Çok heyecanlandım sonucuma bakar mısınız

mizirtilicizirti

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
14 Mayıs 2014
447
104
103
Istanbul
Kızlar sonucuma bakar mısınız ikincisi silik çıktı tam da ney çekemedim adetime iki gün var erken hamilelik testini kullandım çok heyecan yaptım

Eklentiler

• 20160217_142125_Richtone(HDR).jpg
    25,4 KB · Görüntüleme: 302
Basbayagi hamilesin :) silik olmasi önemli degil. Kan sonucunu yazarsin hayirli olsun bebisin Rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin inşallah

Hadı ınsallah bakalım
hyırlı olsn cnm netten baktm 3 haftalık gebelik yazıo 30 degeri :) bnm adete 9 gun var acaba kan testi yaptırsam cıkar mı ki
hyırlı olsn cnm netten baktm 3 haftalık gebelik yazıo 30 degeri :) bnm adete 9 gun var acaba kan testi yaptırsam cıkar mı ki
Teşekkürler canım darısı başına inşallah sende benim gibi sabırsızsın belli benim adetime 2 gün var daha bugün önce test sonra kanla sonucumu aldım şükürler olsun ama 9 çok erken en azından 4 gün kala önce erken gebelik testi kullan ona göre hareket et şimdi çıkmaz negatif olursa moralin bozulmasın inşallah vardır

Amin canım kasıgımda agrı var adet olcakmşm gbi bde bacaklarm cok agryo belim falan:) sabırszlanıyorm o yzden:)

Bende kan tahlili yaptırdım 20 gün önce aynı 30 çıktı çok sevindim ama kanama başladı 1 hafta sonra adet günümde doktora gittim tekrar kan tahlili istediler yaptırdım 5.6 çıktı sonuç hiç bir şey anlamadım yarın yine gidicem işallah senin dilediğin gibi sağlık lı bebisin olsun cnm sürekli takip altında ol dikkat et kendine

Ben de çok korkuyorum bundan canım cuma yine gidicem kan için hayırlısı herşeyin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…