merhaba,
slim lipo da bir lazer cihazı, smart lipo da. aynı araba markaları fiat, bmw gibi, lazer lipoliz için kullanılan cihazların markalar. slim lipo daha yeni bir cihaz. özellikleri smarta göre daha iyi. slim liponun, smart lipoya göre daha iyi bir sıkılaştırma tekniği var. özel sıkılaştırma başlığı var.
6 Mayıs 2014 tarihinde, Karın ve bel bölgeme yaptırdım. Aynı gün taburcu oldum. Uygulamadan 2 gün sonra işe başladım. Günlük yaşantıma engel bir durum olmadı. 3 hafta sonra sonuçlar görülüyor. ama 3 ay sonunda vücut çok güzel oluyor.
3 hafta korse kullandım. Korse, günlük yaşantımı engellemedi, rahatsız etmedi.
bugün 30 aralık 2015 ve hala formum aynı.
yediklerime dikkat ediyorum. ameliyat olmadığım bölgelerde yağlanmam artmasın diye.
izi arkadaşlarım sorduğunda, bir zamanlar şurada nokta şeklinde bişi vardı diye cevap veriyorum. ama görünmüyor.
spor ve diyet deneyip, zayıflayamayanların hiç düşünmeden yaptıracağı, korkmayacağı bir ameliyat.
operasyondan sonra, aynadaki yeni hal insanı çok motive ediyor. spor salonuna gitmekten daha çok zevk almaya başladım.:)
Lazer Lipolizi, Op.Dr. Tuba Erdoğan gerçekleştirdi. Doktoruma çok teşekkürler...