Çok Hoşlandim :(

Erkek arkadaşimla birlikte dışari cıktık bir arkadaşi geldi yanimiza oturdu baya sohbet ettik yaşca benden küçük olmasina ragmen çok hoslandim ne yapacam nasil yapacam bilmiyorum
gerçekten aşık değilsin demek ki.karşındakini incitmeden birlikteliğini bitirmelisin bence.

Burda bazi arkadaslar sana fake demis ama ben fake olmadigina inaniyorum bak canim yanlis yapiyosun cocuk senden kucukmus ve sevgilinin arkadasi siz sevgili olamazsiniz devir kayna yurume devri sevgilinin abisine yuru bence hem sevgilini de surekli gorursun ozlememis olursun. Bence sevgilinin arkadasiyla sadece opus cunku arkadaslar opusmek icin var burda kac konu gorduk arkadasimla opustuk diyen yani bu cok normal opusmek istedigin zaman ara bulusun opusun. Benim dediklerimi yaparsan cok mutlu olursun guven bana

Banlanacaksin yapma

erkek arkadasınızdan ayrılın.
cocukla istiyorsanız şansınızı deneyin,
ama yerinizde olsam dunyada erkek kalmamıs gibi sevgilimin kankasına yanaşmazdım.
kaşı gozu güzel, sohbeti etkileyici milyonlarca erkek var zaten.

erkek arkadaş derken normal bir arkadaş, kanka olarak mı yoksa sevgilin mi ?

Allah aşkına bunun muhakemesini gerçekten kendiniz yapamıyor ve herkeste böyle olur mu diye soruyorsunuz?

Hoşlanmak derken belki de sadece konuşması oturması kalkması hoşunuza gitti yani hayranlık gibi birşey olmuş olabilir. Yine de iyice ölçün tartın kendinizi. Ciddi ciddi hoşlandıysanız erkek arkadaşınızdan ayrılın. Kendinize de ona da yazık etmeyin.

Böyle bir konuya sadece 6 sayfa yazılmış. Yani ilk mesajı okuyanlar "ya he he" deyip çıkmışlar yani fakeye doyduk beybisi

hic etik değil bu yaptığınız erkek arkadasınız güvenip arkadasını yanınıza cağırıyor siz de arkadasından hoslanıyorsunuzhaksızlık bu

ahhh kıyamam sanaaa hoşlandın mı sen o küçümenden yakışıklımıymısss o kadar kıyamam yavruma yaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…