- Konu Sahibi mizirtilicizirti
aynen cnm allah gonlumuze göre versin sonucu bildir merak ederim tm :)Ben de çok korkuyorum bundan canım cuma yine gidicem kan için hayırlısı herşeyin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
aynen cnm allah gonlumuze göre versin sonucu bildir merak ederim tm :)Ben de çok korkuyorum bundan canım cuma yine gidicem kan için hayırlısı herşeyin
Tamam canım inşallah Rabbim en kısa zamanda nasip eder sana daaynen cnm allah gonlumuze göre versin sonucu bildir merak ederim tm :)
amin Sağol cnmTamam canım inşallah Rabbim en kısa zamanda nasip eder sana da
Cnm peki adet olcakmis gibi hissettin mi kendimi bnm bat yarin da merak ediyorumBen de çok korkuyorum bundan canım cuma yine gidicem kan için hayırlısı herşeyin
Benim bat bugün hala adet olucam gibi kasıklarım agrıyo göğüslerim ağrı saplanıyo ara ara belirtilerini yaşıyorum yani bi de bat tan iki gün önce 30 normal mi sence düşük diye korkuyorumCnm peki adet olcakmis gibi hissettin mi kendimi bnm bat yarin da merak ediyorum
Benim beta hakkinda hicbir bilgim yok cnm malesef bir oglum var 5 yasinda ama onda adetim bir hafta gecikince dra gittim direk kan tahlili yapacak sandim ama ultrasonla karnimdan bakip hamilesin dedi hemen :)Benim bat bugün hala adet olucam gibi kasıklarım agrıyo göğüslerim ağrı saplanıyo ara ara belirtilerini yaşıyorum yani bi de bat tan iki gün önce 30 normal mi sence düşük diye korkuyorum
Bu arada doktor ne dedi sonucun icinBenim bat bugün hala adet olucam gibi kasıklarım agrıyo göğüslerim ağrı saplanıyo ara ara belirtilerini yaşıyorum yani bi de bat tan iki gün önce 30 normal mi sence düşük diye korkuyorum
Daha dr.a göstermedm adetim geçmediği için bugün 2 gün geçti yükselme oldu mu diye bi kan daha versem mi yoksa geçmesini mi beklesem ona göre dr .a gitsem diyorum kararsızımBu arada doktor ne dedi sonucun icin
Ben olsam direk doktora giderdim canimDaha dr.a göstermedm adetim geçmediği için bugün 2 gün geçti yükselme oldu mu diye bi kan daha versem mi yoksa geçmesini mi beklesem ona göre dr .a gitsem diyorum kararsızım
Cnm bi git kan testine 2 gunde bi 2 katına cıkması lazım 1000li rakamlarda da kese gorunuyo bi kontrole git inş saglıklı sklde seninledr bebişinDaha dr.a göstermedm adetim geçmediği için bugün 2 gün geçti yükselme oldu mu diye bi kan daha versem mi yoksa geçmesini mi beklesem ona göre dr .a gitsem diyorum kararsızım
hamilesin işte canım ne güzel benimde ilk 50 çıkmıştı 2 gün sonra 150 civarıydı sonra bir daha yaptırmadım kese göründükten sonra hep ultrasondan takip ediyor doktor inşallah sağlıklı bir gebeliktir ve sorunsuz bir hamilelik geçirirsinKızlar sonucu aldım pozitif değerim 30 iyi mi sizce
Bugün ikinci kanımı vericem Sağol canım inşallah yalnız ilk muayenede alttan mı ultrasondan mı bakıyohamilesin işte canım ne güzel benimde ilk 50 çıkmıştı 2 gün sonra 150 civarıydı sonra bir daha yaptırmadım kese göründükten sonra hep ultrasondan takip ediyor doktor inşallah sağlıklı bir gebeliktir ve sorunsuz bir hamilelik geçirirsin
Canim hayirli olsun ne yaptin tekrar kan verdin mi sonucunu yazmamissinBugün ikinci kanımı vericem Sağol canım inşallah yalnız ilk muayenede alttan mı ultrasondan mı bakıyo