• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çok kararsız kaldım...

canım bahsettiğin yöntemleri bilmiyorum ama senin gerçekten bu durumu kafana taktığın belli.benim tanıdıklarım arasında da çok çok zayıf olduğu halde kalçası vücuduna göre orantısız olarak büyük olanlar var ve hatta onlar da bir ara düşünüyorlardı estetik operasyon...
benim asıl kafama takılansa şu; demişsin ya ömrümün sonuna kadar böyle kalmak istemiyorum diye, sen bu yağları erittirdikten sonra bir daha kilo alma veya verme durumunda vücudun hep orantılı mı olacakmış, yani bu yöntmlerin vaat ettikleri bu mu? bir kere yaptırınca hep aynı orantıda mı kalacakmış vücudun?
eğer öyleyse ve maddi durumunuzda müsait olduğuna göre yaptırabilirsin belki. ama öyle değilse spor gibi ya da bölgesel zayıflama gibi yöntemleri deneyebilirsin.

ben seni anlıyorum canım
benim bi arkadaşımın vücut tipi de seninki gibi
üst incecik alt kalın
sanki ikiside başka bi insana aitmiş gibi duruyor derdi arkadaşım
ben ce sen bunu bi doktora danış hangisinin daha etkili olduğu konusunda
yaptırdıktan sonra da devam et diyetine kilolarını ver bacaklarında zaten incelmiş olcak
ama hedefine ulaştıktan sonra sakın homidi gırtlak yeme
KOCAN İÇİN DEĞİL ÖNCELİKLE KENDİN İÇİN YAPTIR

Kocam için yapmıyorum bunları... Sadece kendim için... Belki o an bir gafletle söylediği bir hata. Çok iyi bir insan. ve aslında benden memnun ve şükür ki çok seviyor. Ama ben memnun değilim kendimden. Beni kırmamak adına kabul etti bunu.

Ayrıca bu yöntemleri biraz inceleseniz sağlık açısından hiç riski olmadığını göreceksiniz. O yüzden lipoşakşın yaptırmadım riskli çünkü.
Kıyafet konusuna gelince o kiyafetleri zaten kesin alacağım. Ödesin bakalım.

artizzzz degilsem estetik bana terssengözlerimebaksanab ne gerek var yaw.spor yapın.hem operasyon sonrası birsürü sorun çıkıyor.sonra siz manken gibide olsanız eşiniz hala evin dışındaki mankenlere jilet muhabbeti yapacaktır.ha kendi psikolojim için daha iyi hissedicem diyorsanız.çok iyi araştırıp gereken ne ise yapın

sen bu dediğin yöntemlerle kalıcı olarak zayıflayacağına inanıyormusun peki:delphin:

Canım kalıcı olarak zayıflamak elbette imkansızdır. Fakat vücudumuzda bulunan sabit yağ hücrelerinin miktarı azalacağı için kilo alsam bile dengeli olacak ve abes durmayacak. şişman bir armut değil şişman bir muz olacağım.

Canım ben 2 sene önce karın bölgemdeki yağlarımı aldırmaya karar vermiştim...Sonra bir araştırma yaptım ve bu ameliyatların çok ta iyi netice vermediğine karar verdim... Diyetisyene gittim, spora gittim ve bir güzellik merkezinde bu kalıtsallaşmış yağlarım için bacaklarıma karboksi, karın bölgemede mezoterapi yaptırdım 5 seans sonra herşey harika oldu hemde bütün bunlar ameliyattan daha masrafsız...

Canım kalıcı olarak zayıflamak elbette imkansızdır. Fakat vücudumuzda bulunan sabit yağ hücrelerinin miktarı azalacağı için kilo alsam bile dengeli olacak ve abes durmayacak. şişman bir armut değil şişman bir muz olacağım.

bizim komşumuz bursada medipark mıydı ne tam hatırlamıyorum orda göğüs küçültme karın gerdirme gibi işlemler yaptırdı..toplam 7000 ytl ödemişti..4-5 ay sonra ödemler indi..
yaptıralı aşağı yukarı 1 yıl oldu..şu an aynı gibi..biz hiç bir fark göremiyoruz..
biz ne desek boş..sen yaptıracaksın..
ama doktora bu konuda çok güvenme..hayal kırıklığın çok fazla olur çünkü..

Bu ameliyatlarla kilo kaybı sadece geçici bir süre olabilir ancak...Spor ve diyet olmadan yapılan herşey sadece para kaybı olur..

