• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çok kararsız kaldım...

günaydın canım ben geldim:dance:ha gittim ha gidicem nasıl olucak dedim dedim sonunda yaptrdım canım ve geldim sana demedim mi pazartesi göüşüz sana haberleri veririm diye:1rolleyes:baştan anlatıyorum sa 13 randevum vardı ama kadın ismimi bulamadı daha sonra doktor bey yani coşkun bey şu an bir uygulamada kendisine bir soralım sizi uygun bir araya alır dedi belki hatırlardın kıvırcık saçlı uzun boylu bir kadın güler yüzlü sonra bana 1 sa. içinde burda oldun doktor bey sizi alacak dedi içersi nasıl kalabalık anlatamam sana 1 sa. annemle babamla nişantaşında dolaştık ama bende heyecan halt safhada midem bulanıyor falan yarım sa. sonra falan tekrar gittik hemen kadın 3 tane hap verdi suyla 2 tanesi ağrı kesici bir tanesi sakinleştiriciymiş doktor bey sizi bekliyor dedi içeri girdik görüştük baban annem falan konuştu daha sonra kızımızı birkaç sa. alıyoruz dedi bir odaya soktular beni kızıl saçlı bir kadın şimdi üstünü çıkar dedi ameliyat önlüğü gibi bişey giydirdi bana tam orda allahım ben nerdeyim napıyorum dedim gözümden birkaç damla yaş geldi:((giydim sonra geldi popodan bir iğne yaptı bu sersemlik yapar istersen yat biraz daha sonra alıcaz seni dedi o ara yanıma hüseyin bey geldi konuştu geçmiş oldun falan dedi bekledim ama iyiydim yani sonra canım sıkıldı hatta kadın gel o zaman burda bekle dedi operasyon yapılacak odaya geçtim ve doktor geldi çoşkun bey nasılsın iyimisin biraz konuştu çizdi kalemlerde fotolarımı çektişutarafagittidaha sonra başlıyoruz dedi hocam ben görmek istemiyorum dedim istesende göremezsin dedi önüme mavi bir örtü kapadılar delikafaduldenartık başlıyruz biraz acıycak daha sonra hissetmiyceksin dedi ama baya acıdı ne yalan söyliyim içeri bişeyler soktular resmen hissetim canım yaamirmirmirmironlarda bir yandan benle konuşuyor bir yandan bitti bitti dediler azkaldı bir önüme birde arkama döndüm aynı işlemi yaptılar ama ben konuşuyorum şakalaşıyoruz falan:1rolleyes:1,30 sa. kalmışım en son bandajladırlar işte şu an hala öleyim:))benden çıkan yağları gösterdiler iğrençti canım:bbo:çıktığımda çok iyiydim kafam bir dünyadı ama ağrım falan yoktu hatta kardeşimin okula gittik falan sadece bir uyku hali vardı arabada uyuya kalmışım zaten ama biraz kanla iltihap geldi doktor olur dedi fazla bir ağrım yok senin dediğin gibi oturup kalkarken zorlanıyorum biraz işte allaha şükür yinede:Saruboceq:dokto bey ayakklarını uzatıp 3 gün dinlen dedi bende annemlerdeyim bu yüzden gelsin hizmet bana ayaklarım uzatıp yattım dün bu gün işteyim burdada ayaklarımı uzatıyorum şişti ayakalarım baya ama doktor olur dedi ödemin baya sürer hatta dedi işte çarşamba bandajlar açılacak o görüntüyü çok merak ediyorum canım senin nasıldı?iğrenç bişeyle karşılaşıcağımı biliyorum canım mosmor acaba o delikler ne halde offfffbenneyaptımkibana gelmeden korse alın dedi doktor bey korse kullanacakmışım birkaç hafta napalım kullanırız artık:a015:

