pekı hıc sıkıldın mı?pısman oldun mu yanı?
aslında acısı kısıye gore degısıyor dıyorlar..benım bı arkadasım var kızın azıcık canı yansa delı gıbı aglar cok tatlıdır canın o bıle yaptırdıysa dıyorum kendı kendıme....
aslında bı de ömrumun sonuna kadar vucudumda tasıyacagım seyın bır anlamı olsun ıstıyorum...boyle sekıller fln sıkar gıbıme gelıyo
benim omzumda dovmem oyle cok buyuk abartılı yapmazsan sıkılmazsında zaten hatta bi tane daha bile yaptırmak istersin ...
hiçç görmediysem yaklaşık 15 kızda aynı dövmeden gördüm çok avam
benimde dövmem var 10 yıl önce yaptırdım ama kendi tasarladığım bi şekildi dünya üzerinde bir eşi daha olmaması çok güzel
Valla dövme yaptırdıkça yaptırası gelio insanın söliim :)
Kalıcı makyajla yaptırdım bir tane şimdi,3 sene kaalıcak.Kalıcı dövmemden sonra pek bir güzel geldi :)
bana bu cok ilginc geldi ama sen kucuk istorsun sanırım
Miami Ink yaa çılgın bir program resmen sanat icra ediyorlar orda :) Kalıcıyı makyajı düşün mesela ben şimdi yaptırdım 3 sene sonra gerçekten vücudumda istiyorsam gerçeğini yaptırıcam.ılk dövmemde sevgilimin ismini yaptırmak gibi bir mallıkla ayrıldıktan sonra lazerli silme işleminden dolayı çektiklerimden artık tedbirli davranıyorum :)
kbu sekliyle bile cok guzel bence :) yaptırsammı ne
ya iyi bir dovmecide yaptır benimki 2 sene oldu yaptıralı hala simsiyah akmıyor
vala ben okadar cok gordumkı aynı dövmeden canımcım,hatta dovmelerı gorunsun dıye sacını yandan toplayanlar bıle oluyo,bana cok kro kız ımajı gıbı gelıyo melek kelebek yunus ve turevlerı ben trıbal sevıyorum
evet izmirde yaptırmıstım çizdiğim dövmenin birebir aynısını kursun kalemle bi kagıda gecırıp tenime iz yaptılar sonra o izin üstünden geçip dövmeyi tamamladılar aynısını yapamıcak bişi yok yani
hadı yaa sevgılının adını mı yazdırdın..kotu olmus..sıldırmekte bır dert dı mı..
bu kalıcı dovmeyı bı arastırıcam..aklıma yattı