• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çok kırgın ve üzgünüm..

Belinaycigim hayirlisi olsun!

Olabilir belkide yengeni annesi biraz etkiliyordur.

Sen abinin mutluluguna bak,ya güzelim hep zaman olmayabilir tabi yengen calisiyorsa...evlilige alismalilar birde ilk zamanlarda,belki yengende suan dügün stresinden biraz soguk duruyor gibi gözükebilir...

Sen yinede bence saygini sevgini koru!sonradan arada kalan kisi olma.:70:

Bence aman aman büyütülcek birşey yok ki..
düğüne 1 ay kalmış şu an stres had safada..
Ne olursa olsun kadında kızını korumaya çalışıyordur..
Ne de olsa kimse çok iyi tanıyamaz birbirini...
Şu an yengen abinin kendisiyle ilgilenmesine daha çok ihtiyacı var..
bence sizde biraz abinin eski ilgisini görme isteği var..
Bu kadar ayrıntılara takılmayın.. O şu an emin ol sadece düğününe odaklanmıştır..
Rahat olun biraz.. kasıtlı birşey yok..

ben başka bir şeyi merak ettim şişme yataga neden uyku seti geçiriyor benim bildiğim evde yer yoksa yatacak biri gelirse şilşme yatak kullanılır öyle değilmiii o zaman şişirilir yani

mrb canm bnmde abim evlenicek bidahaki yaz ve 7 senedir beraberler şuana kadr bende yenge dediğim insanı şuanki haliyle hiç görmemiştim ama inanırmısın umrmda bile değil tavırları size bu şekilde saygısızca davranan birini niye önemsiyosunuzki boşverrr. ne annen nede sen hiç canınızı sıkmayın seni abin ilgilendirir sadece diye düşünüyorum gerisini hiç takma ne annesini nede gelininizi..

canım zaten sana yeterince ve her bakış açısından yorum yazılmış..baştan sona okudum...
bu olayların içinde olan sensin o insnaları en iyi sen yorumlayabilirsin..
birde bir hafta sonunu da bize ayırıversinler çok mu gibi ifaden hiç hoş değil...
onlar şimdi evliliğin beraber kalmanın hayalini kuruyorlardır..aileleri nasıl çağırız naparız derdinde değillerdir...
birde evde şişme yatağın işi nedir o kısmı anlamadım? şişme yatağı kim için yaptılar ki?

canım zaten sana yeterince ve her bakış açısından yorum yazılmış..baştan sona okudum...
bu olayların içinde olan sensin o insnaları en iyi sen yorumlayabilirsin..
birde bir hafta sonunu da bize ayırıversinler çok mu gibi ifaden hiç hoş değil...
onlar şimdi evliliğin beraber kalmanın hayalini kuruyorlardır..aileleri nasıl çağırız naparız derdinde değillerdir...
birde evde şişme yatağın işi nedir o kısmı anlamadım? şişme yatağı kim için yaptılar ki?

bende şunu anlatmaya çalışıyorum zaten mevzuyu annesi açtı haftasonu gelmemek lasım die ben bişey demedimki..eğer deseydim hafta sonları sizdeyim die belki söyleyebilir ama durup dururken hoş olmuyor..benim burda demek istediğim belki abime senede 2 kere gidicem veya onun aileside aynı şekilde bi hafta sonunun feda edebilir herhalde burda zaten canımı sıkan annesinin onu durup dururken söylemesi..bu arada şişme yatağı boş bi oda var oraya şişirip koymuşlar misafir için arkadaşlar merak etmişler açıklayım :))))

bende şunu anlatmaya çalışıyorum zaten mevzuyu annesi açtı haftasonu gelmemek lasım die ben bişey demedimki..eğer deseydim hafta sonları sizdeyim die belki söyleyebilir ama durup dururken hoş olmuyor..benim burda demek istediğim belki abime senede 2 kere gidicem veya onun aileside aynı şekilde bi hafta sonunun feda edebilir herhalde burda zaten canımı sıkan annesinin onu durup dururken söylemesi..bu arada şişme yatağı boş bi oda var oraya şişirip koymuşlar misafir için arkadaşlar merak etmişler açıklayım :))))

Aslında gayet açık yazmıştınız. Ama olay öyle değişmiş ki. Sanki sorun çıkartmaya çalışmışsınız gibi biryere çekilmek istenmiş.
Ben de ilk gittiğimde daha birşey söylenmemişken hafta sonu gelmeyin imasına üzülürdüm

