• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çok kararsız kaldım...

kızlar liposakşın oldummmm :) bilen bilir liposakşın için istanbula ( bodrumdan ) gitmiştim. boğaz içi tıp merkezinde dr.tuğrul bey yaptı. ağrım sancım pek olmadı. morluklarım var. çukurlarım yok ama hala şişliklerim var. olalı daha 1 ay olmadı. daha detaylı yazıp anlatıcam hele bir evime bodruma döneyim. çarşamba evimdeyim. sizlere bilgi veririm

Haydi geçmiş olsun bakalım canım.... :lepi:
Normal liposakşın oldun sanırım. Sen de buradan bizleri bilgilendirirsin ; güzel bi değerlendirme yaparız iki yöntem arasında....
:delphin:

kızlar evet ne yazık ki normal lipo yaptırdım. çünkü lokal olmaya cesaret edemedim. ama sizleri çok takdir ettim. ben takmıştım yaptıracaktım ama yapılma anında kendimde olmamalıydım. dr.tuğrul maralı buldum yine kadınlar kulubünden. çok yoğun bir adam. randevunuza 1 saat geç gitseniz bile 1 saat daha beklersiniz o derece. başta bu bende sıkıntı yaratsada şimdi iyiki tuğrul beye yaptırdım diyorum. ameliyata tek başıma gittim. ve 8 saat sonrada tek başıma eve döndüm. oturuken ağrım oluyordu ve ilk 3 gün nerdeyse tamamen ayakta geçti. 1 hafta sonra şişliklerde azalma oldu. 15 günde hemen hemen morluklar yok denecek kadar azdı. dalgalanma olmadı. daha yaptıralı 1 ay olmadı ama ben doğumdan önceki pantolonlarıma girebiliyorum. hala korseliyim ama korsemede alıştım. rahat hareket edebiliyorm. yaraları kabk bağladı hatta dökülenler var. iyiki yaptırdım bugün olsa yine olurum. şimdi sırada göğüsler var ve tabi tuğrul beye yapacak yine.

kızlar evet ne yazık ki normal lipo yaptırdım. çünkü lokal olmaya cesaret edemedim. ama sizleri çok takdir ettim. ben takmıştım yaptıracaktım ama yapılma anında kendimde olmamalıydım. dr.tuğrul maralı buldum yine kadınlar kulubünden. çok yoğun bir adam. randevunuza 1 saat geç gitseniz bile 1 saat daha beklersiniz o derece. başta bu bende sıkıntı yaratsada şimdi iyiki tuğrul beye yaptırdım diyorum. ameliyata tek başıma gittim. ve 8 saat sonrada tek başıma eve döndüm. oturuken ağrım oluyordu ve ilk 3 gün nerdeyse tamamen ayakta geçti. 1 hafta sonra şişliklerde azalma oldu. 15 günde hemen hemen morluklar yok denecek kadar azdı. dalgalanma olmadı. daha yaptıralı 1 ay olmadı ama ben doğumdan önceki pantolonlarıma girebiliyorum. hala korseliyim ama korsemede alıştım. rahat hareket edebiliyorm. yaraları kabk bağladı hatta dökülenler var. iyiki yaptırdım bugün olsa yine olurum. şimdi sırada göğüsler var ve tabi tuğrul beye yapacak yine.

"Alışmış kudurmuştan beterdir." diyorsun haaa... hihoyyyt
Hayy maşallah, göğüsleri de elden geçirdin mi süper olacak yani...
Peki, en az bir gece yatman gerekmiyor muydu senin hastanede? 8 saat sonra çıkınca zorlanmışsındır canım, yürümekte...
Senden ne kadarlık yağ aldılar canım? Vallaa çok tebrik ederim seni cesaretinden dolayı...

