Çok heyecanlandım sonucuma bakar mısınız

Benim bat bugün hala adet olucam gibi kasıklarım agrıyo göğüslerim ağrı saplanıyo ara ara belirtilerini yaşıyorum yani bi de bat tan iki gün önce 30 normal mi sence düşük diye korkuyorum
Benim beta hakkinda hicbir bilgim yok cnm malesef bir oglum var 5 yasinda ama onda adetim bir hafta gecikince dra gittim direk kan tahlili yapacak sandim ama ultrasonla karnimdan bakip hamilesin dedi hemen :)
Ne idrar testi yaptim ne de kan tahlili
Ama surekli ha simdi oldum ha simdi olucam diye lavaboya gidiyordum ayni adet belirtileriydi yani farklı bisey hatirlamiyorum

Daha dr.a göstermedm adetim geçmediği için bugün 2 gün geçti yükselme oldu mu diye bi kan daha versem mi yoksa geçmesini mi beklesem ona göre dr .a gitsem diyorum kararsızım
Cnm bi git kan testine 2 gunde bi 2 katına cıkması lazım 1000li rakamlarda da kese gorunuyo bi kontrole git inş saglıklı sklde seninledr bebişin

Bugün ikinci kanımı vericem Sağol canım inşallah yalnız ilk muayenede alttan mı ultrasondan mı bakıyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…