- 14 Aralık 2024
- 112
- 23
- 13
- Konu Sahibi kediannesi0
Merhaba 27 yaşındayım. Evleneli 5 aya yakın bir süre oldu. Evlenmeden önce de evlendikten sonra da hemen çocuk istemiyorum en az 30 dan sonra düşünürüm diyordum. Eşimle Allah’a şükür çok güzel bir evliliğimiz var. O bana çok düşkündür bende ona bu zamana kadar belki de hiç tartışmamız olmamıştır. Evlenmeden önce de uzun bi süre sevgililik zamanımız olmuştu zaten. Gözlerimin içine bakar her istediğimi yapar muhteşem bi cinsel hayatımız da var her anlamda tamamız yani. Evlenince de eşimin bu şekilde ilgili olması beni çocuk konusunda çok düşündürmeye başladı. 27 yaş ne erken ne de geç bir yaş farkındayım ama çok çocuk isteği doldu içim. Kira da oturuyoruz ama çok şükür geçinebiliyoruz. Ben maddi yönden yetememe kaygısıyla biraz da ertelemiştim. Adet döngüm 7 gün falan sürerdi. Ama son aylarda 5 E hatta 3-4 güne düşmeye başladı. Bu da beni biraz etkiledi. Çocuk yapmayı istemeye başladım. Eşim zaten çok istiyor ama her seferinde senin bedenin ne zaman hazır hissedersen o zaman olsun diyor. Bir de 30 dan sonra hamile olsam çocuğum 10 yaşına geldiğinde 40 yaşında olmak fikri beni biraz üzdü ona yetemem korkusu siz olsanız nasıl bir yol izlersiniz