Canım seninki kolay olur merak etme; yağ hücrelerini dışarı bile almayabilirler belki, yani eritip vücudun kendi kendine atmasını bile bekleyebilirler.
İşlem sırasında ağrı falan olmuyo hiç merak etme... Ben işlemden sonraki bir hafta ağrı çektim, ama dayanılamayacak kadar değil.
Ama senin yerine olsam başka merkezlerin de fiyatlarını incelerdim. Sonuçta Süperplast biraz pahalı..
Şahsen ben; ön bacak ve iç bacak için Yedi Tepe üviversitesini düşünüyorum. Hem Ahmet Bey çok daha iyi bir doktor. Diğeri kadar da uçmuyor fiyat konusunda. Ayrıca, bir hastane olması bakımından daha avantajlı.:1hug:
saol canımcım artık karar verdim randevu aldım canım cumartesi gidicem sa. 13yerimsenibenolsun canım valla açıkçası fazla incelemedim şurası yada burası diye artık parasınıda geçtim iyi olayımda başka bişey istemiyorum bizleri bilgilendirdiğin için çok saol bakalım ben size neler anlatacağım önümüzdeki hafta:1hugeki canım ağrım oldu dedin yattınmı yürüyemedin mi 1 hafta ben çalışıyorum işe gitmem lazım???