Çok Kafama Takıyorum kızlar

Hayali bile güzel valla. Çok sevindim adınıza.
Ben de katılacağım bir gün tüysüzler kervanına

Benimki de o kadar uzun sürer mi . Bide neden 3 yıl sürdü tedavi onu merak ettim . ?
Benimki de 3 yıl sürerse ozamana Allah nasip ederse evlenmiş olurum ne anlamı kalır ki kıllı kıllı gördükten sonra.
Bide endokrine gidip böyle böyle diyeceğim ve sadece test mi yapacak.

Arkadaşım yaşadı böyle bir şeyi 8-9 sene önceydi. Onun yüzünde de vardı. Koca prof evlen geçer diyip yolladı hatta. Lazere gitti biz bir şey yapamayız alttan besleyen bir şey var belli ki dediler yolladılar. Bir gün alt bacağını gördüm kimseye göstermiyordu zaten. Çok kıllı bir adam bacağı düşünün öyleydi. Çok üzülmüştüm. Bir doktora gitti fatihte ama hatırlamıyorum ,kadın arkadaşın yumurtalıklarında küçük küçük bir sürü kist buldu. Onun tedavisiyle düzeldi çok şükür.

Hepsi 2000 öyle mi. İyi gibi ya. O parayı sevgilimde verir ama nişanlı olmamız lazım tabi. Peki bende öyle ilaçlar kullansam kilo falan aldırır mi. Su anda da herşey normal değil mi ağda falan yapmıyorsun.

lazere gidip boşa para verme senin durumunda olanlara fayda vermiyor.zaten durumunu anlatınca onlar da öyle söyler.doğum kontrol haplarının işe yaradığını duymuştum.

ya benim göğüslerim de de ince de olsa var oraya da yapılır mı acaba

Yapılıyor ama aleksandrit değil.
adını hatırlamıyorum ince tüyler için lazer makinesi.
Sakın aleksandrit yaptırmayın ince tüylere çoğaltır çünkü.
Ya adını unuttum neydi ya ince tüyler için .

Bende de kist var o kesin. Peki düzelince lazer yaptırdı ve su an da yok mu

Evet test yapacaklar ama testlerin çıkması 1 ay sürmüştü bende ama o zamanlar yıl 2006 ydı ve fransadaydım.
Testleri Paris e göndermişlerdi her yerde yapılmıyordu.

Evet test yapacaklar ama testlerin çıkması 1 ay sürmüştü bende ama o zamanlar yıl 2006 ydı ve fransadaydım.
Ama 10 yıl geçti üstünden. Daha erken bitermi acaba ya. 3 yıl çok uzun.

Ben tedaviye başladığımda 47 kiloydum ve tedavi süresi boyunca 40 kiloya düşmüştüm.
Malesef bazı insanlar alıyormuş bazılarıda kaybediyormuş
Ben zaten oldum olası zayıf bir insanım iştahım yok ve ilaçlar iyice iştahı kesmişti.
Şu an 49,5 kiloyum boyum da 1,64.
O zamnlar boyum 1,62 ydi ve 40 kilo iskelet gibiydim

burada test yapmıyorlar ama hormanal veya sağlıkla ilgili bir sorun olursa kabul etmiyorlar.

burada test yapmıyorlar ama hormanal veya sağlıkla ilgili bir sorun olursa kabul etmiyorlar.

Burayı bilemem... Endokroni ye gitmek lazım.

Endokronoloji = hormonsal hastalık demektir latince.
Endokronog = hormonsal hastalıkların doktoru.

O bölüme gitmeniz lazım, jinekolojiye değil.

Bende zayıflasam hiç fena olmaz tabi ya. Bende oldum olası kiloluyum sağolsun. Yine kiloya çözüm var ya. İnşallah bi an önce biter.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…