- 1 Mart 2015
- 21
- 9
- 44
-
- Konu Sahibi nilayy1980
Erkek arkadaşınızla ne zamandan beri birliktesiniz?Erkek arkadaşimla birlikte dışari cıktık bir arkadaşi geldi yanimiza oturdu baya sohbet ettik yaşca benden küçük olmasina ragmen çok hoslandim ne yapacam nasil yapacam bilmiyorum
Sırf yaşının küçük olması sorun gibi anlatmışsınız. Bu mudur yani olay?Erkek arkadaşimla birlikte dışari cıktık bir arkadaşi geldi yanimiza oturdu baya sohbet ettik yaşca benden küçük olmasina ragmen çok hoslandim ne yapacam nasil yapacam bilmiyorum
Erkek arkadaşınızla ne zamandan beri birliktesiniz?
Son zamanlarda ondan soğuma durumunuz falan var mıydı, yoksa her şey mükemmel mi gidiyordu?
İkincisine pek ihtimal vermiyorum gerçi de...
canım ayrıl o zaman devam etmek niye ?Siz anlamişsiniz beni işte herşey güzel gitmiyo her gecen gün daha çok soguyoruz bir birimizden
Öyleyse yeni kişiye karşı hislerinizi en azından bir süreliğine kalbinize gömün. Adını bile anmayın erkek arkadaşınızın yanında. Emin olun hissedilir karşınızdaki insan tarafından. Bu süre içerisinde şu an hayatınızda olan kişiyle aranızdaki tüm problemleri masaya yatırıp konuşun, çözüm arayın, olmuyorsa bitirin. Diğer kişiyle aranızda bir şey olur veya olmaz. Onu zaman gösterir. Önceliğiniz şu anki ilişkiniz olmalı kısaca. Tamam ya da devam.Siz anlamişsiniz beni işte herşey güzel gitmiyo her gecen gün daha çok soguyoruz bir birimizden
Erkek arkadaşından ayrıl o çocuktan da umudunu kes. Hiç kimse arkadaşının eski kız arkadaşı ile çıkmaz adamsa tabii.
Herkese olabilecek normal birşey değil bu...Evet erkek arkadaşından soğumuşsun , ayrıl bence biran öncecanım zaten sorun o çocuktan hoşlanmam değil zaten oyle bıseyı bende kabul edemem . ilkkez konu actiğim icin tam olarak anlatamadim heralde derdi mi sizlerde yanlış anlamışsınız 1 yıllık bir ilişkimiz var önceden kimse gözüme gözükmezdi kimseye bakmazdim bile son 1 aydır çok sorunlar yaşıyoruz etrafımdada pek erkek yok onun yanında gelen birine bile ilgi duymuşsam demek ki ilişkimiz bitmiş yoksa ben mi yanlış yorumluyorum. yoksa herkeze olabilecek normal bişe mi bu ?
Herkese olabilecek normal birşey değil bu...Evet erkek arkadaşından soğumuşsun , ayrıl bence biran önce