öncelikle eşinizin yaklaşımı bana da hiç hoş gelmedi...
ama herşeyden önce sizin kendinizle barışık olmanız lazım...
eşinizin sizi her halinizle beğendiğine inanın...
belki de sizi kızdırmak için söylemiştir...
operasyon konusunda çok çok iyi doktorlardan bilgi almadan
böyle bir olaya kalkışmayın derim...
sonuçta hangi yöntemle bilmiyorum ama karın bölgesinden
yağ aldıran arkadaşım var ve pişman...
çünkü eskisinden daha da kilolu şuan...
bu tip operasyonlar,herkeste aynı etkiyi göstermeyebilir..
bence sıkı bir yürüyüşle toparlayabilirsiniz kilonuzu...
sevgiler...

Canım ben 2 sene önce karın bölgemdeki yağlarımı aldırmaya karar vermiştim...Sonra bir araştırma yaptım ve bu ameliyatların çok ta iyi netice vermediğine karar verdim... Diyetisyene gittim, spora gittim ve bir güzellik merkezinde bu kalıtsallaşmış yağlarım için bacaklarıma karboksi, karın bölgemede mezoterapi yaptırdım 5 seans sonra herşey harika oldu hemde bütün bunlar ameliyattan daha masrafsız...

Karboksiyi bilmiyorum ama mezoterapiyi bende düşündüm. Biraz daha araştırmam gerek. Kararım ne olacak bilmiyorum.

Karboksiyi bilmiyorum ama mezoterapiyi bende düşündüm. Biraz daha araştırmam gerek. Kararım ne olacak bilmiyorum.

Vücuduna karboksi gazı verip yağların parçalanmasını sağlıyor.. Çok zararsız bir yöntem seansı 50 ytl..Biraz canın yanıyor ama sonrası mükemmel selülitte kalmıyor.. Ama dediğim gibi canım diyet ve egzersiz şart...Aksi takdirde boşa kürek çekersin paranada yazık olur...

bizim komşumuz bursada medipark mıydı ne tam hatırlamıyorum orda göğüs küçültme karın gerdirme gibi işlemler yaptırdı..toplam 7000 ytl ödemişti..4-5 ay sonra ödemler indi..
yaptıralı aşağı yukarı 1 yıl oldu..şu an aynı gibi..biz hiç bir fark göremiyoruz..
biz ne desek boş..sen yaptıracaksın..
ama doktora bu konuda çok güvenme..hayal kırıklığın çok fazla olur çünkü..

Doğru söylüyorsun çok fazla umut etmemek lazım. Zaten riskli ameliyatlar yaptırmama eşim izin vermez. Ben bıçak altına yatmayacağım. Aynı böbrek taşı kırdıkları lazer ışını gibi sadece yağ hücrelerini patlatan bir sistemle fazla yağ hücrelerimden arınacağım.
Sonuç ne olur bilemiyorum, umarım iyi olur. Bir yabancı estetik doktorunun sitesinde tüm dünyada estetik yaptıranların memnunluk derecelerini anket yapmışlar. oranlarını yazmışlar.
Liposakşın yüzde 56
Lazer lipoliz yüzde 82
Ultrashape yüzde 44 çıkmış.

Ben en iyisi tıp fakültelerinin estetik cerrahlarıyla bir irtibata geçeyim. Umarım bir kaç maille bilgi edinebilirim.

Vücuduna karboksi gazı verip yağların parçalanmasını sağlıyor.. Çok zararsız bir yöntem seansı 50 ytl..Biraz canın yanıyor ama sonrası mükemmel selülitte kalmıyor.. Ama dediğim gibi canım diyet ve egzersiz şart...Aksi takdirde boşa kürek çekersin paranada yazık olur...

Çiğdemcim mezoterapiyi ne kadara yaptırdın

Birkaç estetik merkezine ve bazı hastanelerin estetik cerrahlarına bu konuyla ilgili mail attım, hala cevap gelmedi, gerçi daha dün attım ama... hala iki yöntem üzerinde düşünüyorum. Bir arkadaşımın tanıdığı ultrashape ile 3 seans sonunda bel bölgesinde10cm. incelmiş. Doğrumu bilmiyorum.
Bana sanki deriyi sıkılaştırma ve toparlama özelliği de olması yüzünden lazerlipoliz daha yakın geliyor gibi.

maillerine cevap aldıysan bizide bilgilendirimisin canım?