"Alışmış kudurmuştan beterdir." diyorsun haaa... hihoyyyt
Hayy maşallah, göğüsleri de elden geçirdin mi süper olacak yani...
Peki, en az bir gece yatman gerekmiyor muydu senin hastanede? 8 saat sonra çıkınca zorlanmışsındır canım, yürümekte...
Senden ne kadarlık yağ aldılar canım? Vallaa çok tebrik ederim seni cesaretinden dolayı...

ferzacım benim hasta olmakla ve hastaneyle ,ilgili problemim var kesin ben bunu anladım. oğlumu sezeryanla doğurdum ve 5 saat kadar sonra ilk yürüyüş için ayağa kaldırdıklarında beni bir daha yatıramadılar. oturdum ama asla yatmadım. nerdeyse lipodan hemen sonra gitmek istedim ama beni uyutmuşlar. kalktım ve nerdeyse 3 gün hiç yatmadım. hasta olmak, işimi başkalarına yaptırmak bana nedense uymuyor. yapsana naz kapris dimi? hastaneden çıktım jeve gelip oğluma kahvaltı hazırladım evi süpürdüm toz aldım filian.

valla çok geçmiş olsun canım ayrıca helal olsun sana genelde hep normal lipo için olumsuz şeyler duyduk ama senin maşallahın var en kısa zamanda çok çok daha iyi olursun inş.canım senden o zaman baya yağ aldırlar smart lipoda olsaydın zaten görmiycektin ki ben de yapılanı görmedim canım görmekde istemezdim zaten:))boşuna demiyorlar böle şeylerde doktorunuzu iyi seçin kesin dokturun profesyonel olmasının çok büyük katkısı var tekrar çok geçmiş olsun:))

ferzacım benim hasta olmakla ve hastaneyle ,ilgili problemim var kesin ben bunu anladım. oğlumu sezeryanla doğurdum ve 5 saat kadar sonra ilk yürüyüş için ayağa kaldırdıklarında beni bir daha yatıramadılar. oturdum ama asla yatmadım. nerdeyse lipodan hemen sonra gitmek istedim ama beni uyutmuşlar. kalktım ve nerdeyse 3 gün hiç yatmadım. hasta olmak, işimi başkalarına yaptırmak bana nedense uymuyor. yapsana naz kapris dimi? hastaneden çıktım jeve gelip oğluma kahvaltı hazırladım evi süpürdüm toz aldım filian.

Ameliyattan korktuğun için olmuştur bunlar merak etme canım.. İnş. hiç hasta olmazsın..
Ben de hiç hoşlanmam, başkalarının benim işimi yapmasından.
Smartlipo olduktan 3-4 gün sonra temizliğe kalktım inanırmısın.. :roflol::roflol:

Allah'a şükür büyük bi sıkıntıdan kurtuldum.Sırada iç bacak ve ön bacak kaldı, onları da 6 ay sonra yaptırınca benim işlem tamam inş.
Sen göğüslerini ne yaptırmayı düşünüyorsun? Malum benimkiler küçük olduğundan, işleme gerek yok... :roflol:

Bu arada Tuğrul Bey senden fiyat olarak ne istedi? Ne kadar yağ aldı? Anlatır mısın biraz..

valla çok geçmiş olsun canım ayrıca helal olsun sana genelde hep normal lipo için olumsuz şeyler duyduk ama senin maşallahın var en kısa zamanda çok çok daha iyi olursun inş.canım senden o zaman baya yağ aldırlar smart lipoda olsaydın zaten görmiycektin ki ben de yapılanı görmedim canım görmekde istemezdim zaten:))boşuna demiyorlar böle şeylerde doktorunuzu iyi seçin kesin dokturun profesyonel olmasının çok büyük katkısı var tekrar çok geçmiş olsun:))

Rosecum bandajlar çıkınca, etkisini biraz görebildin mi incelmenin? Birazcık görsen bile motive olursun... Ne durumdasın?

valla canım hatta bu sabah eşimle bunu konuşuyorduk bizde:))bandajlar açılınca fark vardı evet hatta doktor eski fotolarımı gösterdi bana annem bile farketti ama öle bariz değil ben anlabiliyorum en azından:))şu an korseliyim malum gece bile takıyorum coşkun bey ne kadar çok takarsan o kadar iyi ödememim hala var korseyi çıkarınca hayal kırıklığına uğruyorum:((hatta eşime söylüyorum yaa bu benim bacağım aynısı hiç fark yok oda bana doktorun dediğini söylüyor ilk aşama doktorun dediği''yaa hocam benim bacağımda hiç fark yok eskiyle aynı''şu an o aşamadayım:))doktor bey zamanla olcak sabretmen gerek dedi birden olmayacağını defalarca üstüne baca basa söledi:))ben bekleme aşamasındayım gerçekten baya zaman alıcak demekki canım:((

