C
cilek.35
Ziyaretçi
ıste abımın arkadası var oraya yaptırırım yaptırırsam hem guvenılır,temız..abımınkıde 2 sene oldu akmadı hıc..
benim 10 yıl oldu hala ilk günkü kadar siyah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ıste abımın arkadası var oraya yaptırırım yaptırırsam hem guvenılır,temız..abımınkıde 2 sene oldu akmadı hıc..
Sildirmek dert olmaz olur mu hem maliyetli hem de can yakıyor sonra bakımı var antibiotikli krem vs...Zor yani,o yüzden eğer kalıcı bir dövme istiyorsanız iyi düşünün :)
benim 10 yıl oldu hala ilk günkü kadar siyah
bana ozelden nerede yaptırdıgını soylermısın?hem bır fıyat alırım hemde fıkır edınmıs olurum
ben de çok düşündüm yaptırayım mı yaptırmayayım mı diye kaç kere randevu aldım iptal ettim acıyı düşünmekten değil ama sıkılır mıyım diye çok düşündüm birgün hiç düşünmeme fırsat vermeden gittim hemen yaptırdım. Bileğimde hep gözümün önünde ama hiç sıkılma hissetmedim aksine gördükçe bir tane daha yaptırasım geliyor. kışın geçmesini bekliyorum bu seferde ayak bileğime yaptıracağım
senelerdır dovme yaptırmak ıstıyorum..
ama hem acısından korkuyorum hemde sıkılırmıyım dıye korkuyorum..ılerde yaslanınca burus burus olunca kotu durmasından korkuyorum..yaptırdıktan snr pısman olmaktan..
gercı yaptırmayı dusundugum yer ensem,tam sacımın bıttıgı yer sacımı topladıgımda gorunecek..hatta bı tane buldum..ama cok kararsız kaldım..ara ara boyle gaza gelıyorum snr tırsıyorum ıste..ne yapsam bılemedım yamafoldumben
senelerdır dovme yaptırmak ıstıyorum..
ama hem acısından korkuyorum hemde sıkılırmıyım dıye korkuyorum..ılerde yaslanınca burus burus olunca kotu durmasından korkuyorum..yaptırdıktan snr pısman olmaktan..
gercı yaptırmayı dusundugum yer ensem,tam sacımın bıttıgı yer sacımı topladıgımda gorunecek..hatta bı tane buldum..ama cok kararsız kaldım..ara ara boyle gaza gelıyorum snr tırsıyorum ıste..ne yapsam bılemedım yamafoldumben