günaydın canım ben geldim:dance:ha gittim ha gidicem nasıl olucak dedim dedim sonunda yaptrdım canım ve geldim sana demedim mi pazartesi göüşüz sana haberleri veririm diye:1rolleyes:baştan anlatıyorum sa 13 randevum vardı ama kadın ismimi bulamadı daha sonra doktor bey yani coşkun bey şu an bir uygulamada kendisine bir soralım sizi uygun bir araya alır dedi belki hatırlardın kıvırcık saçlı uzun boylu bir kadın güler yüzlü sonra bana 1 sa. içinde burda oldun doktor bey sizi alacak dedi içersi nasıl kalabalık anlatamam sana 1 sa. annemle babamla nişantaşında dolaştık ama bende heyecan halt safhada midem bulanıyor falan yarım sa. sonra falan tekrar gittik hemen kadın 3 tane hap verdi suyla 2 tanesi ağrı kesici bir tanesi sakinleştiriciymiş doktor bey sizi bekliyor dedi içeri girdik görüştük baban annem falan konuştu daha sonra kızımızı birkaç sa. alıyoruz dedi bir odaya soktular beni kızıl saçlı bir kadın şimdi üstünü çıkar dedi ameliyat önlüğü gibi bişey giydirdi bana tam orda allahım ben nerdeyim napıyorum dedim gözümden birkaç damla yaş geldi:((giydim sonra geldi popodan bir iğne yaptı bu sersemlik yapar istersen yat biraz daha sonra alıcaz seni dedi o ara yanıma hüseyin bey geldi konuştu geçmiş oldun falan dedi bekledim ama iyiydim yani sonra canım sıkıldı hatta kadın gel o zaman burda bekle dedi operasyon yapılacak odaya geçtim ve doktor geldi çoşkun bey nasılsın iyimisin biraz konuştu çizdi kalemlerde fotolarımı çektişutarafagittidaha sonra başlıyoruz dedi hocam ben görmek istemiyorum dedim istesende göremezsin dedi önüme mavi bir örtü kapadılar delikafaduldenartık başlıyruz biraz acıycak daha sonra hissetmiyceksin dedi ama baya acıdı ne yalan söyliyim içeri bişeyler soktular resmen hissetim canım yaamirmirmirmironlarda bir yandan benle konuşuyor bir yandan bitti bitti dediler azkaldı bir önüme birde arkama döndüm aynı işlemi yaptılar ama ben konuşuyorum şakalaşıyoruz falan:1rolleyes:1,30 sa. kalmışım en son bandajladırlar işte şu an hala öleyim:))benden çıkan yağları gösterdiler iğrençti canım:bbo:çıktığımda çok iyiydim kafam bir dünyadı ama ağrım falan yoktu hatta kardeşimin okula gittik falan sadece bir uyku hali vardı arabada uyuya kalmışım zaten ama biraz kanla iltihap geldi doktor olur dedi fazla bir ağrım yok senin dediğin gibi oturup kalkarken zorlanıyorum biraz işte allaha şükür yinede:Saruboceq:dokto bey ayakklarını uzatıp 3 gün dinlen dedi bende annemlerdeyim bu yüzden gelsin hizmet bana ayaklarım uzatıp yattım dün bu gün işteyim burdada ayaklarımı uzatıyorum şişti ayakalarım baya ama doktor olur dedi ödemin baya sürer hatta dedi işte çarşamba bandajlar açılacak o görüntüyü çok merak ediyorum canım senin nasıldı?iğrenç bişeyle karşılaşıcağımı biliyorum canım mosmor acaba o delikler ne halde offfffbenneyaptımkibana gelmeden korse alın dedi doktor bey korse kullanacakmışım birkaç hafta napalım kullanırız artık:a015:

Canım hadi bakalım hayırlısı olsun. Çok sevindim valla . Dün aklıma geldin, meraktan çatladım. Ne yaptı acaba diye...
Tebrik ederim, çok mutlu oldum. oleyyyy..!!!

Benim morluklar yeni geçti valla. Deliklerim de kabuk bağladı, ama ben çok salaklık ettim, yoldum kabukları..
Eğer yolmasaydım şimdiye kadar çoktan düşerdi kendi kendine...

Sana bi kaç hafta korse takacaksın demişler, bana bi hafta dediler. O yüzden sadece 10 gün taktım.
Şimdi ben, gerekenden az mı takmış oldum, tüh ya....
Boş ver geçti artık, dilerim sonuçları güzel olur.

