Çok Hoşlandim :(

Kac yasindasin ?17 falan heralde.
Boşuna çocuğu oyalama ayrıl.
O ayni sekilde senin arkadaslarinin birinden hoslansaydi napardin.
Olmaz oyle ayril

tüm mesajlari okuyarak konuya tam hakim olup ve olaya olgun bir şekilde yaklaşanlar beni anlamişlar teşekkür ediyorum.

anlamayanlar da kendilerine eğlence malzemesi yapmışlar ayıp bence zaten zor bir durum ictenlikle yazmıştım buraya. ne sizlerin dediği gibi birden fazla kişiyi kaldıracak midem var neyse yinede teşekkurler

Belli ki erkek arkadaşınızı sevmiyorsunuz ama tutup arkadaşından hoşlanmak olur mu veya onunla sevgili olmayı düşünmek hiç normal değil....

Erkek arkadaşimla birlikte dışari cıktık bir arkadaşi geldi yanimiza oturdu baya sohbet ettik yaşca benden küçük olmasina ragmen çok hoslandim ne yapacam nasil yapacam bilmiyorum :KK43:

nasil yapacam dediginize gore onunla nasil irtibata gecerim diye merak ediyorsunuz.. bence ilk once sevgilinizden bir ayrilin, kimse beyinde bile olsa aldatilmayi hak etmiyor. hem aklinizda baskasi varken nasil onunla birlikte olacaksiniz?

Bugün ayrıldım sevgilimden tekrardan beni olgunlukla karşilayip derdime azda olsa ortak olanlara teşekkür ediyorum

X