Şimdi de gelin gözünden değil görümce gözünden cevap verin bakalııımmm...
yazdım yazdım sildim..
benim yorumum taraflı olacak..
ama sadece bizi birbirimizden uzaklaştırmak istiyora çok takıldım...
kızın annesi densiz..
ama bir cumartesi pazarı ayırsınlar bir zahmet gibi beklentiniz çok yersiz.
ilk 1 yıl zaten güç dengeleri savaşı oluyor eşler arasında.
bir de aileler giriyor..ne var cumartesi pazar gelseler...
hayır efendim onlar bir yuvanın temellerini inşa ediyorlar..
bu inşaa bitsin zaten kendileri gezmecilik oynamaya hevesli olacaklar..
bir de gelin sizin gelin mi yahu?
annenizin babanızın gelini..
benim görümcem bana yeni evlendiğimizde gelin diye seslenirdi. ( ikimizde üniversite mezunu ve yaşıtız..Densiz işte..)
size salon takımı alacağız derdi..kendi bizden önce evlenmesine rağmen..
para senin cebinden mi çıkıyor? herşeyini düzdük yaptık dememeler onda da vardı..
ağabeyimin eşine de ne isterse annem babam yaptı..biz değil...
problemleri varsa da bu annemlerle kendi gelinleri arasındadır..benim değil..
annenizle bu sohbeti yaptıkça birbirinizi dolduruyorsunuz bence.
bu sebeple şişme yatapın üstüne koymuş olması şu an sizin için dünyanın en büyük derdi belki de..
bu sebeple tüm davranışlarını gözlem altına alıyorsunuz..
bırakın bir şans verin kıza..
sonradan tavrının değişmesi başkalarından akıl aldığına işaret gibi sanki ayağınızı kesmek istiyor baştan set koyuyorki çekinin biraz diye gözü korkmuştur belkide başka gelin kaynana görümce sıkıntılarını duydukça kötüyede yormamak lazım sizin iyiliğinizi gördükçe o da yaptıkları için böyle yapmasaydım iyi olurdu diyecektir muhakkakdüğününüzün şimdiden hayırlı olması dileğiyle
konu sahibi sizin önceki konunuzu da hatırlıyorum. yorumum net olacak. öncelikle önyargılı davranmayın. kimsenin sizden bişey kaçırdığı yok merak etmeyin.
sadece yeni bi yuva kuruluyor. bu mevsimde uyku setini geçirse ne olacak, dolaba koysa ne olacak, bazanın altında koysa ne olacak...bunun için kendinizi üzmeyin. ona hediye vermişsiniz,istediğini yapabilir.
yeni evli çiftin haftasonu kahvaltısını sizinle geçirmesini beklemeyin. haftaiçi zaten koşturmacadan doğru dürüst kahlvatı edemeyecekler. haftasonu da öğlene kadar uyuyup belki yataklarında kahvaltı etmek isteyecekler.bu onların hayali ve en doğal hakkı. bırakın cilveleşsinler yahu
kimse evlensem de aileme haftasonu kahvaltıya gitsem diye hayal kurmuyor... ama annesinin gönlünü almak için de uygun vakit bulduğunda gidiyor. "hadi hayatım bu haftasonu değişiklik yapıp annemlere gidelim kahvaltıya " demelerini bekleyin.
"bize gelmiyorsunuz, gelin seni bizden soğuttu" diye abinizi üzmeyin. yazık ve günah.
onların aşkı ve heyecanı şu an çok fazla alevli arkadaşım, bırakın ne yapcaklarına nereye gideceklerine onlar karar versin.
yazdım yazdım sildim..
benim yorumum taraflı olacak..
ama sadece bizi birbirimizden uzaklaştırmak istiyora çok takıldım...
kızın annesi densiz..
ama bir cumartesi pazarı ayırsınlar bir zahmet gibi beklentiniz çok yersiz.
ilk 1 yıl zaten güç dengeleri savaşı oluyor eşler arasında.
bir de aileler giriyor..ne var cumartesi pazar gelseler...
hayır efendim onlar bir yuvanın temellerini inşa ediyorlar..
bu inşaa bitsin zaten kendileri gezmecilik oynamaya hevesli olacaklar..
bir de gelin sizin gelin mi yahu?
annenizin babanızın gelini..
benim görümcem bana yeni evlendiğimizde gelin diye seslenirdi. ( ikimizde üniversite mezunu ve yaşıtız..Densiz işte..)
size salon takımı alacağız derdi..kendi bizden önce evlenmesine rağmen..
para senin cebinden mi çıkıyor? herşeyini düzdük yaptık dememeler onda da vardı..
ağabeyimin eşine de ne isterse annem babam yaptı..biz değil...
problemleri varsa da bu annemlerle kendi gelinleri arasındadır..benim değil..
annenizle bu sohbeti yaptıkça birbirinizi dolduruyorsunuz bence.
bu sebeple şişme yatapın üstüne koymuş olması şu an sizin için dünyanın en büyük derdi belki de..
bu sebeple tüm davranışlarını gözlem altına alıyorsunuz..
bırakın bir şans verin kıza..
siz konuyu iyice okudunuzmu??? kimse kahvaltıdan bahsetmiyorki ben hemen kahvaltıyamı gelsinler dedim??? lütfen burda mevzu başka evlinedikleri hafat tutupta onlara kalmaya gidecek insanlar değiliz biz...
okudum merak etmeyin, kahvaltıyı örnek verdim sadece. empati kurmanız açısından. insan sadece evlendiği hafta yapmaz bunu, ilk 1 yıl çok sancılı bi süreçtir.
siz böyle agresif cevaplar verdiyseniz gelininizin de uzak durma çabaları artacaktır, lütfen sakin olun.
kimse size bi ithamda bulunmadı. yorumumu beğenmediyseniz özür dilerim, dilerim kardeşiniz eşiyle çok mutlu olur.
Başarılı bir gelin yorumu
Bizahmet bir cumartesi pazar da gelsinler yorumu çok taraflı...Tipik bir görümcesiniz kanımca...
Gelininiz gelinliğe kendini ne kadar şartlamışsa siz de görümceliğe o kadar şartlamışsınız...
Annenizin bitane oğlu sizin bitane abiniz...E gelininizin de bitane kocası değil mi??? Başka yoktur mantıken...
Eşyaları kızın annesi seçmiş...seçsin size ne...abiniz nişanlısına bıraktıysa, gelin de annesiyle uyumlu zevklere sahipse (ki o annenin kızı oldğuna göre öyledir) seçsin ne var...
Onun seçtiğini almak mı zor gelen...Almayın eşyaları o zaman...Abiniz karısına istediği eşyayı alsın konuşan da olmaz...
Hem eşyayı anne babanız alıyor katein dediği gibi siz değil...
Sizin aldığınız nevresimi şişme yatağa sermiş...eee...ne olmuş...Benim görümcem de benim aldığım nevresimi gelin yatağı için sermişti...ilk gece kullandılar...Fark ne ki biri değer verdiğini öbürü vermediğini mi gösterir...Hayır...İkisi de oraya sermeyi uygun bulduklarını gösterir...
Her yazdığınızı çürütebilirim bir gelin olarak inanın...Ama mevzuu uzaarr gider...O yüzden ben size kendi yöntemimi söyleyeyim...
Kimseden bişey beklemezseniz hayal kırıklığı yaşamazsınız...Ailenize ve eşiyle yeni hayata uyum sağlamaya çalışan bir insana daha toleranslı davranmayı deneyin, yaptığı herşeyin altında bişey aramayın ve bişey beklemeyin...
Daha mutlu olursunuz böylece...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?