Ayyy nası içim kıpır kıpır ya. Çok sevindim inan...
Ben gittiğim de ameliyatıma giren kız, kısa boylu buğday tenli, hafif tombik bi kızdı..
Neyse boş ver, atlatmışsın çok şükür.

Şimdi zorlanıyor musun peki, ağrı kesici haplarını mutlaka al, ona göre.. Ben arada ihmal etmiştim, biraz da ondan ağrı hissettim...

Merak ettim ya, sen diz altından ameliyat oldun, korseyi sana niye taktırdılar ki, diz altı için korse mi?
Haa bu arada, senden ne kadar istediler? 3 bin liradan aşağı hiç inmediler mi?
Bölgeye göre aslında senden daha az istemelilermiş...
Neyse bakalım, olmuşsun ya, varsın olsun...

Hani dedin ya, "önüme perde koydular" diye, benim de önüme koymuşlardı, bazen arada arı sokması gibi bi şeyler hissetmiştim.
O zaman, istem dışı ellerim perdeye gidiyordu..
Doktor sakın elleme diye diye bi kaldı... Zavallı adam...
Coşkun Bey çok tatlı biriydi gerçekten, ama diğeri için aynı şeyi söyleyemiycem. haaahahahah Anlamışsındır:)))

Bi de en son verdikleri hap vardı bi tane, dilinin altında tut demişlerdi. Ayy ne acıydı o hap öyle, geberdim resmen, yarısında yuttum gitti..

Hadi bakalım inş. Demek çarşamba günü için, tekrar mı gideceksin şimdi, bandajı açtırmak için? O gün olanları mutlaka anlat.
Biliyorsun ben bandajı kendim açtım..
Yapmam gerekenleri söylemeyi unutmuş olabilirler.

Bu arada diyete devam ediyorum,eridim resmen. :utangac:
64 kilo oldum, ama öyle süzüldüm ki anlatamam.. Çok harika bir duygu..
Bacaklarım da çok daha düzgün oldu.. Allah'a şükürler olsun.

Korseyi giydiğinde fazla açıp bakma oldu mu, bir hafta falan. Moralin bozulmasın morlukları görünce..
Bir de benim düştüğüm hataya düşme, sakın yaralarının kabuklarına elleşme... :oklava:

Aaaa en önemlisini unuttum. Senden ne kadar yağ aldılar? Bir buçuk kilo çıktı mı? 50 kilocuksun zaten...
Bana Coşkun Bey demişti ki:
Yağları gösterirken, "ıstersen yağlarını sana vereyim." dedi. Ben de: "iyi olur, yemeklerde kullanırım. " demiştim. O zaman çok gülmüştük.. :roflol:

Ayyy şimdi sana bi sarılasım geldi ya.. Çok mutlu oldum kıs.. :1hug:
Gelişmelere devam... a.s.

Son düzenleme:
Ayyy ne çok yazmışım ben yaa, yazdıkça yazasım geliyor.. Şeniz
Kanlı iltihap dediğin şey, derinin içinde arta kalan yağlı sıvıdır merak etme, vücut atıyor onları..
İki gün içinde kurur zaten...

Kısım diz altı ne kadarlık yer ki, o kadarcık yerden bir buçuk kiloyu nasıl topladılar yaa? :uhm:

Zaten dediğim gibi ilk gün ağrı olmuyor da, ikinci gün başlıyor ağrılar, bir hafta içinde de oldukça azalıyor.

Vallaa biz lazer olduğumuz halde böyleysek, Allah liposakşın yaptıranlara çoook sabır versin. Onların çektiklerini hayal bile edemiyorum. -tatlicadiarzu-

