Hayali bile güzel valla. Çok sevindim adınıza.Yemin ederim tüysüzüm.
Ve açık giyen bir bayan olduğum için çok rahatım.
İstediğim zaman istediğim gibi giyiyorum. Düşünmüyorum hiç sabahları :)
Çok mutluyum bu konu hakkında.
Kesinlikle gidin.
2 yıl sürdü benim tüylerimin gitmesi :)
Benimki de o kadar uzun sürer mi . Bide neden 3 yıl sürdü tedavi onu merak ettim . ?Hayatım bende de pcos vardı.
3 yıl tedavi gördüm ben.
Ayrıca ben yurt dışındaydım ve 6 yıl boyunca her yıl ultrasona giriyodum.
Ve tedaviden sonra bir daha kist çıkmadı. Endokroni ye gideceksin.
Dedim ya bende beyaz tenli ve tüylerim saç gibi canlı hacimli ve renkleri siyah tı.
İlk mesajımda dediğim gibi kendimi gördüm okurken.
Tiroid bir şey yapmaz merak etme.
%100 eminim hormonal sorun var sende.
Tedavi ol ve Lazer e git.
Bak benim artık tüyüm yok, saç gibiydi yemin ederim.
Arkadaşım yaşadı böyle bir şeyi 8-9 sene önceydi. Onun yüzünde de vardı. Koca prof evlen geçer diyip yolladı hatta. Lazere gitti biz bir şey yapamayız alttan besleyen bir şey var belli ki dediler yolladılar. Bir gün alt bacağını gördüm kimseye göstermiyordu zaten. Çok kıllı bir adam bacağı düşünün öyleydi. Çok üzülmüştüm. Bir doktora gitti fatihte ama hatırlamıyorum ,kadın arkadaşın yumurtalıklarında küçük küçük bir sürü kist buldu. Onun tedavisiyle düzeldi çok şükür.Arkadaşlar çok kafama takıyorum tüylerimi. Çok üzülüyorum.
Size soracağım bisey var.
Bende pcos çıktı 2 sene önce. Doktor ilaca gerek yok 6 kilo ver dedi. 66 kilodan 60 kilo yani. Boy da 163. Sonra 20 yaşında gel bi daha bakalım dedi.
Bense sadece tüy şikayetinden gitmistim. Konu Adetim falan değil . O günden sonra tüylerim iyice çoğalmaya devam etti. Her tarafda var ve tek tük de değil. Dib dibe çıkıyor var olanların boyu uzuyor. Ağda yapsam jiletle almış gibi dağlıyor. Üst bacak ,popo, göğüs, kollarımın üst kısımları, göbek yani görebildiğim her yer.
Hani bazılarında yüzü çok tuyleniyor ya ha o sıkıntım yok Allaha şükür. Ama vücudum sarmaya devam ediyor. Özellikle ust bacak bildiğiniz erkek bacağı . Kızlar, tüylenme tedavi görenler siz de yüz hariç vücut için doktora gittiginizde ne verdi ? İlaç ismi falan istemiyorum. Geçti mi tüylenme, durdu mu. ? İnanın yasamayan bilmez çok büyük dert. Neler geçti başınızdan anlatır mısınız.
Bu arada lazere gitmeye su anda durum müsait değil. Zaten kesin çözüm olacağını bilsem bu zamana kadar o parayı biriktirirdim . Bilenler bilir bide evlenmek istediğim biri var. Napacagim ?
Siz neler yaptiniz kızlar ?
Hepsi 2000 öyle mi. İyi gibi ya. O parayı sevgilimde verir ama nişanlı olmamız lazım tabi. Peki bende öyle ilaçlar kullansam kilo falan aldırır mi. Su anda da herşey normal değil mi ağda falan yapmıyorsun.Ben iki ilaç alıyordum :
-Progesteron
-Androcur.
O zamanlar yurt dışındaydım, burda ilaçların adı farklı oluyor.
Sonra Türkiye ye yerleştim ve lazer tedavisini burda gördüm.
2000 Tl vermiştim : Bacak, Kol, genital, sırt, göbek, koltuk alt ı, bıyık ve dudak altı.
Arkadaşlar çok kafama takıyorum tüylerimi. Çok üzülüyorum.
Size soracağım bisey var.
Bende pcos çıktı 2 sene önce. Doktor ilaca gerek yok 6 kilo ver dedi. 66 kilodan 60 kilo yani. Boy da 163. Sonra 20 yaşında gel bi daha bakalım dedi.
Bense sadece tüy şikayetinden gitmistim. Konu Adetim falan değil . O günden sonra tüylerim iyice çoğalmaya devam etti. Her tarafda var ve tek tük de değil. Dib dibe çıkıyor var olanların boyu uzuyor. Ağda yapsam jiletle almış gibi dağlıyor. Üst bacak ,popo, göğüs, kollarımın üst kısımları, göbek yani görebildiğim her yer.
