• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek İkinci El çok güzel markalı sandalet ve spor ayakkabılar

emirin_annesi

Üye
Kayıtlı Üye
9 Nisan 2013
1.768
18
16
Eskişehir
$puma.webp$puma4.webp$pumarr.webp$pumaaa.webp$nileee.webp$orgu-bebek-ayakkabisi.webp$hh.webp$adidas.webp$tım1.webp erkek bebişlere markalı spor ve sandalet ayakkabılar
1 .resim puma orjinal kutusu dahi duruyor 22 ve 24 numarası var fiyatı 20 tl.
2.resim 3.resim 21 numara 15 tl.
4.resim 20 numara puma ilk adım 15 tl.
5.resim nike hiç kullanamadık 24 numara 25 tl.
8.resim 25 numara 25.tl
9.resim 24 ve 26 numarası var 25 tl.

6.örme dir..ve 7 mother care 22 numara hediyedir...kim isterse

Son düzenleyen: Moderatör:
20 ve 21 no.lar için özel msj atıyorum

kırmızılar ve ilk adımları almak istiyorum bana dönüş yapar mısınız

Son düzenleme:
kırmızılı pumalar kopyaladım ama aynısı makinamda sorun çıktı bu akşam çok foto ekliyecektim aslında kutu üstündeki marka modele göre bulup kopyaladım diğerleri orjinal

Son düzenleyen: Moderatör:
yapma yaa..şu ilk resimdeki puma 22 no olan mı? kırmızılar seninkilerin resmi mi? ilk adımların taban boyu kaç cm ? uykum geldi de kaçırcam diye çıkmak istemiyorum..zaten hafta içi çalıştığım için takipte gecikiyorum :)

anladım özelden tel. no mu yazsam yenilerini ekleyebildiğinde ya da makine düzeldiğinde bi haber verebilir misin ya..ben hep giremiyorum şuan acilen ilk adım ya da yerine kullanabileceğim bi ayakkabıya ihtiyacımız var yaz için sandalet vb de olabilir..

son bişey takıldı aklıma bu ilk adımların o kırmızılardan ne farkı var ki ilk adım diye geçiyor sadece ebat olarak mı küçük eğer öyleyse ben kırmızıları tercih etcem sizdekilerin foto.sunu görünce

Back