O moral bozuklugu bende de var roserose cum. Benımde basen bolgesıydı bende bandajları cıkarınca hıc fark goremedım hatta sımdı odemlerden eskı bacagımdan daha kalın duruyor.Basen bolgesıdemı gec sonuc alınan yerlerden.bugun 9.uncu gune gırdım hala agrılar ve sıslıkler var bı bacagım ole morkı.Bence duzelme 1 ayı falan bulur.En azından ıslemden sonra bırazcık fark gorseydım moralım yerıne gelırdı sımdı beklemek cok zor gelıyo gercı gunler gecıyo ama bu seferde gunler gecıyo acaba ıncelme olmuycakmı dıye korkuyorum.Basen ve ıc bacak bolgesınden bu opersyonu yaptıran NERGIS ARKADASIM gecenlerde yıne mesaj yazmıstım sana ama cevap gelmedı ınsallah okursun yazımıda bana rahatlatıcı bıseyler solersın.Sevgıler.

Ameliyattan korktuğun için olmuştur bunlar merak etme canım.. İnş. hiç hasta olmazsın..
Ben de hiç hoşlanmam, başkalarının benim işimi yapmasından.
Smartlipo olduktan 3-4 gün sonra temizliğe kalktım inanırmısın.. :roflol::roflol:

Allah'a şükür büyük bi sıkıntıdan kurtuldum.Sırada iç bacak ve ön bacak kaldı, onları da 6 ay sonra yaptırınca benim işlem tamam inş.
Sen göğüslerini ne yaptırmayı düşünüyorsun? Malum benimkiler küçük olduğundan, işleme gerek yok... :roflol:

Bu arada Tuğrul Bey senden fiyat olarak ne istedi? Ne kadar yağ aldı? Anlatır mısın biraz..

ferzacım tuğrul bey enteresan bir adam. fazla konuşmayı sevmiyor. kaç kere sordum ne kadar yağ aldınız diye bana bir miktar veremedi. çok yoğun. sürekli operasyonda. sanırım hatırlamıyordu.
ben sonuçları alabilmek için çok acele etmiyorum. bende de hala şişlikler var. ama bunun 2 ayda düzeleceğini biliyorum. moralimi hep yüksek tuttum. eski kotlarımın içine girebilmek benim için kriterdi ve 1 ay dolmadan girebilmek varyaaaaaaaa süper bir duygu.
benimde göğüslerim küçük. doğumdan sonrada içleri sanki boşalmış gibi hissediyorum. hayatım boyuncada sütyen takmadım. benim sorunum birazcık dikleştirmek, büyütmek değil. pazarlığa açık bir doktor. bana verdiği fiyat 3.000 tl. uygunda geldi hani bana. çünkü çok fiyat aldım.
kızlar şimdi ne iyi yapmışım diyorum, sizin içinde çok mutluyum. hadi üzülmeyin geçecek bu şişlikler ve morluklar. gülümseyinnnnn :))))

ferzacım tuğrul bey enteresan bir adam. fazla konuşmayı sevmiyor. kaç kere sordum ne kadar yağ aldınız diye bana bir miktar veremedi. çok yoğun. sürekli operasyonda. sanırım hatırlamıyordu.
ben sonuçları alabilmek için çok acele etmiyorum. bende de hala şişlikler var. ama bunun 2 ayda düzeleceğini biliyorum. moralimi hep yüksek tuttum. eski kotlarımın içine girebilmek benim için kriterdi ve 1 ay dolmadan girebilmek varyaaaaaaaa süper bir duygu.
benimde göğüslerim küçük. doğumdan sonrada içleri sanki boşalmış gibi hissediyorum. hayatım boyuncada sütyen takmadım. benim sorunum birazcık dikleştirmek, büyütmek değil. pazarlığa açık bir doktor. bana verdiği fiyat 3.000 tl. uygunda geldi hani bana. çünkü çok fiyat aldım.
kızlar şimdi ne iyi yapmışım diyorum, sizin içinde çok mutluyum. hadi üzülmeyin geçecek bu şişlikler ve morluklar. gülümseyinnnnn :))))

Ben zaten ne diyorum, biliyormusun?:
"Hayatımda kendim için aldığım en doğru karardı bu. Asla da, bir an bile pişmanlık duymadım, bundan sonra da duymam inş. Morluk falan kalmadı bende. Sadece delinen yerlerin kabukları çıkmasına rağmen, pembelikleri kaldı... O da zamanla tamamen kaybolacak .. Daha 3. haftamdayım.