Hani bazılarında yüzü çok tuyleniyor ya ha o sıkıntım yok Allaha şükür. Ama vücudum sarmaya devam ediyor. Özellikle ust bacak bildiğiniz erkek bacağı . Kızlar, tüylenme tedavi görenler siz de yüz hariç vücut için doktora gittiginizde ne verdi ? İlaç ismi falan istemiyorum. Geçti mi tüylenme, durdu mu. ? İnanın yasamayan bilmez çok büyük dert. Neler geçti başınızdan anlatır mısınız.
Bu arada lazere gitmeye su anda durum müsait değil. Zaten kesin çözüm olacağını bilsem bu zamana kadar o parayı biriktirirdim . Bilenler bilir bide evlenmek istediğim biri var. Napacagim ?
Siz neler yaptiniz kızlar ?
Hadi ya. Göbek için riske giremem değil mi. Bide lazere gitsem orda da jilet vuracağım değil miJiletle traş edip yapıyorsun. Kullandigin sürece dökülür.
ya benim göğüslerim de de ince de olsa var oraya da yapılır mı acaba
Bende de kist var o kesin. Peki düzelince lazer yaptırdı ve su an da yok muArkadaşım yaşadı böyle bir şeyi 8-9 sene önceydi. Onun yüzünde de vardı. Koca prof evlen geçer diyip yolladı hatta. Lazere gitti biz bir şey yapamayız alttan besleyen bir şey var belli ki dediler yolladılar. Bir gün alt bacağını gördüm kimseye göstermiyordu zaten. Çok kıllı bir adam bacağı düşünün öyleydi. Çok üzülmüştüm. Bir doktora gitti fatihte ama hatırlamıyorum ,kadın arkadaşın yumurtalıklarında küçük küçük bir sürü kist buldu. Onun tedavisiyle düzeldi çok şükür.
Başta tedavisi ne ise olsam sonra lazere gitsem bitmez mi ?lazere gidip boşa para verme senin durumunda olanlara fayda vermiyor.zaten durumunu anlatınca onlar da öyle söyler.doğum kontrol haplarının işe yaradığını duymuştum.
Benimki de o kadar uzun sürer mi . Bide neden 3 yıl sürdü tedavi onu merak ettim . ?
Benimki de 3 yıl sürerse ozamana Allah nasip ederse evlenmiş olurum ne anlamı kalır ki kıllı kıllı gördükten sonra.
Bide endokrine gidip böyle böyle diyeceğim ve sadece test mi yapacak.
diod muYapılıyor ama aleksandrit değil.
adını hatırlamıyorum ince tüyler için lazer makinesi.
Sakın aleksandrit yaptırmayın ince tüylere çoğaltır çünkü.
Ya adını unuttum neydi ya ince tüyler için .
Ama 10 yıl geçti üstünden. Daha erken bitermi acaba ya. 3 yıl çok uzun.Evet test yapacaklar ama testlerin çıkması 1 ay sürmüştü bende ama o zamanlar yıl 2006 ydı ve fransadaydım.
Testleri Paris e göndermişlerdi her yerde yapılmıyordu.
Hepsi 2000 öyle mi. İyi gibi ya. O parayı sevgilimde verir ama nişanlı olmamız lazım tabi. Peki bende öyle ilaçlar kullansam kilo falan aldırır mi. Su anda da herşey normal değil mi ağda falan yapmıyorsun.
Evet test yapacaklar ama testlerin çıkması 1 ay sürmüştü bende ama o zamanlar yıl 2006 ydı ve fransadaydım.
Testleri Paris e göndermişlerdi her yerde yapılmıyordu.
diod mu
Ama 10 yıl geçti üstünden. Daha erken bitermi acaba ya. 3 yıl çok uzun.
Bende de kist var o kesin. Peki düzelince lazer yaptırdı ve su an da yok mu
off benim o zaman enine boyuna araştırmam lazım çünkü benim bütün tüylerim ince ama siyahEvet galiba emin değilim ama.
burada test yapmıyorlar ama hormanal veya sağlıkla ilgili bir sorun olursa kabul etmiyorlar.
Bende zayıflasam hiç fena olmaz tabi ya. Bende oldum olası kiloluyum sağolsun. Yine kiloya çözüm var ya. İnşallah bi an önce biter.Ben tedaviye başladığımda 47 kiloydum ve tedavi süresi boyunca 40 kiloya düşmüştüm.
Malesef bazı insanlar alıyormuş bazılarıda kaybediyormuş
Ben zaten oldum olası zayıf bir insanım iştahım yok ve ilaçlar iyice iştahı kesmişti.
Şu an 49,5 kiloyum boyum da 1,64.
O zamnlar boyum 1,62 ydi ve 40 kiloiskelet gibiydim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?