• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek İkinci El çok güzel markalı sandalet ve spor ayakkabılar

$nike.webp$adidas.webp

Bu iki ürünü satın almak istiyorum ama nike olanın başka fotoğrafını çekmeniz mümkün müdür? size özelden mail adresimi atıyorum

size mail attım ama cvp yazmadınız burdan yazım en iyisii 5. ve 9. resimdeki sandaletleri almak istiyorum 24 numaralarını ikisini en son nekadar yaparsınız..

Elmalıturtam11 ,ürünlerin gerçek reimlerini ne zaman ekeyeceksin,bu reimlerin hepsi görsellerden çekilmiş,örgü patikler bile??

Akadaşlar söylemeden edemeyeceğim,dikkatli olun ikinci bir nursel faciası olmasın,neredeyse her ilanındaki resimleri web de görsellerde görüyorum birazcık arayınca..

kızlar ben ürün aldım içiniz rahat olsun ayrıca istediğinizde ürünün farklı resmilerini çek gönder diyosun göndeeryor ben ce bilmeden etmeden yargılamayalım heee şimdi aynı kişi mevzusu açılıcak benim satış yaptığım ve ürün aldıklarıma sorun hiç ama hiç bir ilgim yok o kişiyle ama ürünlerim bugün kargodan teslim alıcam inş...

Akadaşlar söylemeden edemeyeceğim,dikkatli olun ikinci bir nursel faciası olmasın,neredeyse her ilanındaki resimleri web de görsellerde görüyorum birazcık arayınca..

sen ürün alıcaksan diğer resimlerini iste bir kaç ark gördüm istemişti baktım bende istedim ve gönderdii yan resmini çek dedim çekti inan ki :))bence okuyunca üzülücek bu yazılanlara

Üzülünecek birşey olduğunu düşünmüyorum canım,sadece dikkatli olmak lazım ben nursel faciasında eşikten dönmüş biri olarak düşünüyorum.Böyle bir ortamda satış yapıyorsak olumsuz yanlarıda göz önünde bulundurmalıyız.Örgü patiği bile görsellerde görünce insanın dikkatini çekiyor ister istemez canım..

Bu arada bebeğiiz iyi günlerinde kullansın ayakkabılarını canım gerçekten güzel ürünler..

Üzülünecek birşey olduğunu düşünmüyorum canım,sadece dikkatli olmak lazım ben nursel faciasında eşikten dönmüş biri olarak düşünüyorum.Böyle bir ortamda satış yapıyorsak olumsuz yanlarıda göz önünde bulundurmalıyız.Örgü patiği bile görsellerde görünce insanın dikkatini çekiyor ister istemez canım..

:) haklısın bebeklerimizi yataktan kaldırıp bakıcıya verip çalışmaya gidiyoruz paramızda değerli...
ama şöyle söyliyim defalarca eft sordum kapıda öde demesi güven vericiydi değilmii hatta akşam 2 ayakkabı daha istedim eşimle çok kötü tartıştık ürün satamıcam dedi

Back