buradan hareketle kendimin yüce biri olduğunu göstereceğini ima etmedim ve ilişkimizde içimi siteye döküp yüzüne gülmediğim için bu farklı bir yaklaşım. bende dışardan baktığımda ayrıl derim ama korkuyorum yalnızlıktan, ya iyi birisiyse çocukluksa bu yaptıkları biraz safça da bunlardansa düşüncesinden... sonumuz zaten iç açıcı değil ama umut beklemekte çok mu haksızım, sonuçta şey düşünürdüm, ilk 5aya kadar özellikle tüm hatalarını gördüm diğer 6 ay telafiye az çabayla, son 2 ay ise özenle gidiyor, bu işte beni düşündürüyor, ne desem şimdi yapıyor hatamı anladım diyor, ya geçici değilse diyorum o zaman beni kavrayamamış tam sevmemiş belki tanıma aşaması diye takmamış diyorum,hatalıydı bunu gözardı edemem ama şimdi gene daha iyi eskisine göre hemen izin alır birşey yapacağında falan nedendir, aklı başına gelmiş olamaz mı :Saruboceq: biliyorum hepiniz iyliğimi istiyorsunuz ama gönlüm dur diyor işte ben bunu anlamadım işte anlamadım, ya herşeyde şimdilerde umursar oldu dikkatli oldu özenli oldu fedakar da oldu azcok bunun etkisi var ya da bilmiyorum. beklemeli miyim ki hatasını gerçekten anlamış olamaz mı?:teselli: uzun zaman ara versek sizce birşeyler yerine oturur mu faydası olan duydunuz mu?Çok ilginç bir yazı bence sizi anlamak zor..açıkça yazayım düşüncelerimi öncelikle 16aydır birlikte oldugunuz sevgilinize(bu lafta br şey yok sevgili sevilen demektir önemli olan niyet)evet sevgilinize aklı kıt zekası benden az,kaba,köylü kurnazı diyorsunuz ,ailesi kırsal diyorsunuz .
eee daha neyi soruyor da dert ediyorsunuz ki sizce KÖYLÜ KURNAZI dediğiniz biriyle hala birlikte olmanız sizin cok iyi yüce biri oldugunuzu mu gösteriyor?
hatta sizi aldatmış ilk aylar ama hala düzelir mi diyorsunuz .şahsen böyle bir ilişkinin içinde bulunmazdım aklını kıt buldugum ,hakkında bi siteye bu şekilde kötü laflarla iç döktüğüm birinin yüzüne gülüp ilişki sürdüremem çünkü ben size bravo diyorum ve biraz kendinize bakmanızı öneriyorum..
işte bukadar güzel anlatılır ŞenizSevgilim bile demeye imtina ettiğin biriyle nasıl devam edebiliyorsun anlamıyorum....
Daha sevgilim bile diyemiyorsun...
Kaba diyorsun, geri zekalı, alama özürlü diyorsun, kaba köylü kurnazı diyorsun, hayvanlara karşı vahşi diyorsun, kaşı gözü oynuyor bir kız görse diyorsun...
Ama bu adamla ilişkine devam ediyorsun.... Bu sevgi değil, aşk hiç değil...
Sen devam et, daha 22 yaşındasın ve ömrünün geri kalanını sırf 15 ay çıktın diye heba et....
Bravo....
Bu ne acizliktir anlayamıyorum. Ne demek 15 ay emek verdim, anlamaya çalıştım, yanlız kalmakytan korkuyorum, yeniden başka birine zaman ayırmak ve onu çözmeye çalımak zor geliyor ne demek....
Ben 5 yıl emek verdim ilişkime ve 1,5 yıldır da evliyim. Toplam 6,5-7 yıl... Gençliğimin en güzel yıllarını verdim.23 yaşında başladı ilişkim...Şimdi 30 oldum, eşima hala sevgilim derim, aşkım derim.... Kocam derim....
Ha bir yanlışını görsem değil 7 yıllık emeğim, 15-20 yıllık evli de olsam boşanırım...
Kusura bakma ama seninki korkaklık... Yok 15 ay harcamışmışda ya sonra yanlız kalırsaymış da yok değişirseymiş de... Daha 22 yaşındasın, ne o değişir, ne sen yanlız kalırsın....
Ama sen bence ayrılmazsın bu çocuktan çünkü onunla egonu tatmin ediyorsun.. Ona kaba köylü kurmazı derken sen kibar şehirli sosyete luyorsun, ona hayvanlara karşı vahşi derken sen merhametli insancıl oluyorsun, onakaşı gözü oynuyor bir kız görünce derken sen sadık iradeli faziletli ahlaklı oluyorsun, eğitimsiz derken sen eğitimli ve kültürlü olyorsun...
SEN EGOLARINI BU GENCİ AŞŞAĞILYARAK TATMİN EDİYORSUN.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?