Aslında gayet açık yazmıştınız. Ama olay öyle değişmiş ki. Sanki sorun çıkartmaya çalışmışsınız gibi biryere çekilmek istenmiş.
Ben de ilk gittiğimde daha birşey söylenmemişken hafta sonu gelmeyin imasına üzülürdüm

evet aynen ölee gereksiz görüyorum böle şeyleri az çok bizi tanıyor sorun felan çıkartmak istmiyorum sadece üzüntümü dile getirdimmm nebilim diorumya hayırlısı herşeyin...

bence o size öyle davranıyorsa sizde bu konuyu abinizle konuşun,gelin kızınız sizin ailenize nasıl davranıyorsa oda onun ailesine öyle davransın,ozaman sizinne hissettiginizi anlar gelininiz,

bence o size öyle davranıyorsa sizde bu konuyu abinizle konuşun,gelin kızınız sizin ailenize nasıl davranıyorsa oda onun ailesine öyle davransın,ozaman sizinne hissettiginizi anlar gelininiz,

yok ya öle bişeye gerek yok hoş olmazzz benim onlardanda bi farkım olmaz.. bi bakalım inşş evlilik stresindendir..

Zaten siz artniyetli olsanız orda huzursuzluk çıkarırdınız. Ya da abinize şikayet ederdiniz.
İnşallah gelin kızınızın annesi de huzursuzluk çıkartmak için uğraşmaz.
Var öyle karakterde insanlar.
Kızlarını yönlendirmek isteyen.

iş böyleyse bence şişme yatak olayına üzülmeniz yersiz olmuş, ha şişme yatak ha normal. neticede misafir için kullanacakmış ve özenli bir insansa misafirine beğenmediği değer vermediği şeyi çıkarmaz.hediyenize değer verilmediğini düşünmeyin bence

Son düzenleme:
Arkadaşlar sanki sen sorun çıkartan bir görümceymişsin gibi yaklaşmışlar sana..

Ben seni anlıyorum..Bende bir görümceyim..

Yalnız bu tarz şeylere gül geç gitsin arkadaşım, çok fazla takılma..Takılıp büyütürsen aranız açılır..

Annesi densizin tekiymiş zaten, kaale almaya, kafa yormaya değmez..

Ona mı soracaksın abinin evine giderken..Zaten çalışıyorum demişsin kalkıpta her hafta sonu gidecek rahatsızlık verecek halin yok..

Alışverişte sıkıştırmalar falan, annesi bunaltıyor abimi diyorsun..

Garip gerçekten..Bizde gelin aldık..Nişan - düğün alışverişine biz gitmedik, onlar beğensin etsin dedik..Gelinimizin ablasıda ogün hazırlanmış alışveriş için ama bizim gitmediğimizi görünce, olmaz bende gelmem, erkek tarafından gelen yoksa kız tarafından birinin gitmesi haksızlık olur yakışık almaz demiş ve gitmemiş..

Ben buzdolaplarını bile açmaya çekinirdim,yatıya kalmazdım abimlerde hiç..Beni alıştıran yengem oldu, burcu burası abinin evi sizin eviniz, bu gece bizde kalırmısın, hafta sonu gel hep beraber gezmeye gidelim..

Abim evlendi, kız kardeşim yoktu bir kız kardeş kazandım sayesinde..

Mesela demişsin ki en kalitelisinden aldım uyku setini..Bi kere bunu gördüğü zaman kıyamaması gerekiyor..

Bilmiyorum ben yengem konusunda çok şanslıyım..Ufak tefek şeyler olur mutlaka ama önemli olan görmezden gelebilmek veya konuşup çözebilmek..

Şimdilik düğün stresine ver sen bu olanları..Öncesinde iyiydik demişsin zaten..Düğünden sonra tavrınızı görünce o size sokulur belkide kim bilir..

Sıkma canını..

Son düzenleme:

Yalnız bu tarz şeylere gül geç gitsin arkadaşım, çok fazla takılma..Takılıp büyütürsen aranız açılır..

Ona mı soracaksın abinin evine giderken..Zaten çalışıyorum demişsin kalkıpta her hafta sonu gidecek rahatsızlık verecek halin yok..

Garip gerçekten..Bizde gelin aldık..Nişan - düğün alışverişine biz gitmedik, onlar beğensin etsin dedik..Gelinimizin ablasıda ogün hazırlanmış alışveriş için ama bizim gitmediğimizi görünce, olmaz bende gelmem, erkek tarafından gelen yoksa kız tarafından birinin gitmesi haksızlık olur yakışık almaz demiş ve gitmemiş..

Ben buzdolaplarını bile açmaya çekinirdim,yatıya kalmazdım abimlerde hiç..Beni alıştıran yengem oldu, burcu burası abinin evi sizin eviniz, bu gece bizde kalırmısın, hafta sonu gel hep beraber gezmeye gidelim..

Mesela demişsin ki en kalitelisinden aldım uyku setini..Bi kere bunu gördüğü zaman kıyamaması gerekiyor..

