Çok hastayım eşimin umrunda değil üstelik daha 2 aylık evliyim

cidden eşiniz benim bile sinirimi bozdu, iyileşince adam akıllı konuşun

Nedense ben çok üzüldüm sana ya hasta yatıyorsun umrunda değil adamın. Çok duygulu biri değilimdir ama ağladım ben burda yaa. Çok geçmiş olsun. Eşinin içine de Rabbim merhamet vicdan versin.

Bir sevdigim ailemden biri hasta olunca yemin ediyorum beni atesler basiyo korkudan geceleri uyuyamiyorum. Allahim insanin merhametlisine rast getirsin. Sizde once insallah en kisa zamanda ayaga kalkar iyilesirsiniz. Sonra da durumunuzu bir degerlendirirsiniz. Gercekten ben kk ya gelmeden once 1 ayda 2 ayda evlilik nasil sonlanir nasil bosanir insan hic anlam veremiyordum. Ama gercekten su konuyu okuyunca hak veriyorum insanlara. Allah sifa versin insallah ne diyim cok uzuldum.

Bence esiniz sevmediginden degil sizi ama evliligin sorumlulugunu daha bilmediginden yapiyor boyle. Ilerde daha iyi olur. Yavas yavas biraz sabredin ama incindiginizi dile getirin.

Pü Allah cezasını verisn, yazıklar olsun insafsız adam. Koca mı be bu. Valla okurken delirdim ya. İnsan mı bu. Yemin ederim saçını başını yolar kapının önüne koyarım. Vicdansız. Eşin o senin eşin ya adamda yaprak kıpırdamamış. Ölcek gibi olursan duruma bakarız kafasında resmen.
Aay sevilir mi be bu. Valla ayrılık sebebi ciddi söylüyorum. Küslük sebebi bu ya. Acayip sinir oldum kusura bakma. Biz dışardan bulduğumuz kediye köpeğe bişe olcak diye üstüne titriyoruz. Adam eşini hastaneye götürmüyo. Yazıklar olsun. BU ADAM SENİ SEVİYO MU ŞİMDİ!!! Asla inanmam

Ay bide sadece 2 aylık evli bayılcam yemin ederim. Ne diye evlenmişki o ya vicdansız. Kaç aylık kaç senelik evli olursan ol İNSANLIK DENEN BİŞE VAR YA. İlk defa büyük harf kullanıyorum şu forumda. Cidden asabımı bozdu. Valla çok sakinsin helal olsun.

O kadar uzun ateske bu kadar sure duramazsınız. Antıbıyotik tedavısı de o kadar durmez dıste

Nikah memurunuz hastalıkta ve sağlıkta kısmını atlamış sanırım. Eşinizin başı bile ağrıdığında bundan sonra sakın ilgilenmeyin kendi görsün devasını koskoca adam bi baş ağrısıyla başı kopacak deil ya canım dimi

Atesten havale gecireceksin hala esin için uzuluyosun hiç mi canının kıymeti yok aileni ara acilen gelsinler en yakın zamanda da o dişini cektir
İyilestikten sonra hesabını sorarsın esine
Gecmiş olsun

Pes diyorum peeeeeees @!!! Bu arada sn kimsesizmisin allahasen??? Ailen nerde guzelim

Kocamdan medet ummam.
Annemi, kardeşimi çağırırım.
Elin oğlu değil mi hepsi aynı!
Yok ya hepsi ayni deil.kocami ayni kefeye koyamicam.ki cogu kocada bukadar acimasiz deildir.bu adam resmen vicdansiz.ben hastayken kocam sabaha kadar basimi bekler terimi kontrol eder azcik terlediysem ustumu degistirir.bacim kocan hasta oldugunda aynisini ona yapmazsan eger, ayvayi yersin.nekadar kotu bisey oldugunu anlamali.sende ondan bisey bekleme ailenden yardm alabilirsin

iç anadolu taraflarından mı "beyfendi"?
kadının hasta olmasını hiç sevmez ordan bazısı. hatta hasta oldu diye karısını tartaklayan biliyorum, karısının işten kaçmak için zorla kendini hasta ettiğini söyleyerek kızıyodu adam. ve karı koca takribi 50-60 yaşlarındaydı... düşünün şöyle geçen bir ömür... hafazanallah

Canım Allah seni korusun ya. Baban aynı şehirdeyse bari arada o seni doktora götürsün. Geçenlerde mideyi üşütmüşüm eşim beni yatırdı güzel bir yemek yaptı evi topladı hadi hastaneye gidelim diye adam resmen yalvardı ya. Kocan resmen öküzmüş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…