- 11 Nisan 2007
- 3.076
- 2.397
-
- Konu Sahibi nilayy1980
gerçekten aşık değilsin demek ki.karşındakini incitmeden birlikteliğini bitirmelisin bence.Erkek arkadaşimla birlikte dışari cıktık bir arkadaşi geldi yanimiza oturdu baya sohbet ettik yaşca benden küçük olmasina ragmen çok hoslandim ne yapacam nasil yapacam bilmiyorum
Banlanacaksin yapmaBurda bazi arkadaslar sana fake demis ama ben fake olmadigina inaniyorum bak canim yanlis yapiyosun cocuk senden kucukmus ve sevgilinin arkadasi siz sevgili olamazsiniz devir kayna yurume devri sevgilinin abisine yuru bence hem sevgilini de surekli gorursun ozlememis olursun. Bence sevgilinin arkadasiyla sadece opus cunku arkadaslar opusmek icin var burda kac konu gorduk arkadasimla opustuk diyen yani bu cok normal opusmek istedigin zaman ara bulusun opusun. Benim dediklerimi yaparsan cok mutlu olursun guven bana
tövbeler olsun..tövbeler olsun...
soğuduğun kişiyle neden birliktesin?
Burda bazi arkadaslar sana fake demis ama ben fake olmadigina inaniyorum bak canim yanlis yapiyosun cocuk senden kucukmus ve sevgilinin arkadasi siz sevgili olamazsiniz devir kayna yurume devri sevgilinin abisine yuru bence hem sevgilini de surekli gorursun ozlememis olursun. Bence sevgilinin arkadasiyla sadece opus cunku arkadaslar opusmek icin var burda kac konu gorduk arkadasimla opustuk diyen yani bu cok normal opusmek istedigin zaman ara bulusun opusun. Benim dediklerimi yaparsan cok mutlu olursun guven bana