• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çok kararsız kaldım...

Canım seninki kolay olur merak etme; yağ hücrelerini dışarı bile almayabilirler belki, yani eritip vücudun kendi kendine atmasını bile bekleyebilirler.

İşlem sırasında ağrı falan olmuyo hiç merak etme... Ben işlemden sonraki bir hafta ağrı çektim, ama dayanılamayacak kadar değil.

Ama senin yerine olsam başka merkezlerin de fiyatlarını incelerdim. Sonuçta Süperplast biraz pahalı..

Şahsen ben; ön bacak ve iç bacak için Yedi Tepe üviversitesini düşünüyorum. Hem Ahmet Bey çok daha iyi bir doktor. Diğeri kadar da uçmuyor fiyat konusunda. Ayrıca, bir hastane olması bakımından daha avantajlı.
:1hug:

saol canımcım artık karar verdim randevu aldım canım cumartesi gidicem sa. 13yerimsenibenolsun canım valla açıkçası fazla incelemedim şurası yada burası diye artık parasınıda geçtim iyi olayımda başka bişey istemiyorum bizleri bilgilendirdiğin için çok saol bakalım ben size neler anlatacağım önümüzdeki hafta:1hug:peki canım ağrım oldu dedin yattınmı yürüyemedin mi 1 hafta ben çalışıyorum işe gitmem lazım???

saol canımcım artık karar verdim randevu aldım canım cumartesi gidicem sa. 13yerimsenibenolsun canım valla açıkçası fazla incelemedim şurası yada burası diye artık parasınıda geçtim iyi olayımda başka bişey istemiyorum bizleri bilgilendirdiğin için çok saol bakalım ben size neler anlatacağım önümüzdeki hafta:1hug:peki canım ağrım oldu dedin yattınmı yürüyemedin mi 1 hafta ben çalışıyorum işe gitmem lazım???

Fıstığım seninki benimki gibi olmaz;

Birincisi benim kas kütlem geniş olduğu için, küçük bir alandan ( bacağın arka bölgesinden sadece ) çok miktarda yağ çektiler.

Normalde tüm bacak çevresinden çektikleri miktarı (1,5 litre), benim sadece arka bacak bölgemden çektiler. O yüzden acıma olmadı dersem yalan olur, ama gene de kalktım ve yürüdüm.. Yani dayanılamayacak ya da işe gidemeyecek kadar değil..

Hem seninki çok daha kolay olacaktır merak etme, hatta iyi ki yaptırmışım diyeceksin emin ol...

İkincisi, senin yağ alınacak alan, benimkinin çok daha azıdır, alt bacak olduğu için..

Ya da şöyle söyleyim, senin alt bacaktaki yağ hücrelerin çok daha azdır..
Etkisi de bana göre çok daha kolay olur gör bak..

İnş. cumartesi günü bi gelsin de gelişmeleri haber edersin bize :)) a.s.
Bu arada 65 kiloya düşmeme rağmen, eşim beni 60 kilo sanıyor. :roflol:
Normalde hep kilomun üstünde tahmin ederdi kilomu:) Güzel bi gelişme, değil mi :hooray:

Ayrıca daha önce 65 kilo iken yaklaşık 5-6 cm açık kalan kaprimi giydim sabah denemek için...
İnanamazsın ama kapatabildim zor da olsa :) Öyle mutlu oldum ki anlatamam.. :lepi:
Sanırım bir iki kilo verdikten sonra çok rahat giyebilirim inş...

hihoyyythihoyyythihoyyythihoyyyt

Birascık mahcup olaraktan, kıskananlar çatlasın demek istiyorum :))) :utangac:

Şaka bi yana, hayatımdaki en doğru karardı diye düşünüyorum, çünkü çok büyük bir sıkıntıdan kurtuldum sayılır...
Sayılır diyorum; çünkü iç bacak için bir seans daha yaptırmam gerek; inş. en uygun zamanda onu da yaptıracağım, Allah'ım nasip etsin... Başka hastaneyi düşünüyorum ama bunun için:))

En mutlu olduğum şey de nedir biliyor musun?
Eşimin bu konuda beni yalnız bırakmaması:)
Hayatımda, benim için hep sıkıntı olan bir problemimi anlaması ve destek olması...
Herkesin eşi maalesef ki, bu şekilde eşinin hassasiyetlerini anlayamıyor...

