Çok Hoşlandim :(

teşekkurler. hiç kimseye anlatamadiğim icin buraya yazdim yazarken biraz çekiniyordum ama böyle sizlerin yazilarini görünce daha özgüvenli bir şekilde ilişkiyi bitirmeye karar alacağim.
Bence de canım çünkü kendinede işkence yapıyorsun böyle...Hayırlısı olsun hakkında

Erkek arkadaşimla birlikte dışari cıktık bir arkadaşi geldi yanimiza oturdu baya sohbet ettik yaşca benden küçük olmasina ragmen çok hoslandim ne yapacam nasil yapacam bilmiyorum
inşallah bi tane arkadaşı vardır yoksa futbol takımı kurulur yakında

aşk sevgi bitmişse bile sadakat olmalı.haa devam etmek zorunda değilsiniz ittire ittire ilişki yürümüz size yazık.ama o çıtırla asla olmaz aklından çıkar onu

Erkek arkadaşimla birlikte dışari cıktık bir arkadaşi geldi yanimiza oturdu baya sohbet ettik yaşca benden küçük olmasina ragmen çok hoslandim ne yapacam nasil yapacam bilmiyorum
İlişkinizi kimsenin karar vermesi üzerine yürütmeyin bence. Biz ayrılmayı planladığınız kişiyle ne kadar güzel günleriniz olduğunu ya da ne kadar kötü günler geçirdiğinizi sadece sizin anlattığınız kadarı ile biliriz ki herkes kendi tarafından nasıl haklı ise o şekilde anlatır olayları. Yani size diyeceğim siz aklınızda bitirdiyseniz bitirin. Fakat bunun için önceden bir çözüm süreci yapın ki en azından gönlünüz rahat eder ve hoş ayrılırsınız. Bir ilişkiyi yıkmak daha kolay yapmaktan. O yüzden ilk önce sorularınızı bir bir oturun konuşun tartışın kendinizce haklı olduğunuz sebepleri söyleyin ve sakın bunu sms, whatsapp ve chat yolu ile gerçekleştirmeyin. Birebir yüz yüze konuşun. Yazma ve konuşma dili arasında çok fark var. Bazen bizim mecazi olarak yazdığımız bir şey çok yanlış anlaşılabiliyor yazdığımızda. Ve anlaşmazlıkların büyük çoğunluğu da yanlış anlamaktan ve empati yapmamaktan başlıyor. Kendi gözünüzle değil bir başkasının gözüyle bakın olaya ve siz kendini onun yerine, onunda kendini sizin yerinize koymasını isteyin. Eminim bir şeyler çözülür. Tabii partnerinize karşı bir şey hissetmiyorsanız bunun için bir şey diyemem.

ne güzel öyle kolaylıkla hemen hoşlanıp ne yapacağım paniğine kapılıyorsunuz.
libidonuzu düşürecek aktiviteler yapın
erkek arkadaşınızdan da ayrılın çünkü sevmiyorsunuz O'nu.

Soğumuşsan ayrıl neden devam ettiriyorsun kendine yeni birini bul yalnız bu onun arkadaş çevresinden olmasın bence

ayrılmadan başkasından hoşlanacak gözle bakmak ne biliim karekter meselesi.Aynı şey sizin başınıza gelse adama sölemediğinizi bırakmazsınız.Hakkınızda hayırlısı

Canim bu cok dogal bir sey oncelikle kendini suclu hissetme, kalp bu gonul bu her seye konabilir sevgilin varsa bile.

Soyle yap, ne yardan vazgec ne serden. Sevgilinin arkadasini da ayart. Ikisini ayni anda idare edebileceksen tabi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…