• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çok Kafama Takıyorum kızlar

cnm tüyler bitmez kesinlikle ciddi oranda azalma olur

bende pco luyudm bende lazere gidince söyledimm onlarda bana ilk koltuk altı ile başlattı eğer orası bitseydi diğer bölgeleri ona göre yaptıracaktım evet k.altı ciddi anlamda azaldı ama tamamen bitmedi bende tamamen bitmeyince diğer bölgeleri yaptırmadımmm
Ama ben tedavi olup yaptırmak zorundayım. Kapalıyım zaten. Gün gelip de evlendigimizde eşime açmak istiyorum sadece bacaklarımı. Sadece bacak değil derdim ama. Durum bu. Üzülüyorum hal böyle olunca.

Boyum 163. Kilom 66 -67 . Ben simdi tuylenmemin durma ihtimali varsa kaç kilo vermeliyim acaba.
Bak sen yne iyisin boyun 163 bnm 1.59 filan ancadir 66 65 kiloydm doktor 60 a veya 59 a dus dedi ben suan 60 kiloym cok idealim suan sende 60a dusmelisin

Gitmeyi istiyorum ama adım atamıyorum. Bilmiyorum neden. Bu tüylenme böyle gitmez bunu da biliyorum. Ama deseler ki kesin bitecek giderim. Aklım karıştı iyice hevesim bi oluyor bi kalmıyor .

Doktora gittiğinde bir şey kaybetmeyeceksin. Ayrıca sen şu anda sadece kılları sorun ediyorsun ama hormonların düzeltilmediği sürece başka sorunlarla karşılaşma ihtimalin de var. Şeker hastası olabilirsin mesela.
Hem tedaviye başlayınca daha kolay kilo vereceksin.

Bi hastalık değil sendrommus bu yüzden tedavisi de yokmuş kesin olarak. :KK43:

Bunu anlatmaya çalışıyorum ama anlamamakta ısrar ediyolar.

Hormon tedavisiyle yaşanan srmptomlar azaltılabiliyo ama iyileştim diye bişey sözkonusu değil.

Öncelik regliyi 35 günü geçmeyecek şekilde ayarlamak.

Pcos varsa eninde sonunda tiroid çıkıyo bunun takibi yapılmalı şeker hayatboyu takip edilmeli.

Rahim duvarıda çok önemli çünkü o regli olunamayan dönemlerde duvar kalınlaşıyo hamilelikte düşüğe sebep oluyo.

Kalp rahim ve meme kanserinde de yakından ilişkili pcos

Ama gelde anlat

Bak sen yne iyisin boyun 163 bnm 1.59 filan ancadir 66 65 kiloydm doktor 60 a veya 59 a dus dedi ben suan 60 kiloym cok idealim suan sende 60a dusmelisin
İnşallah bende 60 â düşeceğim. Ama yüzüm çok göçüyor ya. Herkez cirkinlesmisin diyor.

benim de erkek tip tüylenme sorunum var bunun için daha doktra gitmedim ertelıyorum devamlı.ben epilasyon yaptırıyorum üst bacagımda bıle var benım .göbegımde belımde gögus bölgemdede malesef kıllar var .üst bölge için iyi ve güvenilir bir yerde iğneli epilasyon yaptırmak istiyorum bu erkek tipi tüylenmeye karşı.sizde oyle bir çözum bulablrsnız mesela

benim de erkek tip tüylenme sorunum var bunun için daha doktra gitmedim ertelıyorum devamlı.ben epilasyon yaptırıyorum üst bacagımda bıle var benım .göbegımde belımde gögus bölgemdede malesef kıllar var .üst bölge için iyi ve güvenilir bir yerde iğneli epilasyon yaptırmak istiyorum bu erkek tipi tüylenmeye karşı.sizde oyle bir çözum bulablrsnız mesela

Bu tarz ttlenmeler hormon kaynaklı.
Hormon tedavisi görmezseniz şuan o kurtuldum dediğinizkıllar tekrar çıkar

Ailenizdeki diğer kadınlar nasıl
anne teyze kuzen kızkardeş ?
annem tüysüz resmen keşke ona çekseydım ona bakıp ımrenıyorum ust vucudunda felan kıl yok bcaklarında ıse az cıkıyor annemın nadır alıyor yanı bacaklarını felan :(.kuzenlerımde benım gıbı degıl ama sarısın kuzenım var onun ust bacagındada sarı kılların oldugnu blıyorum.diğer teyzemde sanırım onunda ust bacaklarında var ama benım ust bolgemdede var bacak harıcınde .moralım cok bozluyor zaten catlagım var bır de kıl olunca dahda sınır oluyorum.ne kıyafet alasım gelıyor ne bıkını gıymk ıstıyorum

annem tüysüz resmen keşke ona çekseydım ona bakıp ımrenıyorum ust vucudunda felan kıl yok bcaklarında ıse az cıkıyor annemın nadır alıyor yanı bacaklarını felan :KK43:.kuzenlerımde benım gıbı degıl ama sarısın kuzenım var onun ust bacagındada sarı kılların oldugnu blıyorum.diğer teyzemde sanırım onunda ust bacaklarında var ama benım ust bolgemdede var bacak harıcınde .moralım cok bozluyor zaten catlagım var bır de kıl olunca dahda sınır oluyorum.ne kıyafet alasım gelıyor ne bıkını gıymk ıstıyorum

Öncelikle cildiyeye gidin
testesteron bakılsın eğer testesteronda problem yoksa endokrine sevk eder
böbrek üstü bezlerinde problem olduğundada aşırı tüylenme olabiliyo

Öncelikle cildiyeye gidin
testesteron bakılsın eğer testesteronda problem yoksa endokrine sevk eder
böbrek üstü bezlerinde problem olduğundada aşırı tüylenme olabiliyo
endokroloje gıdılmez mı kı once .cildye ne alaka anlamdım ben .s eminmisnz once oraya gıdılmesı grektıgıne gıdıpde kadın bana bunun ıcın buraya gelmen yanlıs felan dersem bozulurm yanı

endokroloje gıdılmez mı kı once .cildye ne alaka anlamdım ben .s eminmisnz once oraya gıdılmesı grektıgıne gıdıpde kadın bana bunun ıcın buraya gelmen yanlıs felan dersem bozulurm yanı

Tabiki şuan hursitizm gibi duruyosunuz hursitizm tedavisini dermatologlar yapar.

İlacın dozunu onlar ayarlıyo kadın doğum endokrinde verir synı ilaçları ama önce cildiyenin görüp hem hormon hemde lazerin nasıl olması gerektiğini söyler.

Tabiki şuan hursitizm gibi duruyosunuz hursitizm tedavisini dermatologlar yapar.

İlacın dozunu onlar ayarlıyo kadın doğum endokrinde verir synı ilaçları ama önce cildiyenin görüp hem hormon hemde lazerin nasıl olması gerektiğini söyler.
şu an lazer yapıyorum memnunum son 1 bucuk seansım kaldı gıbı bırsey.gögus bölgeme felan yaptırmıyorum zaten tum bacak genıtal koltuk altı hafıf bırde kucuk yerde göbek bölgesı.araştircam o dedıgınız hastalıgı teşkkur edeırm

Back