• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çok kilo vermek DEĞİL fit olmak isteyenler burayaa!

PIRILLL

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Eylül 2011
97
0
36
Kocaeli
Düşündüm taşındım ben çok bi çok kilo vermek istemiyorum. Fit olmak istiyorum , ince ama düzgün bir vücuda sahip olmak istiyorum , göbeğim düzgün ve dümdüz kalçam vücudumla orantılı olsun istiyorumm çok şey mi istiyorum hayııırrr :) eminim aranızda benim gibi olanlar da vardır. Başka sayfalarda bu konudan bahsetmekse burda konuşmayı tercih ettim gelin beraber şekle girelim ben sizlere pilates ve spor geçmişimi anlatıp yardımcı olayım siz de bana yeme içme alışkanlıklarımda yardımcı olun elele başaralıım ne dersiniiz??? :)))

Son düzenleme:
Kimsenin durumuna yorum yazmaması ama görüntüleme nin yüksek olması nedir bilirim. Pilates bence vücudu belirli bir düzene sokar bence. Göbet eritmek istiyorsan mekik ve hızlı metabolizma. Kalçaların varsa holahop varya hani küçükken belimizden döndürdüğümüz yuvarlak şeyler.. tabi o zaman bilmiyorduk ne kadar etkisi oldugunu ehehe :) ama çok işe yarıyor.. (: kalın bacakların varsa ve selülitli ise bol su içmeni öneririm. Zayıflarsan göbekte gider kalın bacakta vücud eşit oranda yağ yakıyor çünkü bölgesel zayıflama falan yalan dolan neyse şimdiden kolay gelsiin bol yürüyüüüüş unutma :)

Diyetmiş, yok kibrit kutusu büyüklüğünde peynirmiş, 5 öğün yemekmiş, bunlar tek başına hiçbir işe yaramıyor. Sporla bir işe yarasa da neyleyim ben öyle kilo vermeyi. :) Ben 1 senedir pilates yapıyorum, istediğim her şeyi de yiyorum; ama yeteri kadar yiyorum, asla abartmadan. Ve pilatesle son 1 yıldır hem duruşum düzeldi, hem vücut hatlarım iyice yerine oturdu, hem de baya bir sıkılaştım. Yalnız bir türlü şu kalçamı tam olarak eritemiyorum. :D Latin tipi(Jennifer Lopez tarzı), aileden gelen bir şey, öyle fazla büyük de değiller; ama bana büyük geliyorlar yine de. :D Bu konuda bildiğiniz, yararlı olan egzersizler varsa yardımcı olursanız çok sevinirim. :)

arkadaşlar 168 boyum ve 63 kiloyum kendimi çok şişman hissediyorum, iri yarı bir kız oldum resmen bence biraz dikkat edince ve birazzda spor evde olsabileyetiyo. ama ben kendime dur diyemiyorum acayip bir iştah oldu bi ara kendimi tuttum gündüz istediğimi yedim akşam bişi yemedim bir haftada2 kilo verdim hemen gidiyo ama biraz dur demek gerekiyo oda olmuyo:(

merhabaa :))
yeme alışkanlıkların zamanla degısır ıstedıkten sonra arkadasım
tabı bunun ıcın azıcık caba lazım
ben makarnaya aslaaaaaa dayanamam mesela.
ama yemın ettım 1 ay yemıcem dıye veeee sonuc super. yarın yıcem makarnamı :)) boyle boyle zamanla alısırım sanırım
he bu sayede rahat kılo verebıldım 2 haftada 3 kılo super dımı :)))
toplamda 11 kılo verdım, makarna yerken daha yavas verıodum sımdı acaip hızlandı.
bence sende yemın et dayanmadıgın ve sana kılo aldıran 1-2 şeye. faydasını goruceksın bnece

inşallah minnakkk bende çikolata ve cips yememeliyim. akşam 7 den sonra yemeyınce iyi oluyo bana da bu iyi geliyo

ne zamandir bende böyle bi konu acmak istiyodum.7 aylik kizim var dogumdan sonra bütün kilolar gitti ama gel gelelim vücudum eskisi gibi siki degil.bide yeme aliskanliklarimi bende degistirmek istiyorum.bugünün yarinida var. ilerde daha saglikli olmak icin saglikli yemek sart.ama bunu tek basina yapmaya calismak zor. ben yapsdam esim yanasmiyo.bende eve abur cubur almiyorum bu aralar. bide su tatlidan vazgecebilsem.....
bu arada bende hamilelikten önce pilates yapiyodum bu ayin sonuna basliyorum tekrar.

Şu oğluşum az büyüsün platese başlayacağım,basen var bende yaaaaaaaa:(((

Back