Bi de şimdi benim bacağımın arka tarafından aldılar ya yağları, şimdi bacağımın arkası ön tarafına göre çok daha gergin... sositososito İnş. ön bacak tarafını da yaptırınca,şöyle boydan bi resmini çekip reklam panolarına asacam resmen, o kadar mutluyum yani.... :teytey::teytey::teytey:

soruları cvplıyorum:))biliyodum zaten mosmordur eminim hiç ellemedim bandayları bakmaya çalışmadım kötü olduğunu zaten düşünüyorum ama napalım onuda katlanacağız biz nelere katlanmadık:))şu an bacağımda böle bandajlar var yapışkanlı akıntı ordan geldi ilk gün yürüdüm biraz anlamadım ama doktor bey olur dedi ama biraz korktum ne yalan söyliyim canım:((ondan sonra hiç hareket edemedim korkudan valla:))o bandajlar öıktıktan sonra korse dedi bana ne kadar çok takarsan o kadar çabuk toparlanırsın benim alt bacak ya canım uzun sürer biliyodum zaten ödemler geç atılıcak çok yavaş kademe kaydedicem sakın moralini bozma dedi zaten:((benden 1,5 lite kola şişesi kadar çıktı yani tam sölemedi ama o kadar sanırım acayip şaşırdım görünce bunlar benden mi çıktı dedim hatta:))ban yağlarımı vermedi araba yağı olarak kullacakmış doktor bey baya uzun ömürlü oluyor dedi hakketten bu çıkan yağlar ne oluyor canım acaba başkalrına dolgu falan diye koyuyolarmıdır.bana 3200 dedi küsüratı almadı 3000 düz yaptı evet indirmiyor canım darpane mübarek:))ben hiç ağrı kesici içmedim canım doktor verdi ama ne biliyim dayanılmıycak kadar olmadı ağrılarım ondan yani bu sa. sonra olur mu ağrım acaba inş. olmaz:))

canım başka anlatabileğim bişey yok yani operasyonla ilgili yalnış anlamayın sonrasıyle ilgili konuşucaz sadece üzülürüm öle deme:((

canım sağol, herşeyi detayıyla yazmışsın zaten. Haftasonu aklıma geldin kaç defa , inşallah tam istediğin giib olur ve umarım hiç pişman olmasın, benim de sorunum diz içleri ve sonuç söylendiği gibi mükemmelse düşünücem. O yüzden dikkatle takip ediyorum seni ve Ferzayı sengözlerimebaksanab Hatta hayatım boyunca hiç küçülmeyen popomu da yaptırırım belki :utangac:

rosecum sana mesaj attım senin adres kapalı görünüyor çünküyerimseniben

canım sağol, herşeyi detayıyla yazmışsın zaten. Haftasonu aklıma geldin kaç defa , inşallah tam istediğin giib olur ve umarım hiç pişman olmasın, benim de sorunum diz içleri ve sonuç söylendiği gibi mükemmelse düşünücem. O yüzden dikkatle takip ediyorum seni ve Ferzayı sengözlerimebaksanab Hatta hayatım boyunca hiç küçülmeyen popomu da yaptırırım belki :utangac:

Gelişmeleri haberdar ederiz merak etme canım sen, buradan yine bilgi vermeye devam edeceğim.:utangac:

valla canım o kadar çok yaptıran varki klinik hınca hınc dolu diyebilirim herkes bir yerinden şikayetçi doktorun yurt dışından gelen hastaları var yurt dışında bu işlem daha pahalıymış başka bir hastayla konnuştum kız türk ama londrada yaşıyormuş basen bölgesi için gelmiş oda benden sonra onu alıcaklardı böle işte canım sen ist. git görüş istersen en azından fiyat verir nerler yapılabileceğini anlatır.:)

canım başka anlatabileğim bişey yok yani operasyonla ilgili yalnış anlamayın sonrasıyle ilgili konuşucaz sadece üzülürüm öle deme:((

roserose canm çok geçmiş olsun sen atlattın hayırlısıyla darısı bize inşallah gelişmelerini burdan takıp edıyoruz canım görüşürüz...

