- 10 Mart 2013
- 1.862
- 1.491
-
- Konu Sahibi elmalikurabiyee
Yok zaten öyle düşünmüyorum. İki yolunda olumlu ve olumsuz yönleri var ve en doğru olanını seçmek, düzgün karar verebilmek istiyorum.Ne yazıkki hem pastam dursun hem karnım doysun olmuyor. Bu durumda rahatınızın birinden feragat etmeniz gerecek gibi duruyor.
Ailesi de bana çok mantıklı insanlarmış gibi geldi. Hakkınızda hayırlısı.
Ya çok konu okuyoruz burada. Çok yorumlar yapılıyor kv de den ne kadar uzak o kadar iyi falan diyorlar. Şımarık bir çocuk olarak yetiştirmemişler ama çook el üstünde tutuyorlar oğullarını. Fazla samimiyet ilerde problem oluşturur diye korkuyorum. Onun haricinde benim geniş aile çevrem bayılır herkesin hayatına karışmaya. Aynı şehirde olsak sanki attığımız her adıma birileri laf söyleyecek ve ben bunalacakmışım gibi hissediyorum. Ama işte sadece kuruntu yapıyorsam? Gerçekten güzel rahat geniş mutlu bir aile olarak yaşamımız sürecekse? Bilemiyorum..Gideceginiz memleket gelismisse eger olabilir.aileye yakin olmak iyidir.endiselerinizi anliyorum ama bi sehirde bi basiniza bi yere kadar..
Babanizda olan kardeslerinize cok ofke diyup icinizde buyutmeyin.zira en gunahsiz onlar..secmediler bu hayati..
Hayati kendinize zorlastirmayin.bana kalirsa karninizin doyacagi yeri tercih edin
Şöyle ki kv demiş ki oğlum karşı daire boş orayı alalım size benim ki de olmaz anne dipdibe öyle demiş kv de de şaka yapıyorum canım bende farkındayım ne gerek var tabiki falan demiş geçen hafta memlekete gitmiştik kp ve sevgilim onlara uzak bir yerden, iş mahalimizin oralardan ev bakmışlar falan. Nişandan sonra tabi daha iyi tanırım da belli sınırları da bilecek insanlar gibi duruyorlar.Ailesini tanimiyorsun ama iki ihtimal var ya gorundukleri gibi iyilerdir yada evlenince baslar hersey bunu bilemeyiz buyuzden ayni memlekette oturacaksan bile uzakta olsun eviniz dipdibe secmessen hepten en iyisini yaparsın fazla samimiyet iyi degildir
Herzaman hayallerdeki gibi kendi hayatim ,kendi duzenim ,mutlugenis aile filan hikaye kalir gecen burda evlenmeyi cok istiyorum diye konu acip hayal kuran birini okudum bide evlendikten sonraki konusunu okudum kayinvalide ,kayinpeder derdiydi :))) isini sansa birakma bence
İşte bende hep öyle düşünüyordum ama ne bileyim büyük şehir de bir başımıza yeni mezun maaşıyla sıfır çevreyle zor mu olacak diyorum. Bir yandan da ohh zorsa zor eşimle başbaşa canım ne isterse imkanım el verdiğince yaparım gezer tozarım diyorum.Ben her zaman için, aileden başka şehirde yaşamayı tercih edenlerdenim.
Karışanım görüşenim olmasın, azıcık aşım ağrısız başım derim, misler gibi yaşarım eğer sizinki gibi imkanım olsa...
Şöyle ki kv demiş ki oğlum karşı daire boş orayı alalım size benim ki de olmaz anne dipdibe öyle demiş kv de de şaka yapıyorum canım bende farkındayım ne gerek var tabiki falan demiş geçen hafta memlekete gitmiştik kp ve sevgilim onlara uzak bir yerden, iş mahalimizin oralardan ev bakmışlar falan. Nişandan sonra tabi daha iyi tanırım da belli sınırları da bilecek insanlar gibi duruyorlar.
Ayy bilemiyorum bu forumda herkes şikayetçi kv ile yakın oturmaktan
Her şeyden öte, sevgiliniz ve sizin adınıza karar vermeye çalışan, kendi fikirlerini empoze eden bir aile ile karşı karşıyasınız.İşte bende hep öyle düşünüyordum ama ne bileyim büyük şehir de bir başımıza yeni mezun maaşıyla sıfır çevreyle zor mu olacak diyorum. Bir yandan da ohh zorsa zor eşimle başbaşa canım ne isterse imkanım el verdiğince yaparım gezer tozarım diyorum.