Kalıcı olmayacağından emin olabilirsiniz; eğer, spor yapmaz ve sağlıklı bir diyet uygulmazsanız. Tekrar kilo aldığınızda da gene aynı bölgelere alırsınız. Siz kullandığınız için aynı tabiri kullanıyorum özür dileyerek: bu işlemlerden sonra spora gitmez ve beslenmenize dikkat etmezseniz, yeniden şişman bir armut olursunuz. Muz konusunda yanılıyorsunuz yani.
Ama sporla verilen kilollar gerçekten kalıcı oluyor, ben de armut tipli bir kadınım. Baya da alt tarafı irice bir armut.Geçen kış spora gittim, alt tarafım incelirken üst tarafım sıkılaştığı için baya azaldı aradaki fark. Zaten eğer estetiğe verecek paranız varsa iyi bir spora merkezine gidebilirsiniz. Orada yağ oranı ölçen aletler her kolunuzu, her bacağınızı ayrı ayrı hesaplıyor ve antrenör sizin ihtiyacınıza göre program yazıyor. Bence ameliyattan önce bir deneyin. Eğer gene olmazsa en azından ameliyata girerken yeterince zinde ve sağlıklı olur ameliyatın komplikasyonlarını en hafif şekilde atlatırsınız.

Kalıcı olmayacağından emin olabilirsiniz; eğer, spor yapmaz ve sağlıklı bir diyet uygulmazsanız. Tekrar kilo aldığınızda da gene aynı bölgelere alırsınız. Siz kullandığınız için aynı tabiri kullanıyorum özür dileyerek: bu işlemlerden sonra spora gitmez ve beslenmenize dikkat etmezseniz, yeniden şişman bir armut olursunuz. Muz konusunda yanılıyorsunuz yani.
Ama sporla verilen kilollar gerçekten kalıcı oluyor, ben de armut tipli bir kadınım. Baya da alt tarafı irice bir armut.Geçen kış spora gittim, alt tarafım incelirken üst tarafım sıkılaştığı için baya azaldı aradaki fark. Zaten eğer estetiğe verecek paranız varsa iyi bir spora merkezine gidebilirsiniz. Orada yağ oranı ölçen aletler her kolunuzu, her bacağınızı ayrı ayrı hesaplıyor ve antrenör sizin ihtiyacınıza göre program yazıyor. Bence ameliyattan önce bir deneyin. Eğer gene olmazsa en azından ameliyata girerken yeterince zinde ve sağlıklı olur ameliyatın komplikasyonlarını en hafif şekilde atlatırsınız.

Çok teşekkür ederim tinkerbelle...
Ama malesef bulunduğum yer dolayısıyla iyi bir spor merkezi yok. gerçekten işin uzmanı bir diyetisyen de bulmak zor. ( Gerçi fazla araştıramadım ama )
Kendime iki aylık bir zaman biçtim. Diyetle beraber hafif spor ve zayıflamaya yardımcı ek bitkisel çaylar. Tabiki en sağlıklı olanı bu.

Bu arada Yedi tepe üniversitesinden Ahmet Bey'le telefonda görüştüm. Liposakşınla beraber lazer lipoliz önerdi. Eğer diyet ve egzersizden bir sonu alamazsam Mart ya da Nisan ayında olmak istiyorum. Liposakşından deli gibi korktuğum için sadece lazer lipoliz olabilirim. Henüz karar vermedim.
Bu arada süperplast merkezinden de yanıt geldi. Lazerlipoliz tek seans 3000 ytl. Bir buçuk kiloya kadar yağ alıyorlarmış. O yağ miktarı tek bölgeden alındığı için istenilen incelme sağlanıyormuş.
Yarım saatlik bir işlem... Daha sonra spor ve egzersizle desteklemeyi düşünüyorum. Herşey şu üç aylık dönemde bölgesel incelmeyi sağlayıp sağlamamaya bağlı.

ferzacım seni anlayabiliyorum ne kadar zayıf olsanda bazı yerlerinde kilolar gitmiyor bunu bende yaşıyorum benim sorunımda diz kapağımın altı yani bilek bölgem ne yaparsam yapayım olmuyor bende lazerlipo düşünüyorum en azından kalıcı bir yöntem diğer arkadaşlarada katılıyorum sadece estetikle bu iş olmaz yaptırdıktan sonra herşeye dikkat etmek gerekir spor diyet kesinlikle şart bende araştırma yaptım Superplas.com - Gardening Resources and Information. diye bir site buldum 15 tatilde randevu alıp gitmeyi düşünüyorum inş. olumlu sonuçlar alırım canım...

