- 24 Şubat 2021
- 1.549
- 2.213
- 83
- Konu Sahibi lotuscicegii
-
aynı durumda olan biri olarak yazıyorum bende glikofen kullanmaya başladım şeker direncim de çok yüksek gece atakları bende de oluyordu iğne ve ameliyat yerine ;
gece atıştırma için tuzlu ararsam turşu yiyorum şaka gelebilir ama mecburum bi süre baya oturup iki üç salatalık turşusu yiyorum onu yemezseniz sevdiğiniz kalorisi düşük şeyler yeyin.
Normalde yaptığımız diyetlerde insanlardan üç kat yavaş kilo veriyoruz ve motivasyon düşüyor farkındayım.
Spora başladım ben bir hafta geçti çok aç kalmamak içinmeyve yiyorum şeker için kuru üzüm yeyin o kadar güzel bastırıyor ki tatlı ihtiyacınızı
Ayy inşallah bende aynı başarıyı gösteririm insülin seviyem 11 benimde gerçekten doymak istediğinizde sağlklı olarak doyabiliyormuşsunuz onu anladım. 16 ayda 35 kilo vermek muhteşem başarı umarım konu sahibi ve bende başarırız107 .7 ile insülinim 4.25 iken kilo vermeye karar verdim. Doktor eşliğinde 16 ayda 35 kilo verdim. Aç kalmadan ve gerçekten sağlıklı beslenerek. Hatta şu kadarını söyleyebilirim şuan vücudumda yağ oranım 29 . Doktorum bana dedi ki ben 60 kiloyum yağ oranım 25 , siz 75 kilosunuz ve yağ oranınız 29. 16 ayda kaliteli bir yağ yağma süreci oldu benim için. Bu arada troidim 4.5 , dahiliye doktoru ilaca gerek yok şimdilik dedi. Obezite cerrahisi başkanının bir ropörtajını okumuştum ,
"Mide küçültme değil beyin küçültme ameliyatı" yapmalıyız demişti. Hastalıklarınız evet zorluyordur ama inanın herşey sizin elinizde.
Bahsettiğiniz iğneyi anladım sanırım. Çok yakın arkadaşım başladı bu iğneye.Tip 2 diyabet ve troid hastasıyım. 98 kiloyum. Çok kez kilo alıp verdim ama hiçbir istikrar sağlayamadım. Çok zor verip çok kolay alıyorum. Endokrin doktorum önce glifor tedavisi ve diyet denedi. Sonuç uzun süreli olmadı. Gece yemek ataklarım çok oluyor. Bunun için bana bir iğne önerdi. Hem insülini düşürüyor hemde açlık hissini giderip zayıflatıyormuş. Ya bu iğneyi kullanıcam yada tüp mide ameliyatı olucam. Sağlığım giderek bozulmaya başladı. Çok üzgün ve mutsuzum. Metabolizma diye birşey neredeyse yok bende boğazını tut spor yap diyeceksiniz olmuyor çok bıkmış durumdayım. Bu iğnelerden kullanan var mı? Ameliyat olanlar? Tecrübelerini dinlemek isterim. Geleceğimden endişeliyim. Korkuyorum
Ayy inşallah bende aynı başarıyı gösteririm insülin seviyem 11 benimde gerçekten doymak istediğinizde sağlklı olarak doyabiliyormuşsunuz onu anladım. 16 ayda 35 kilo vermek muhteşem başarı umarım konu sahibi ve bende başarırız
Ayy çok güzel 95 i gördüm bende boyum uzun Allahtan o kurtarıyor ama inanılmaz rahatsızım bende artık bakıyorum yulaftan poğaça elmadan tatlı gibi seçenekler hayat kurtarıyormuş ben cidden şeker direncinden ellerim titrer halsizleşirdimKesinlikle , ben hurma yiyorum , kuru incir yiyorum , kuru üzüm yiyorum.
Yavaş vermek evet motivasyonu düşürüyor ama eninde sonunda veriliyor bu kilolar. Ben aylarca aynı kiloda kaldım. Hatta 73 kg iken yağ oranım 32 , 75 kiloyum yağ oranım 29 . Tartıdaki kiloya odaklanmayın. Bu arada geçen hafta bulgur pilavı vardı listemde , bu hafta makarna var ama tam buğday tabi ki :)
Ben de öyleydim , akşam 17:00 gibi başlardı ellerim titremeye , şimdi 7 öğün besleniyorum çok şükür titreme falan kalmadı.Ayy çok güzel 95 i gördüm bende boyum uzun Allahtan o kurtarıyor ama inanılmaz rahatsızım bende artık bakıyorum yulaftan poğaça elmadan tatlı gibi seçenekler hayat kurtarıyormuş ben cidden şeker direncinden ellerim titrer halsizleşirdim
Aynen benimde akşam beşte başlıyor artık o arada hemen ara öğün yapıyorum umarım sizin gibi sonuçlar alırımBen de öyleydim , akşam 17:00 gibi başlardı ellerim titremeye , şimdi 7 öğün besleniyorum çok şükür titreme falan kalmadı.
Çok sevindim adınıza.. Benim boyum 1.58 düşünün , 108 kg muşum. Çok değil ya 1.5 sene önceki fotolarıma bakıyorum da yüzüm yokmuş resmen..
Aynen benimde akşam beşte başlıyor artık o arada hemen ara öğün yapıyorum umarım sizin gibi sonuçlar alırım
Nasıl?Bir bilgim yok da 88 yaşındaysanız bu işleri iyi düşünün derim.
Allahım acil şifalar versin inşallah.
Birkaç doktor görüşü aldım hepsi aynı fikirdeIgneleri bilmiyorum, arkadasim ameliyatla 40 kilo verdi hala da vermeye devam ediyo, o iyi ki yapmisim dedi, ama.onun diyabet endokrin, şeker gibi hastaliklaro yoktu bence bu konuda doktorunuz yönlendirmeli sizi, baska bi dr fikri de alabilirsiniz belki
Yaş 88 yazmışsınız.Nasıl?
Anlamadığım nerede yazdığımı. Kilom 98 yaşım 30Yaş 88 yazmışsınız.
Kimlik bilgilerinizde yazıyor arkadaşım.Anlamadığım nerede yazdığımı. Kilom 98 yaşım 30
Bi kac dr. ayni gorusteyse bizim gorusumuzun onemi yok benceBirkaç doktor görüşü aldım hepsi aynı fikirde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?