Çok hastayım eşimin umrunda değil üstelik daha 2 aylık evliyim

Yaptığı düpedüz vicdansizlik
Bu adamdan her şey beklenir
Allah size şifa versin enkisa zamanda iyileşin inşallah
İyilesince hesabını sormalisiniz

Aynı durumun tam tersi biz de var ben de annemi,kardesimi çagirmam zaten umursamazlar gelmezler
Eşim bakar bana her türlü ♥

Zaten benim eşim de bana bakar.
Fakat ben arkadaş için söylüyorum bunu onca şey yapıp eşinden bekleyeceğine ben çağırırım annemi kardeşimi paşa paşa yatarım, eş denen konu mankeni de insanlığından utanır.

Bu adamla ömür geçireceğini.düşünüyor musun canım sen? Üç gün sonra çocuğun olsa bi ateşi çıksa adamın keyfine kaldıysa havale geçirir Allah korusun. diş iltihabı şakaya gelmez beyne kadar vurur, nasıl bir insan bu hiç mi merhamet yok içinde. Hayret bir şey.. Karnım ağrısa eşim ilgilenmese yıkarım bu evi başına. Sen ona Allah ın emanetisin, insan emanete ihanet etmez

Zaten naz yapsam da kimse birsey diyemezdi yani,sapasağlam babam öldü hasta değil birsey değil,doğum için ankaraya geliyorum aa baban öldü var mı böyle bir şok

Başın sağolsun hayatta böyle şoklar yasayabiliyorsak kimsenin bizi uzmesine izin vermememiz lazım...bazi insanlar çok anlayışsiz.
konuya baglayayim durumu; esinin anlayış sizligina pes diyorum ancak sem neden hep beklentidesin baktın destek yok aileni ara kendin taksi çağır. ..

Benim kocamda kaba saba bi adamdır ama bu kadar da değil ya kv ne demeli. Allah kolaylık versin cnm çok geçmiş olsun

erişkinler havale geçirmez ateşten.

Boşa gitsin... Benim eşim değiş SEVGİLİM 2 gün önce keyfiye burun estetiği oldum sabaha kadar buz getirdi uyumadı başımdan ayrılmadı yanımda olamadığında sürekli arıyo aşkım buz yap aşkım ilacını iç aşkım su iç ... Daha öncede bikaç kere rahatsızlandığımda ben istemezken zorla hastaneye götürdü.. Beni benden çok düşünür umarım sende görürsün gerçekleri.

Ben çok üzüldüm, fotoğraflarınızı paylaşmıştınız çok anlayışlı ve üstünüze titreyen biri gibi duruyordu. Niye böyle yapıyor acaba, gerçekten büyük bir sorun.

Acilen ailene ulaş ya seni alsınlar yada yanına gelsinler yada çağar bir taksi hastaneye git
İyileştikten sonra düşünürsün ne yapacağın önce sağlık

V
Ve hala evlisiniz öyle mii!!!!!

Ben olsam taksıyı cagırır kendim giderdim hastaneye..

Ordan da annemin evine gecerdim..

Resmen insanlıktan nasıbını almamış biriyle evlisiniz..Allah yardımcınız olsun..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…