Dövme cok istiyorum ama cok tırsıyorum

Kalıcı Dövme, Geçici Dövme, Hint Kınası,
ben de cok ıstıyorum kızlar yıllardır ama cok anlamlı bısey olmalı tasımaktan gurur duyacagım bısey

Atatürk'ün imzası diyorum o zaman ben sana canım şahsen benim için çok anlamlı çünkü dünyadaki en güzel imza ve taşımaktan gurur duyacağım birşey.turkbayragi

ya arkadaşlar bende düşündüm dövme yaptırmayı ama daha sonra dedimki bi gün onu istemeyebilirim hadi bunu geçtim bu dövme ben 60 65 yaşlarıma geldiğimde vücudumda nasıl duracak iğrençççççççç buruşmuş bi vücutta duran buruşuk bi dövme düşünüce insan vaçgeçiyo yada bi torunumun bana ilerde babaanne bu ne diye sorduğunda ya canım benim bu eski sevgilimin baş harfimiydi dicem bence sonrasında pişmanlık duyulabilecek bişe dövme son kararım bu

Aynen, bence de.

dövmeden sıkılmamak için gözünüzün önünde olan biyerinize yaptırmak yerine görmediğiniz sırtınız omzunuz gibi bir yerinize yaptırısanız sıkılmazsınız...beni de sağ omzumda var 1 yıl oldu yaptıralı baya da büyük bacaklarına kapanmış ağlayan yaralı bi melek zemuszemus çok beğeniyorum onu yüzücü atlet tarzı t-shirtler giyince mükemmel duruyo....sadece görmek istediğimde aynaya baktığımda görüyorum ve bu da beni hiç sıkmıyor

Kesinlikle katılıyorum flammer dövmeyi birkez yaptırdın mı mutlaka bir tane daha yaptırmak istiyosun devamı geliyo..
Ve öyle düşünüldüğü gibi aman aman dayanılmıycak bi acısı da yok cekhu :)
Sıkılma konusuna gelince dövme büyük olmadığı ve sürekli görebileceğin bir yerde olmadığı sürece sıkılmazsın..

bencede en önemlisi her zaman görmeyecegin bir yere yaptırmak.benim ilk dövmem sırtımdaydı.varlıgını bile unutuyorum çoğu zaman.ama ikinciyi ayak bileğime yaptırdım.hem kötü oldu hemde sürekli gözümün önünde.her zaman göreceğin bi yere yaptırırsan sıkılabilirsin.

X