Bilmiyorum ben yengem konusunda çok şanslıyım..Ufak tefek şeyler olur mutlaka ama önemli olan görmezden gelebilmek veya konuşup çözebilmek..

Şimdilik düğün stresine ver sen bu olanları..Öncesinde iyiydik demişsin zaten..Düğünden sonra tavrınızı görünce o size sokulur belkide kim bilir..

Sıkma canını..

ne güzel bi gelininiz varmış hakkaten bende böyle olacağını umuyordum..abim hiç istemedi 2 tarafıda alışverişte biz dedik zaten istesende gelmeyiz siz kendiniz alın diye..mobilya alışverişindede gitmedik annesi istemiş abim istemeyince busefer baldızını yollamışş bide abim sonradn duyuyo hani al kardeşinide götür işte o seni kandırır felan ..hoş mu bunlar benim abim zaten iyi yaşamayı yaşatmayı seven biri .biraz değişik biri annesi. bilmiyorum diorumyaaa inan bi ev eşyası gördüğümde bu abimin evine güzel olur alsam die içimden geçiriyorum..görmesi lasım en azından bizim değer verdiğimizi ...

bu arada arkadaşlar şunu belirtmek istiyorum..abimle görüşürken aramız çok iyiydi gelinimizle hatta bu benim boşanma olaylarımda çok destek çıkmıştı bana ..şimdi neden bu değişim oldu nie böle kopukluk oldu buna üzülüyorum bunu anlatmak istedim lütfenn beni kimse yanlış anlamasın..

Burda kaynana ve gorumce yuzunden huzursuzluk yasayan, bosanan o kadar cok kadin varken seni yanlis anlamalari tabikide dogal canim:)))
Kimse objektif bi yorum yapamaz bu konuda bence, cunku ister istemez kendi yasaminizdaki olaylardan etkileniyorsunuz..
Gorumcesiyle sorun yasayan insanlarin burda senin konun hakkinda yorum yapmalari biraz sinir bozucu olabilir:))))

Burda kaynana ve gorumce yuzunden huzursuzluk yasayan, bosanan o kadar cok kadin varken seni yanlis anlamalari tabikide dogal canim:)))
Kimse objektif bi yorum yapamaz bu konuda bence, cunku ister istemez kendi yasaminizdaki olaylardan etkileniyorsunuz..
Gorumcesiyle sorun yasayan insanlarin burda senin konun hakkinda yorum yapmalari biraz sinir bozucu olabilir:))))

tabi muhakkak ama sadece görümceden ve kaynanadanmı sıkıntı yaşanıyor ..ben zaten üzüntümü dile getirdim eskiden böyle değildik nie böyle oldu die ...

Sıkma canını..

kim ne düşünüyor bilmem ama ben bu yaklaşıma çok karşıyım.bir kere oğul ya da kardeş evlendikten sonra 'abimin evi, oğlumun evi' diye bir şey olamaz, orası tek bir insanın evi değil bir çiftin evidir. siz böyle derseniz bayanın annesi de kızımın evi der çıkar işin içinden:45:.

kim ne düşünüyor bilmem ama ben bu yaklaşıma çok karşıyım.bir kere oğul ya da kardeş evlendikten sonra 'abimin evi, oğlumun evi' diye bir şey olamaz, orası tek bir insanın evi değil bir çiftin evidir. siz böyle derseniz bayanın annesi de kızımın evi der çıkar işin içinden:45:.

Farkındaysanız annesini kastederek ''abinin evine giderken ona - annesine - mı soracaksın'' dedim..

Annesini hiç ama hiç ilgilendirmez..

Yengesi rahatsız olur olmaz onu bilemem..Rahatsız olursa da dile getirecek kişi abisi ve yengesi olmalı..Yengesinin annesi değil..

Farkındaysanız annesini kastederek ''abinin evine giderken ona - annesine - mı soracaksın'' dedim..

Annesini hiç ama hiç ilgilendirmez..

Yengesi rahatsız olur olmaz onu bilemem..Rahatsız olursa da dile getirecek kişi abisi ve yengesi olmalı..Yengesinin annesi değil..

kusura bakmayın yazıyı satırbaşı yaparak yazdığınız için annesinden bahsetmeye devam ettiğinizi farketmedim. zaten çiftler yerine annelere sorulmasına ihtimal veremeyeceğimden yanlış anlamışım:52:

kusura bakmayın yazıyı satırbaşı yaparak yazdığınız için annesinden bahsetmeye devam ettiğinizi farketmedim. zaten çiftler yerine annelere sorulmasına ihtimal veremeyeceğimden yanlış anlamışım:52:

Önemli değil :71:
Aralık vererek yazıyorum ki okunması kolay olsun :)

Back