Şu an 64 kiloyum ve eşim beni 60 kilo zannediyor.. Bu duyguyu hiç bir şeye değişmem..

Hep hayalimdi bu benim. Düşün ki zayıf olduğun dönemde bile, bacakların üstüne göre kalın duruyor hep... İşte ben, bu sıkıntımdan kurtuldum çok şükür.
Demek insan, yeterince isterse hayal olarak kalmıyormuş bazı şeyler... Gerçekleşiyormuş.. Kendime daha çok inanıyorum şimdi...
hihoyyyt

O moral bozuklugu bende de var roserose cum. Benımde basen bolgesıydı bende bandajları cıkarınca hıc fark goremedım hatta sımdı odemlerden eskı bacagımdan daha kalın duruyor.Basen bolgesıdemı gec sonuc alınan yerlerden.bugun 9.uncu gune gırdım hala agrılar ve sıslıkler var bı bacagım ole morkı.Bence duzelme 1 ayı falan bulur.En azından ıslemden sonra bırazcık fark gorseydım moralım yerıne gelırdı sımdı beklemek cok zor gelıyo gercı gunler gecıyo ama bu seferde gunler gecıyo acaba ıncelme olmuycakmı dıye korkuyorum.Basen ve ıc bacak bolgesınden bu opersyonu yaptıran NERGIS ARKADASIM gecenlerde yıne mesaj yazmıstım sana ama cevap gelmedı ınsallah okursun yazımıda bana rahatlatıcı bıseyler solersın.Sevgıler.

Ben de basenlerimden oldum. 3. haftamdayım... Moralini hemen bozma. 2. haftada zaten morluk falan kalmıyor.. Ağrılar da tamamen geçmiş oluyor...
Ama tam sonuç için elbette biraz beklemen gerek. Smart lipo mu oldun bilmiyorum ama, inş. sonuçlarını hep beraber göreceğiz... Korkma incelme yavaş yavaş oluyor...
Tabi ki, alınan yağ hücrelerinin bıraktığı boşluğu, şu an vücut tamir etme aşamasındadır...
Bunun için zaman gerek...

Nergis'e sormuşsun ama, o bu topikte değil sanırım. O yüzden mesajını ben yanıtladım.
:utangac:

cok tesekkur ederım cnm bıraz olsun rahatladım.Evet smart lıpo yaptırdım cnm.Basen ve ıc bacaktan.ıc bacakta pek sorunum yok agrı yada morluk.Belkı ordan cok az bı mıktar almıstır bılemıyorum ama sag bacaktakı basen bolgemin cok genıs bı alanı baya mosmor ve agrılı.Aksamları sankı uyusma ıcınde kıpırtılar hıssedıyorum.Tartıdada yaptıgım gunden bugune 2 kılo daha fazla cıkıyorum.Acaba odem ve sıslık kıloya yansıyomudur?Suan kendımı cok daha kılolu hıssedıyorum :) Insallah cnm bende 1 hafta sonra sonucu bırazda olsa gormek ıstiyorum.doktor sana sonucla ılgılı bı zaman verdımı cnm.Ben doktorla hıc konusma fırsatı bulamadan oldum bu operasyonu.Operasyondan sonrada aklım pek yerınde degıldı hıc bısey sormamısım.Onun ıcın olanlardan bıseyler duymak ıstedım.Tesekkur ederım.

