur yakışık almaz demiş ve gitmemiş..
Ben buzdolaplarını bile açmaya çekinirdim,yatıya kalmazdım abimlerde hiç..Beni alıştıran yengem oldu, burcu burası abinin evi sizin eviniz, bu gece bizde kalırmısın, hafta sonu gel hep beraber gezmeye gidelim..
Abim evlendi, kız kardeşim yoktu bir kız kardeş kazandım sayesinde..
Mesela demişsin ki en kalitelisinden aldım uyku setini..Bi kere bunu gördüğü zaman kıyamaması gerekiyor..
Bilmiyorum ben yengem konusunda çok şanslıyım..Ufak tefek şeyler olur mutlaka ama önemli olan görmezden gelebilmek veya konuşup çözebilmek..
Şimdilik düğün stresine ver sen bu olanları..Öncesinde iyiydik demişsin zaten..Düğünden sonra tavrınızı görünce o size sokulur belkide kim bilir..
Sıkma canını..