- 6 Ocak 2014
- 5.079
- 6.049
Öyle büyük iftiralara uğradımki, hakim beni biriyle iş üstünde görse 'bu kızcağız yapmamıştır' der:). Dedektif gibi (tabi sabahlara kadar ağlayarak) çözdüm. Kendimi temize çıkaramazsam çocuğumu elimden alırlardı. Genelevde çalışan kadına bile velayet verildiği bir ülkede yaşıyoruz, ama ben alamazdım. İlk dilekçesinde istemediği çocuk, dna testiyle ona ait olunca yıktı ortalığı. (Gerçi o zamanlar istemiyordu çocuğunu). Ne zamanki benim eski kayınpeder bizimkinin sevgilisinin evli ve çocuklu olduğunu öğrendi, benim çocuğum alınmazsa o kadını asla kabul etmeyeceğini söyledi. Her şey bundan ibaret. Daha sonra ünlü bir avukat buldular. Islah yoluyla, eski avukatın dilekçeyi kafasına göre yazdığını idda ettiler, bir güzel beni iffetsiz ve raporlu deli (mühürlü imzalı) ilan ettiler. Evde beni kendi yatak odamızda başka bir adamla annesiyle beraber bastığını söyledi, hatta çocuğun kendinden olmadığından bu yüzden şüphelendiğini söyledi. Her katta olan güvenlik kamerasını unutmuşlardı:). Hırsızlıkla suçlandım (eşimin saatlerini sattığımı söylediler, ki parasızdım, babam söylenenlere inanmıştı sahip çıkmıyordu, satabilirdim de). Annesi mahkemede ağzından kaçırdı, yoo onlar bizde evde kasada duruyor dedi. Ağır ilaçlar kullandığımı, hatta içtiğimde kendimden geçtiğimi söylediler (bu yüzden tedbir velayeti babaya verildi, tabi baba almadı:)). Günlük 8 farklı ilaç kullandığım söylendi. Peki ey şapşikler, hiç mi aklınıza gelmedi mahkemenin beni doktora göndereceği:)). Geldi tabi, gelmez olur mu:). Gittim hastaneye rapor geldi. Benim kanımda saydıkları bütün ilaçların yanında kokain çıktı:). Ben o rapor açıklandığında ölmediysem daha hiç ölmem. Hakim o duruşmada yüzüme baktı,günlük bu kadar ilaç kullanan insan tepki veremez bu kız burda her şeyi net algılıyor, cevap veriyor, bu rapor bu kıza aitse mesleği bırakırım dedi. İki farklı bilirkişi nezaretinde raporun tekrarlanmasına karar verdi ( işte bunu hesaba katmadılar). Ben, avukatım, görevliler, bir de polis başında bekledik rapor hazırlanıp bitene kadar. Sonuç; tertemizim:). Başım ağrısa bile bebek emziriyorum diye ağrı kesici dahi içmiyorum, ya ne çıkacaktı:). İlk rapor yüzünden benim eski eş halen yargılanıyor. O gün ilaçları içmeden gittiğimi idda etti ama yemedi, ilaçlar vücuttan 6 ayda atılıyormuş:). Bunlar bir kaçıydı sadece:). Ki bu anlattıklarım basit ispatla çözülenler, daha ağır ve uzun sürede ispatlananlarıda var. Şuanda benim eski eş mimlenmiş durumda:). İnandırıcılığını yitirdi, davasını ispatlayamadı:). Bense ispatladım:). Manyak ya bari düğün salonunu başkasının düğünü olarak tut
Ya arkadaş insan iftira atar da biraz üsturuplu atar.
Biraz inandırıcı olsun dememiş mi şerh ittifakından kimse?
Bire bin katarak basit beyinleri kandırırlardı. Ama tecrübeli bir hakim yer mi dangoz?
Allah mazlumun yanındadır. Masum birine ağza alınmayacak iftiralar atmak ne demek? Nasıl hesap verecekler bunlar?
Daha çok yatacak kapında o meymenetsiz. Sadece o değil hepsi.