cok tesekkur ederım cnm bıraz olsun rahatladım.Evet smart lıpo yaptırdım cnm.Basen ve ıc bacaktan.İc bacakta pek sorunum yok agrı yada morluk.Belkı ordan cok az bı mıktar almıstır bılemıyorum ama sag bacaktakı basen bolgemin cok genıs bı alanı baya mosmor ve agrılı.Aksamları sankı uyusma ıcınde kıpırtılar hıssedıyorum.Tartıdada yaptıgım gunden bugune 2 kılo daha fazla cıkıyorum.Acaba odem ve sıslık kıloya yansıyomudur?Suan kendımı cok daha kılolu hıssedıyorum :) Insallah cnm bende 1 hafta sonra sonucu bırazda olsa gormek ıstiyorum.doktor sana sonucla ılgılı bı zaman verdımı cnm.Ben doktorla hıc konusma fırsatı bulamadan oldum bu operasyonu.Operasyondan sonrada aklım pek yerınde degıldı hıc bısey sormamısım.Onun ıcın olanlardan bıseyler duymak ıstedım.Tesekkur ederım.

Sağ bacağını zorladığın için daha çok morarma olmuştur, merak etme. Sanırım çok tedirginsin, biraz rahat ol..

Ben geceleri, hep yan tarafıma yatarım normalde.
Smart lipo olduğumda nasıl yatacağımı bilemedim. Basenlerimden olduğum için zaten yan dönemiyordum.
Yüz üstü yatsam, ağrılarım artıyordu... Bi gece uyurken farkında olmadan yana yatmışım.. Üstüne yattığım taraf çok daha mordu ve bandajın bitiş kısımları da öyle.. Zorlamayla alakalı, ama geçiyor elbette.

Zaten tartıda, ben de azalma görmedim.Taki bu haftaya kadar... Ama öyle olacağını doktor da söylemişti...
Vücut, kendini tamir ederken haliyle daha ağır çıkıyor.. Bir de korse giydiğim süre boyunca ( korse sıkı olduğu için) sürekli kabızlık çektim. Tartıda ağır çıkmamda kabızlığın da etkisi vardı..

Doktorun bana söylediği; 2 ay içinde, en geç 3. ayda tüm sonuç ortaya çıkar demişti.. Ben onun için gayet rahatım, zaten yavaş yavaş şişlikler indikçe görmeye başladım bile..
Şu an 64 kiloyum ve daha önce bu kilodayken giyemediğim kıyafetleri giymeye başladım...

Senin kilon ne kadardı bilmiyorum ama zaten alınan yağ miktarı, toplasan 1,5 kilo...
Çok fazla bi miktar değil.
Eğer kilon fazlaysa o yüzden de farkı anlayamamış olabilirsin..
Psikolojik olarak rahatlamak için, mutlaka doktorunu aramalısın. Aklındaki her soruyu teker teker sor bence. O kadar para verdik, bilgilendirsinler değil mi yani bi zahmet...
:delphin:

Ferzacım ben ilk gorusmeye gııtıgımde randevu alark gıttım fakat ordakı bayanlar randevuda karıslıklık yapmıslar benı huseyın beye yonlendırılmısler oyle gozukuyodu lıstede.Bende baya bı beklemeden sonra doktoru goremedım ogün.Ordakı bayan bana bırazcık anlattı olayı.Onun anlattıgıda benım bu sıteden takıp ettıgım ve bıldıgım seylerdı zaten.Yanı bu ıslemımı yaptırmamda bu sıtedekı arkadasların vesıle oldugunu soleyebılırm.Herkesın mutlu olması ve guzel sonuclar almıs olması benı hemen harekete gecırdı ve ben ogun doktorla gorusememe muayene olamama ragmen operasyonu yaptırmak ıcın hemen randevu aldım.ışleme gıttıgımdede ıgeneden sonrasını pek hatırlamıyorum.Daha sonra bandajlarımın acılması ıcın randevu aldım ogunde coskun bey yıne operasyondaydı hemsıre ugradı yanıma bandajlarımı orda kendım actım ve tekrar dondum.Yanı bu ıslemı evdede yapabılırdım boyle olacagını bılseydım.Anlıyacagın doktorun yogunlugundan ve randevuların sureklı karısmasından boyle bır durum yasadım.Valla canım kılom 49 du operasyondan once sımdı 51 gozukuyorum.Yememde bı degısıklıkte yok yanı 1 haftada 2 kılo alacak kadar oburlugum olmadı.Ama tartıdakı artısı gormek sınırımı bozuyo.Onun ıcın sordum bu artısın odemle bı ılgısı olabılırmı sence.Canım cok uzattım bılıyorum ama bıraz olsun dertlesmek ıstedım cok saol hersey ıcın.