Haklısınız valla boş günümde şöööyle ayaklarım uzatıp bütün gün yatmak isterim. Hadi bir çaya gelin hadi yemeği bizde yiyin iyi niyetiyle bile yaklaşsalar zor yani sürekli içli dışlı. En iyisi sanırım kararımdan dönmemek...Her şeyden öte, sevgiliniz ve sizin adınıza karar vermeye çalışan, kendi fikirlerini empoze eden bir aile ile karşı karşıyasınız.
Siz belki dönmek istemiyorsunuz fakat şimdiden ev bakıyorlar demişsiniz.
Bence eğer orada yaşarsanız, muhtemelen o ev, sevgilinizin evine yakın bir ev olacak.
Dünyanın en şahane insanları olsa bile en az haftada bir iki kez görüşmek gerekecek.
Çalışan insanlar olduğunuz için, bırakın kendinize zaman ayırmayı, aileleri kırmak istemediğiniz için boşta çoğu vaktinizi onlarla geçireceksiniz.
Sizin de aileniz var, aynı şekilde onlarla da görüşeceksiniz.
Daha çok sayarım da neyse...
Eğer bu kadar iyi niyetli insanlar ise, yine size birikim yapmanız için yardım edebilirler ya da borç verebilirler.
Siz de iki maaş İstanbul gibi bir şehirde lüks olmasa da en azından emrivakilerden uzak bir şekilde yaşar gidersiniz.
Dünyanın sonu da değil, denediniz olmadı mı, memleketinize zaten dönebilirsiniz.
Haklısınız valla boş günümde şöööyle ayaklarım uzatıp bütün gün yatmak isterim. Hadi bir çaya gelin hadi yemeği bizde yiyin iyi niyetiyle bile yaklaşsalar zor yani sürekli içli dışlı. En iyisi sanırım kararımdan dönmemek...
Memleket kayseriMemleket dediginiz il neresi? Istanbul tam bir cehennem, Hindistana donmus heryerden binlerce insan cikiyor. Trafik konusuna girmeyecegim bile... Siz mesafenizi koyduktan sonra isterse karsi dairede otursunlar herkes sinirini bilir bence.
Memleket kayseri
Seni destekleyen ve isteklerine saygı duyan biri varken çok düşünme derim kv kp karsı saygılı ve mesafeli olursan iletişimin iyi olursa sorun olmaz yeri gelip annemizle bile farklı düşünceler içinde tartısıyoruz bunun sonu yok malesef ama eş annesi olunca durum birden degişiyor. Burdaki bir çok konunun ana nedeni ilerişimsizlik ve ego istanbul gercekten cekılecek yer degil trafigi, yaşam koşulları, dinamiği, saygısız insanları ile doldu taştı eşime söylüyorum gel samsuna yerleşelim diye ama cesaret edemiyor.Şöyle ki kv demiş ki oğlum karşı daire boş orayı alalım size benim ki de olmaz anne dipdibe öyle demiş kv de de şaka yapıyorum canım bende farkındayım ne gerek var tabiki falan demiş geçen hafta memlekete gitmiştik kp ve sevgilim onlara uzak bir yerden, iş mahalimizin oralardan ev bakmışlar falan. Nişandan sonra tabi daha iyi tanırım da belli sınırları da bilecek insanlar gibi duruyorlar.
Ayy bilemiyorum bu forumda herkes şikayetçi kv ile yakın oturmaktan
Çok şükür, senin gönlün nerden yanaysa orda olalım diyen birisi sevgilim ama bu kararsızlığım ve stresim ona da yansıyor ister istemez.Seni destekleyen ve isteklerine saygı duyan biri varken çok düşünme derim kv kp karsı saygılı ve mesafeli olursan iletişimin iyi olursa sorun olmaz yeri gelip annemizle bile farklı düşünceler içinde tartısıyoruz bunun sonu yok malesef ama eş annesi olunca durum birden degişiyor. Burdaki bir çok konunun ana nedeni ilerişimsizlik ve ego istanbul gercekten cekılecek yer degil trafigi, yaşam koşulları, dinamiği, saygısız insanları ile doldu taştı eşime söylüyorum gel samsuna yerleşelim diye ama cesaret edemiyor.