Bunun için, Allah bu konuda ondan razı olsun, demek istiyorum... a.s.

canım benim saol tekrar tabiki bende yaşadıkları paylaşıcam burda amacımız bu zaten insanlara bizim gibi yaptırmak isteyenleri bilgilendirmek zaten sizler olmasanız daha çok düşünürdüm bu konuyu eminim acaba mı diye artık sıra geldi yaptırmya allahın izniyle eşim benimde hep yanımda saolsun oda taktığımı görünce varsa bir çaresi bakalım dedi olmasada canımız sağolsun eski teknik lipo olsa istemezdim ama açık açık söyleyeyim ondan feci korkuyorum çünkü çok oldum biliyorum ama bandajların ne zaman açıldı senin yani kontrolde açılıyormuş sanırım nasıldı en merak ettiğim şey hani deliyorlar aleti sokmak için deriyi hatta onun diğer başlıkta merve diye bir arkadaş var onada sordum yara izi kalıyormu diye küçük bir şey zaten dedi hemen kapandı bandajlar çıktıktan sonra banyo falan ne zaman yaptın bunlarıda çok merak ediyorum.bide test falan yaptılarmı sana klinikte kan falan???

Bana test falan yapılmadı, zaten çok kısıtlı zamanım vardı.. Test istenseydi, bi daha vakit bulamayabilirdim.

Zaten ön görüşme yapmadan gittim; randevu alırken, ön görüşme için vaktimin olmayacağını ve direk uygulama için gitmek istediğimi belirttim. Oradaki sekreter anlayışla karşıladı. :lepi:

O gün gittiğimde ise; doktor muayene için sanmış. Ben de durumu anlattım, sırf uzak yoldan geldiğim için kırmadı ve yaptı. Yoksa muayene etmeden yapmaya niyeti yoktu aslında... Bu yüzden muayene işlemi nasıl olur bilemiyorum... CADIARZU

Ameliyattan yaklaşık yarım saat önce üç tane hap verdiler sakinleştirici ve; ameliyattan 10 dk. önce de iğne vurdular, uyuşturucu...
Beklerken bir iki sigara içtim gerginlikten, içeride içirmedikleri için kapıda, bekçiler gibi içtim.. :))) :roflol:

Yarım saat sonra uygulama başladı.
Lazer uygulamasında iğne batması gibi bir şeyler hissettim zaman zaman, ama çok hafif...

Dediğim gibi 4 gün falan bandaj takmak gerekiyo... Ben de öyle yaptım... 10 gün kadar da korse giydim..
Aslında 4. günün sonunda banyo yapabilirsin demişti doktor ama, uyuzlar gibi kaşınsam da bi hafta sonra yaptım.. Korktum bi şey olur diye... sengözlerimebaksanab

Kontrole gitmeden evde açtım bandajı, çünkü tekrar kontrole gitmek için zamanım yoktu..
Daha doğrusu orda değildim... Açmakta da bir sıkıntı olmuyo zaten...
Yara bandı çıkartmak gibi bi olay...
Merve arkadaşı tanımıyorum canım, topiği bi ara öylesine okumuştum, ama ne aklımda kaldı, ne de takip edebildim... Karar verdikten sonra, etraftan çok etkilenmek istemediğim için...

İz kalır mı kalmaz mı bilmiyorum canım, benim için söylemek daha erken; Sadece temenni edebiliyorum...
:delphin:

anladım canım sanıyorum ki yapmıyorlar ben doktorla görüştüğümde böle bir şey sölemedi zaten test falan tel. sekreter bayanda bundan bahsetmedi zaten 2 sa bir hasta alıyorlarmış bana 13 randevu verdi sa. 15 te başka bir hasta gelicekmiş demekki sen uygulamadan sonra doktora muayeneye gitmedin biliyorum ist. değilsin zor olur tabi tekrar gelmek sanırım 3-4 gün sonraya kontrele çağırıyorlarmış bandajlar için falan offff konuştukça bile heyecanlanıyorum canım kusura bakma yapım biraz değişik benim aile var heyecan tamam daha konuşmayayım bari az kaldı zaten gün saymaya devam edeyim ben:)))

Canım sen yeter ki rahat ol, hislerini şu anda çok iyi anlıyorum.