canım benim bacağımda hele hiçbir fark yok sanki olmamış gibiyim ödemim benimde hala avar hatta ayaklarım üstü bile şişiyor bazen benim morluğum pek yoktu hatta şaşırmıştım ben daha mosmor bişeyle karşılaşacağımı sandım yaralarım kabuk bağladı kapandı gibi bişey düşün benim neticem hepinizden daha geç olucakmış ben bunu bilerek yaptırdım olsun bende bazen ümitsizliğe kapılıyorum ya olmazsa diye o zaman birden coşkun beyin söyledikleri aklıma geliyor''ilk ben niye yaptırdım diyeceksin aynı hiç fark yok birkaç ay sonra sanki inceldim en sonunda iyiki yaptırmışım''moralini bozma canım tamammı hepinimiz aynı durumları yaşıyoruz unutma:))

lazerlipo yaptıran arkadaşlar neden daha sonra bişey yazmadı:( ben de önümüzdeki ay yaptırmayı düşünüyorum ama sizlerin durumunu ve aylar geçince durumunuzda nasıl bir iyileşme oldugunu çok merak ediyorum. lütfen ses verin:)

lazerlipo yaptıran arkadaşlar neden daha sonra bişey yazmadı:( ben de önümüzdeki ay yaptırmayı düşünüyorum ama sizlerin durumunu ve aylar geçince durumunuzda nasıl bir iyileşme oldugunu çok merak ediyorum. lütfen ses verin:)

Canım merhaba:)
Uzun süre siteye giremediğim için sizleri gelişmelerden haber etmekte geç kaldım.
Aylar sonraki durumumuzu merak etmişsiniz. Ben kendi adıma memnun olduğumu söylemeliyim.
Ama dikkat edilmesi gereken nokta şu ki: Lazerlipo kesinlikle zayıflamak için değil, vücut hatlarını düzeltmek için yapılması gereken bir işlem. Çünkü öyle çok miktarda yağ alınmıyor.
Benim lazerlipo olduğum bölgede memnun edici bir incelme var. Çıkıntılarım gitti. Sarkma kesinlikle olmadı. Fakat bacağımın geneli kalın olduğu için tek işlem yeterli gelmedi. ıkinci bir işlem daha gerekiyor...
Onu da yaptırdıktan sonra, her şey harika olacak inşallah.

Yağ alınan yerlerde yara izleri oldukça azaldı, fakat tamamen geçtiğini söyleyemem...
Verilen paraya değer mi diye soracak olursanız, o konuda yorum yapamıyorum; çünkü beni memnun eden, başkasını memnun etmeyebilir.
Sonuç olarak, 2 - 3 cm civarı bir fark söz konusu. Verilen para da az değil.

Diyebilirim ki, eğer vücudunuzun sadece belli bir bölgesinde çıkıntılar varsa ve sizin görüntünüzü bozuyorsa bu işlemi yaptırabilirsiniz. Sadece törpületme olarak düşünmelisiniz.

vay be en son 2009 da yazmışlar ondan sonra gitmişler neden çünkü memnun oldular ve sorunu olmayınca insan buralarda gezinmiyor bunu da öğrenmiş oldum bende düşünüyorum param yok şimdilik vede kesinlikle levent coşkun taşçıyı düşünüyorum verdikleri fiyatlar eski tatlım ben araştırdım bu yöntem çok iyi bir yöntem ve tekrar kilo aldığında o eritilen bölgeler şişmiyor çünkü hücreleri patlatıyorlar :) şuan fiyatları 3,500 veya 4,000 e kadar çıkabiliyordur mail le sormak lazım aslında
-------------------------------------------------------------------------------------------------------
inanki çok istiyorum ama param yok ev hanımıyım eşimde böyle şeyleri çok gereksiz bulur ve çok pinti... en iyisi bir iş bulup para biriktirmek vede iyice zayıflamak lazım ki fazla yağ olmazsa daha çok hücre patlatılır 65 kilodan 58e düşsem yeter:52:

Back