Merhaba bu konulara oldukça ilgili biri olarak size şunu diyebilirim. İlk işiniz bir diyetisyene ya da endokronolog a başburmka. Acaba kilo vermek için nasıl bir beslenme programına ihtiyacınız var bunu öğrenmek.. Ultrashaping, laser lipoliz, LPG, mezoterapi, karboksiterapi vs vs bu yöntemler yapıldığı sürece işe yarar. Yani hiç bırakmamanız lazım. Yaptıranların vücuduna bir de 6 ay 1 sene sonra bakın bakalım hala aynı şekilde mi? Diyelim kilo verdiniz spor yaptınız ve ahala bacaklarınız kalın kusura bakmayın ama liposuctin dan başka çareniz yok. Demek ki yağlarınız buralarda toplanıyor ve burdaki fazla yağ hücrelerinin uzaklaştırılması gerekiyor. Tabi bu yağlar bacaklarınızın üst kısmında toplanmışsa dizden altı için bu işlem yapılamıyor.
Ayrıca meme küçültme/dikleştirme ve karın germe ameliyatları ehil ellerde yapıldığında muhteşem sonuçlar veriyor. Bir arkadaşım 2 sene önce bu 2 operasyonu birarada oldu. Hem göğüsleri hem de karnı muhteşem durumda...

Umarım sizlere yardımcı olabilmişimdir. Haa bu arada bunları kocanız için değil kendiniz için yapın yani gerçekten siz bu durumdan mutsuzsanız. Sonuçta sizi seven insan her halinizle sevmeli...

ferzacım seni anlayabiliyorum ne kadar zayıf olsanda bazı yerlerinde kilolar gitmiyor bunu bende yaşıyorum benim sorunımda diz kapağımın altı yani bilek bölgem ne yaparsam yapayım olmuyor bende lazerlipo düşünüyorum en azından kalıcı bir yöntem diğer arkadaşlarada katılıyorum sadece estetikle bu iş olmaz yaptırdıktan sonra herşeye dikkat etmek gerekir spor diyet kesinlikle şart bende araştırma yaptım Superplas.com - Gardening Resources and Information. diye bir site buldum 15 tatilde randevu alıp gitmeyi düşünüyorum inş. olumlu sonuçlar alırım canım...

Roserosecum süperplast'a daha önce mail atmıştım. Orada iki doktor görevli. Hüseyin Güner ve Coşkun Levent Taşcı. Bana mail atan Levent Taşcı idi.
Aşağıya aynen kopyalıyorum canım. Belki faydası olur:

"Smartlıpo lazerlıpolız lokal anestezı ıle bır seansta yaklasık 1.5 kg yağ erıtılebılen ve sonucunu hemen gorduğunuz FDA(amerıkan sağlık orgutu onaylı bır uygulama.Bır mıktarlada her ıkı basenınızden ıstedıgınız olcude ıncelme sağlanabılır.
Bır uygulama yaklasık 3000 ytl olarak ucretlendırılıyor.
Sağlıklı ve mutlu gunler dılıyorum"

Ama ben Ahmet Karacalar ile telefonla görüştüğümde liposuction ve lazerlipoliz beraber tek bölge için 4000 ytl istedi. Üstelik adam prof. ve inanılmaz eğitimler almış. Yeditepe üniversitesi hastanesinde görev yapıyor. Yeditepe üniversitesi hastanesi uluslarası yeterlilik almış nadir üniversitelerden.
Fiyat olarak daha uygun gibi geldi. Her bakımdan üstün yani....

Fakat takıldığım nokta şu:
Ahmet Bey ile görüştüğümde bana lazerlipolizden alınan yağ miktarı belli değildir, eğer sorun büyükse liposuction ile birlikte lazerlipoliz öneririm dedi.

Ben liposuction olmak istemiyorum, Hele de liposuction topiğini okuduktan sonra asla... Sadece lazerlipoliz olacağım.

Benim anlamadığım neden biri "ortalama 1,5 litre yağ alınıyor" derken, diğeri "alınan yağ miktarı belli değildir." dedi.

Bunu da şuna bağladım. Lazerlipoliz: vucuda milimetrik bir kesik atılarak yağ hücrelerine lazer yollanması ve hücrelerin patlatılması islemi.
Bu işlem gerçekleştikten sonra istenirse yağlar milimetrik kanüllerle dışarı atılabiliyor.
Ama sanırım Ahmet bey yağları dışarı alma işlemini yapmıyor, ya da ben öyle anladım. Bu yüzden alınan yağ miktarını tam ölçü olarak veremedi.
a.s.

Son düzenleme:
Back