Dilediğin şeyleri, endişelerini ve korkularını dile getirmekten çekinme asla.
Yola beraber çıktık sayılır, beraber araştırıp, bilgilerimizi paylaştık; az şey mi?... Şeniz

Sizlerin desteği olmasaydı ben de çokk çabalardım emin olun ki... Belki de, kendimde o cesareti bulamaz, vazgeçerdim....
Bu yüzden hepinize teşekkür etmeyi borç biliyorum; yorum yapan ya da yapmayan herkese....

Eğer elimden gelirse seve seve yardımcı olurum...
Korkma, her şey iyi olacak inş....

Sen yeter ki duygularını ve durumunu yazmaktan ve bizden sonraki arkadaşlara yol göstermesi açısından yaşadıklarını paylaşmaktan geri durma:))) a.s.

Canım sen yeter ki rahat ol, hislerini şu anda çok iyi anlıyorum.

Dilediğin şeyleri, endişelerini ve korkularını dile getirmekten çekinme asla.
Yola beraber çıktık sayılır, beraber araştırıp, bilgilerimizi paylaştık; az şey mi?... Şeniz

Sizlerin desteği olmasaydı ben de çokk çabalardım emin olun ki... Belki de, kendimde o cesareti bulamaz, vazgeçerdim....
Bu yüzden hepinize teşekkür etmeyi borç biliyorum; yorum yapan ya da yapmayan herkese....

Eğer elimden gelirse seve seve yardımcı olurum...
Korkma, her şey iyi olacak inş....

Sen yeter ki duygularını ve durumunu yazmaktan ve bizden sonraki arkadaşlara yol göstermesi açısından yaşadıklarını paylaşmaktan geri durma:))) a.s.
saol canım tabiki bizler yaşadıklarımız paylaşalımda bizden sonrada bu işi düşünenler bilgilensin çok zor bişey sadece doktorun korkma herşey güzel olacak demesiyle olmuyor insan yinede daha önce bunu yaptırmış olanlarla konuşmak istiyor yaşadıklarını duymak istiyor inş herşey dilediğimiz gibi olur canım artık sıra bende allahın izniyle son 2 gün hayırlısıyla:Saruboceq:

saol canım tabiki bizler yaşadıklarımız paylaşalımda bizden sonrada bu işi düşünenler bilgilensin çok zor bişey sadece doktorun korkma herşey güzel olacak demesiyle olmuyor insan yinede daha önce bunu yaptırmış olanlarla konuşmak istiyor yaşadıklarını duymak istiyor inş herşey dilediğimiz gibi olur canım artık sıra bende allahın izniyle son 2 gün hayırlısıyla:Saruboceq:

İnşallah hadi bakalım; bekliyorum mutluluk haberlerini..

Ama bak, yaptırdıktan sonra hele ki sen ne kadar süre sonra sonucu göreceğini biliyorsun değil mi?
Sakın ha umutsuzluğa kapılmayasın. inş. aylar geçince hep daha güzel haberlerle geleceksin... :Saruboceq:

biliyorrum canım birkaç ayı bulur dedi doktor ilk onu söledi zaten canım olsunda zaman önemli değil yavaş yavaş bl bölgesi değilmiş bacak bölgesi neticeleri geç zamanda alıcaksın ama kesin alıcaksın dedi sonra iyiki yaptırmışım diyceksin allahım öle dediğim günleri görürüm inş. canım tabi sizide haberdar ederim.:)))

Sanırım en geç neticeyi sen elde edeceksin dizaltı bölgesi olarak...
Ama biliyomusun, "bi yıl beklemen lazım" deseler de yine yaptırmaktan geri kalmazdım, çünkü yıllarca bu şekilde yaşamıştım; bir yıl sonra sonuç görmek bile beni vazgeçiremezdi.