saol canım öle oldu bir an önce karar vermekte fayda var kızlar malum yaz geliyor yaralar morlukların ödemlerina atılması baya sürer şimdi tam zamanı bendede aslında bakılırsa benim önümde daha uzun bir zaman var çünkü benim sorunum alt bacaktı herkesten sonra etkisni görücem buna biliyordum yinede geç olsun güç olmasın herşeye razıydım:Saruboceq:

saol canım öle oldu bir an önce karar vermekte fayda var kızlar malum yaz geliyor yaralar morlukların ödemlerina atılması baya sürer şimdi tam zamanı bendede aslında bakılırsa benim önümde daha uzun bir zaman var çünkü benim sorunum alt bacaktı herkesten sonra etkisni görücem buna biliyordum yinede geç olsun güç olmasın herşeye razıydım:Saruboceq:

Morluklar fazla uzun sürmez fıstığım, merak etme sen...
Varsın etkisini geç gör; seneye harika bi fıstık olursun, gör bak...
:1hug:

Arkadaşlarım...
Çok uzun zamandır aranızda yoktum.Artık milat olduğumu sanıyordum. Ama olmamışım. Benim ( derdim demeyeceğim, dert değil çünkü) sıkıntım hakkında bilgilendirici fikirleri olan arkadaşlardan yardım istiyorum.
Dün eşimle Mali' nin proğramını izlerken bir yarışmacı kız hakkında eşim "vay be hatuna bak jilet gibi,manken herhalde"dedi.
Benimde canım sıkıldı:"mankenlere o kadar çok meraklıysan, bir mankenle evlenseydin o zaman dedim. O da: " Manken ne yapsın bizi, körler sağırlar birbirini ağırlar, ben de seni buldum" dedi... Bu laf o kadar ağırıma gitti ki...
Aslında ben gerçekten çok güzel bir kadınım. Ama doğum sonrası aldığım kilolarla başım dertte. şuan 68 kiloyum... sıkıbir diyetle kilo verilir aslında..
Asıl konum o değil.... Tipik bir Türk kadınıyım. üst bedenim 40, alt bedenim 44.... Yani bacaklarım kalın..... Aslında her zaman öyleydi. Ama çok zayıf olduğum dönemlerde o kadar belli olmuyordu. Kilo aldıkça daha da belirginleşiyor....

Eşimle bacaklarımdan estetik olmayı uzun zamandır konuşuyorduk. ikna ettim.Para ayırdık. Liposakşın olmak istemiyorum. Aslında iki yöntem arasında kararsız kaldım.

Ultrashape ve lazer lipoliz... Ultrasahape: bacak üstünden hiç bir kesik olmadan ses dalgası ile yağların parçalanması.... 2-3 seans gerekli. her seansta 2 santim incelme vaat ediyor. her seansta 500 ml.litre yağ alınabiliyor.
Lazer lipoliz ise vücuda 1-2 ml. kesik atılarak çok ince bir boru ile yağ hücrelerine lazer yollanıyor. Tek seanslık bir işlem. Ne kadar incelme yaptığı ve parçalanan yağ miktarını öğrenemedim. Ayrıca lazer lipoliz derinin üst tabakasının toparlanmasını ve sıkılaşmasını sağlıyor.
Benim sıkıntım bu iki yöntemden hangisini yaptırmam gerektiği konusunda. İstanbul içinde birkaç doktor buldum. Ama hangisinin iyi olduğu konusunda hiçbir fikrim yok.
Sizden ricam çevrenizde bu konuyla alakalı ameliyat olan, ya da çevresinde estetik cerrah olup da bilgisi olanlardan bilgi edinebilirseniz bana çok yardımcı olmuş olursunuz.
Lütfen çevrenize bi sorun. Mutlaka bilgisi olan vardır. CADIARZU Size minnettar kalırım.

canım ben karboksi terapi yaptırmıştım 4 5 sene önce bölgesel olarak baya ıncelmiştim..tabi sonradan kılo aldım ama..bi arstır istersen ..ben cok memnun kalmıştım

kızlar liposakşın oldummmm :) bilen bilir liposakşın için istanbula ( bodrumdan ) gitmiştim. boğaz içi tıp merkezinde dr.tuğrul bey yaptı. ağrım sancım pek olmadı. morluklarım var. çukurlarım yok ama hala şişliklerim var. olalı daha 1 ay olmadı. daha detaylı yazıp anlatıcam hele bir evime bodruma döneyim. çarşamba evimdeyim. sizlere bilgi veririm

Back