Çok Hoşlandim :(

nilayy1980

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
1 Mart 2015
21
9
44
Erkek arkadaşimla birlikte dışari cıktık bir arkadaşi geldi yanimiza oturdu baya sohbet ettik yaşca benden küçük olmasina ragmen çok hoslandim ne yapacam nasil yapacam bilmiyorum

ee sen zaten biriyle çıkmıyor musun?
nasıl ilk gördüğün başka birinden hoşlanabiliyorsun?
O zaman birlikte olduğun insanla öylesine birliktesin.

Erkek arkadaşimla birlikte dışari cıktık bir arkadaşi geldi yanimiza oturdu baya sohbet ettik yaşca benden küçük olmasina ragmen çok hoslandim ne yapacam nasil yapacam bilmiyorum
Erkek arkadaşınızla ne zamandan beri birliktesiniz?
Son zamanlarda ondan soğuma durumunuz falan var mıydı, yoksa her şey mükemmel mi gidiyordu?
İkincisine pek ihtimal vermiyorum gerçi de...

Erkek arkadaşınızdan ayrılmalısınız.
Böyle hissedebildiğinize göre o doğru insan değil sizin için..

Erkek arkadaşınızla ne zamandan beri birliktesiniz?
Son zamanlarda ondan soğuma durumunuz falan var mıydı, yoksa her şey mükemmel mi gidiyordu?
İkincisine pek ihtimal vermiyorum gerçi de...

Siz anlamişsiniz beni işte herşey güzel gitmiyo her gecen gün daha çok soguyoruz bir birimizden

ilkkez konu actiğim icin tam olarak anlatamadim heralde derdi mi sizlerde yanlış anlamışsınız 1 yıllık bir ilişkimiz var önceden kimse gözüme gözükmezdi kimseye bakmazdim bile son 1 aydır çok sorunlar yaşıyoruz etrafımdada pek erkek yok onun yanında gelen birine bile ilgi duymuşsam demek ki ilişkimiz bitmiş yoksa ben mi yanlış yorumluyorum. yoksa herkeze olabilecek normal bişe mi bu ?

Siz anlamişsiniz beni işte herşey güzel gitmiyo her gecen gün daha çok soguyoruz bir birimizden
Öyleyse yeni kişiye karşı hislerinizi en azından bir süreliğine kalbinize gömün. Adını bile anmayın erkek arkadaşınızın yanında. Emin olun hissedilir karşınızdaki insan tarafından. Bu süre içerisinde şu an hayatınızda olan kişiyle aranızdaki tüm problemleri masaya yatırıp konuşun, çözüm arayın, olmuyorsa bitirin. Diğer kişiyle aranızda bir şey olur veya olmaz. Onu zaman gösterir. Önceliğiniz şu anki ilişkiniz olmalı kısaca. Tamam ya da devam.
Biriyle birlikteyiz diye onunla tüm hayatımızı geçirmek zorunda değiliz. Hayat kısadır ve sizi mutlu etmeyecek bir insanla geçirmenize gerek yok.
Ayrılmak dünyanın sonu değil. Flörtte de, evlilikte de bu böyledir.

Erkek arkadaşından ayrıl o çocuktan da umudunu kes. Hiç kimse arkadaşının eski kız arkadaşı ile çıkmaz adamsa tabii.

Erkek arkadaşından ayrıl o çocuktan da umudunu kes. Hiç kimse arkadaşının eski kız arkadaşı ile çıkmaz adamsa tabii.

canım zaten sorun o çocuktan hoşlanmam değil zaten oyle bıseyı bende kabul edemem . ilkkez konu actiğim icin tam olarak anlatamadim heralde derdi mi sizlerde yanlış anlamışsınız 1 yıllık bir ilişkimiz var önceden kimse gözüme gözükmezdi kimseye bakmazdim bile son 1 aydır çok sorunlar yaşıyoruz etrafımdada pek erkek yok onun yanında gelen birine bile ilgi duymuşsam demek ki ilişkimiz bitmiş yoksa ben mi yanlış yorumluyorum. yoksa herkeze olabilecek normal bişe mi bu ?

Herkese olabilecek normal birşey değil bu...Evet erkek arkadaşından soğumuşsun , ayrıl bence biran önce

Herkese olabilecek normal birşey değil bu...Evet erkek arkadaşından soğumuşsun , ayrıl bence biran önce

teşekkurler. hiç kimseye anlatamadiğim icin buraya yazdim yazarken biraz çekiniyordum ama böyle sizlerin yazilarini görünce daha özgüvenli bir şekilde ilişkiyi bitirmeye karar alacağim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…