• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Silik çizgi var mı? Lütfen bakar mısınız?

Belirtilerin neler bende kasık ağrısı çok var iğne batar gibi yada adetim sökülüyor gibi oluyor ama uzun sürmüyor gebelik olabilir mi acaba
Aşırı bel ağrısı vardı ama şuan yok adet gümdeyim ama hâlâ olmadım bekliyorum
Benimde çok oluyordu zaten yazmıştım karın ağrısıyla birlikte belim de ağrıyordu dün hastaneye gittim 4 haftalık hamile olduğumu öğrendim test yap bence
testlerde çifti görmüşmüydün hatırlı olsun inşallah 🙏

Merhaba kızlar sizce gebelik var mı? Test markası B good.

Eklentiler

• IMG_3834.jpeg
    IMG_3834.jpeg
    38,9 KB · Görüntüleme: 25
  • IMG_3833.jpeg
    IMG_3833.jpeg
    92,9 KB · Görüntüleme: 25
İnşallah vardır 2 gün sonra tekrarla yine çift çıkarsa kan verin adetiniz geçikti mi yoksa daha var mı
İnşallah 🤲🏻 ben tüp bebek tedavisi görüyorum aslında aralık ayı başında yumurta toplandı. Embriyolar gelişmedi. 21 aralıkta da regl oldum en son. Bu ay tekrar yumurta toplanacaktı. İlaçlardan regl tarihlerim hep değişiyor. Ama bugün reglmin 31. Günü oluyor

İnşallah 🤲🏻 ben tüp bebek tedavisi görüyorum aslında aralık ayı başında yumurta toplandı. Embriyolar gelişmedi. 21 aralıkta da regl oldum en son. Bu ay tekrar yumurta toplanacaktı. İlaçlardan regl tarihlerim hep değişiyor. Ama bugün reglmin 31. Günü oluyor
Ay benim de son adet tarihi 21 Aralık ben daha 1 yıl ol adı evleneli 7 aydır deniyorum bu gün benim de 31. Gün hala olmadı ama test de negatif😕inşallah sizinki tedaviye gerek kalmadan olmuştur

Back