Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
anlamayanlar da kendilerine eğlence malzemesi yapmışlar ayıp bence zaten zor bir durum ictenlikle yazmıştım buraya. ne sizlerin dediği gibi birden fazla kişiyi kaldıracak midem var neyse yinede teşekkurler
Erkek arkadaşimla birlikte dışari cıktık bir arkadaşi geldi yanimiza oturdu baya sohbet ettik yaşca benden küçük olmasina ragmen çok hoslandim ne yapacam nasil yapacam bilmiyorum
nasil yapacam dediginize gore onunla nasil irtibata gecerim diye merak ediyorsunuz.. bence ilk once sevgilinizden bir ayrilin, kimse beyinde bile olsa aldatilmayi hak etmiyor. hem aklinizda baskasi varken nasil onunla birlikte olacaksiniz?
Erkek arkadaşimla birlikte dışari cıktık bir arkadaşi geldi yanimiza oturdu baya sohbet ettik yaşca benden küçük olmasina ragmen çok hoslandim ne yapacam nasil yapacam bilmiyorum