dün gece rüyama girdi valla canım rüyadan uyandım başıma neler gelicek nasıl olucak acıyacakmı sonradan neler olucak uyku tutmadı valla hiç sorma ne kadar piypirikliyim dimi bazen diyorum yüce rabbim sağlam 2 ayak vermiş sana ne gerek var diyorum sonra yine zaafıma yeniliyorum eşim değil ama ailem karşydı bu opesaryona halada babam vazgeç diyor allah korsu daha kötü bişey olursa deyip deyip duruyor ondan kafam karşıyor artık geri dönüşü yok ama yinede herşeyin kötüsünüde düşünüyorum yapım böle napıyım:((eşime ya yürüyemezsem bile diyorum düşün artık oda saçmalama diyor gör yani halimi panik atakmıyım neyim:((()))

dün gece rüyama girdi valla canım rüyadan uyandım başıma neler gelicek nasıl olucak acıyacakmı sonradan neler olucak uyku tutmadı valla hiç sorma ne kadar piypirikliyim dimi bazen diyorum yüce rabbim sağlam 2 ayak vermiş sana ne gerek var diyorum sonra yine zaafıma yeniliyorum eşim değil ama ailem karşydı bu opesaryona halada babam vazgeç diyor allah korsu daha kötü bişey olursa deyip deyip duruyor ondan kafam karşıyor artık geri dönüşü yok ama yinede herşeyin kötüsünüde düşünüyorum yapım böle napıyım:((eşime ya yürüyemezsem bile diyorum düşün artık oda saçmalama diyor gör yani halimi panik atakmıyım neyim:((()))

Evet bilaccık pimpiriklisin ama öyle de çok sevimlisin..
İsterse tüm dünya karşı olsun, bu benim kendimle en büyük sorunumdu.. Es geç...

Sanırım babanlar bilmedikleri için korkuyorlar, zararlı bir uygulama değil çünkü.
Aksine faydası var... Onlar da anlarlar merak etme. hihoyyyt

saol canım düşünsene sen karar veriyorsun eşin seni destekliyor annemlere bir söledim aman o nası olurmuş ne varmış birazcık kalınmış sadece sende pantolon giy kızım senin iyiliğin için diyoruz demeye başladırlar hemen düşün başka doktorlara daha git dediler bir sor sırf onların gönlü olsun diye evimize yakın olan bir ortopedi doktoruna gittim:))doktor sorunuz ne diyince ben anlattıkça adam şok:))ilk kez böle bişeyle karşılaşıyorum mazur görün dedi bana:))adam ne kadar yardım edebilirki kafanızdaki soru işaretlerini doktorunuzla paylaşın benim bilgim olmayan bir uygulama dedi tabiki:))tabi bu bizimkilere pek yetmedi kesin kararlı olduğumu görünce pek ses çıkarmadılar ama laf arasında yine konuyu açmadan edemiyorlar onlar da benim iyiliğimi düşnüyorlar napsınlar canım kızamıyorum ki:))evet canım piypirik benim adım olmalıymış:dance:bende öle düşünüyorum zaten kimse bilemez ne kadar taktığımı onu ben biliyorum yazları etek giymek isteyipte sonradan kaç kere vazgeçtim kışın desen bot denemeye korkar oldum olmayacak diye acayip bişey işte her seferinde tek duam rabbim beni yalnış anlama herşey için sana şükrediyorum ama ben böle mutlu olacaksam bana yardım et oluyor saol canım beni dinlediğin dertlerime ortak olduğun için bunu yaşamayan gerçekten bilemez çünkü:Saruboceq::teselli:

saol canım düşünsene sen karar veriyorsun eşin seni destekliyor annemlere bir söledim aman o nası olurmuş ne varmış birazcık kalınmış sadece sende pantolon giy kızım senin iyiliğin için diyoruz demeye başladırlar hemen düşün başka doktorlara daha git dediler bir sor sırf onların gönlü olsun diye evimize yakın olan bir ortopedi doktoruna gittim:))doktor sorunuz ne diyince ben anlattıkça adam şok:))ilk kez böle bişeyle karşılaşıyorum mazur görün dedi bana:))adam ne kadar yardım edebilirki kafanızdaki soru işaretlerini doktorunuzla paylaşın benim bilgim olmayan bir uygulama dedi tabiki:))tabi bu bizimkilere pek yetmedi kesin kararlı olduğumu görünce pek ses çıkarmadılar ama laf arasında yine konuyu açmadan edemiyorlar onlar da benim iyiliğimi düşnüyorlar napsınlar canım kızamıyorum ki:))evet canım piypirik benim adım olmalıymış:dance:bende öle düşünüyorum zaten kimse bilemez ne kadar taktığımı onu ben biliyorum yazları etek giymek isteyipte sonradan kaç kere vazgeçtim kışın desen bot denemeye korkar oldum olmayacak diye acayip bişey işte her seferinde tek duam rabbim beni yalnış anlama herşey için sana şükrediyorum ama ben böle mutlu olacaksam bana yardım et oluyor saol canım beni dinlediğin dertlerime ortak olduğun için bunu yaşamayan gerçekten bilemez çünkü:Saruboceq::teselli:

Benim annem babam değil de, ablam ve kardeşim çok olumsuz yaklaşmıştı...
Annem, benim biraz dik kafalı ve burnunun dikine giden bi insan olduğumu bildiği için ses etmemişti.. Babam olumsuz yaklaşmadı.
En son kız kardeşim, ameliyattan bi gün önce aradı, ve bir güzel azarladı.. :1shok:

Ben de " Eğer destek olacaksan ara; olmayacaksan sana bi şey sorduğum yok." dedim ve kapadım telefonu...

Biraz sert bi çıkış yaptım, ama asla beni vazgeçirmeye çalışmalarına tahammül edemedim...
Çünkü yıllardır hayalimdi bu...

Yaşadıklarımdan, şunu çok iyi öğrendim: Gerçekten hayalim olan bir konuda, kimsenin beni etkilemesine asla izin vermemeliyim..
Daha önce hayalini kurduğum başka konularda, gerçekleşme imkanı elime geçtiği halde, insanların beni etkilemesine izin vermiştim ve sonuçlarından hep pişmanlık duydum...

Sonuçlardan hepsi memnunlar ve biraz da olsa incelmeyi kendi gözleriyle gördüler..
Ayrıca korkulacak bi uygulama olmadığını kavradılar.
Hatta şöyle söyleyim, yakında onlar da yaptırırsa hiç şaşma... :1hug:
Ben de iki ayın geçip de, tam sonucun ortaya çıkmasını dört gözle bekliyorum.
Bakalım, gerçekten verilen paraya ve çekilen sıkıntıya değecek mi? :uhm:

Ayyy inşallah... :1hug:

herkesde demekki oluyora.svalla bende artık kararlı olduğum için yanıma pek yaklaşamıyorlar yarın zaten annemle ve babamla gidicem maaselef eşim gelemiycek işleri dolayısıyla çok istedik ama olmadı akşam gelecek almaya beni annemlerdena.s.herşey istediğimiz gibi olur canım inş. amin amin de diyim:Saruboceq:artık yarın yolcudur abbas bağlasan durmaz benim için:a015:neticeleri hafta içi yazarım hemen malum iş güç var o yüzden hafta sonu olsun istedim.ayrıca seni tanıdığıma çok sevindim herşey istediğimiz gibi olur seninde dediğin gibi amacımız buydu zaten herşey çok güzel olucak çok muckkk:1hug:

herkesde demekki oluyora.svalla bende artık kararlı olduğum için yanıma pek yaklaşamıyorlar yarın zaten annemle ve babamla gidicem maaselef eşim gelemiycek işleri dolayısıyla çok istedik ama olmadı akşam gelecek almaya beni annemlerdena.s.herşey istediğimiz gibi olur canım inş. amin amin de diyim:Saruboceq:artık yarın yolcudur abbas bağlasan durmaz benim için:a015:neticeleri hafta içi yazarım hemen malum iş güç var o yüzden hafta sonu olsun istedim.ayrıca seni tanıdığıma çok sevindim herşey istediğimiz gibi olur seninde dediğin gibi amacımız buydu zaten herşey çok güzel olucak çok muckkk:1hug:

Habersiz bırakırsan, duman ederim seni, bilgin olsun. :oklava:
Bekliyorum, hadi bakalım hayırlısı olsun.
Ama bi hafta izinlisin benden, dinlen bi güzel...
Sonra yoklamada sorarım ona göre.. :1hug:

tamam hocam ben çatlarım hemen haberdar ederim zaten gelcez işe bilgisayar olmasa sıkıntıdan ölürdüm herhalde:))pazartesi allahın izniyle güzel haberleri verecem sana:))

Back