Çok gülüyorum bu aralar:))

Öyle büyük iftiralara uğradımki, hakim beni biriyle iş üstünde görse 'bu kızcağız yapmamıştır' der:). Dedektif gibi (tabi sabahlara kadar ağlayarak) çözdüm. Kendimi temize çıkaramazsam çocuğumu elimden alırlardı. Genelevde çalışan kadına bile velayet verildiği bir ülkede yaşıyoruz, ama ben alamazdım. İlk dilekçesinde istemediği çocuk, dna testiyle ona ait olunca yıktı ortalığı. (Gerçi o zamanlar istemiyordu çocuğunu). Ne zamanki benim eski kayınpeder bizimkinin sevgilisinin evli ve çocuklu olduğunu öğrendi, benim çocuğum alınmazsa o kadını asla kabul etmeyeceğini söyledi. Her şey bundan ibaret. Daha sonra ünlü bir avukat buldular. Islah yoluyla, eski avukatın dilekçeyi kafasına göre yazdığını idda ettiler, bir güzel beni iffetsiz ve raporlu deli (mühürlü imzalı) ilan ettiler. Evde beni kendi yatak odamızda başka bir adamla annesiyle beraber bastığını söyledi, hatta çocuğun kendinden olmadığından bu yüzden şüphelendiğini söyledi. Her katta olan güvenlik kamerasını unutmuşlardı:). Hırsızlıkla suçlandım (eşimin saatlerini sattığımı söylediler, ki parasızdım, babam söylenenlere inanmıştı sahip çıkmıyordu, satabilirdim de). Annesi mahkemede ağzından kaçırdı, yoo onlar bizde evde kasada duruyor dedi. Ağır ilaçlar kullandığımı, hatta içtiğimde kendimden geçtiğimi söylediler (bu yüzden tedbir velayeti babaya verildi, tabi baba almadı:)). Günlük 8 farklı ilaç kullandığım söylendi. Peki ey şapşikler, hiç mi aklınıza gelmedi mahkemenin beni doktora göndereceği:)). Geldi tabi, gelmez olur mu:). Gittim hastaneye rapor geldi. Benim kanımda saydıkları bütün ilaçların yanında kokain çıktı:). Ben o rapor açıklandığında ölmediysem daha hiç ölmem. Hakim o duruşmada yüzüme baktı,günlük bu kadar ilaç kullanan insan tepki veremez bu kız burda her şeyi net algılıyor, cevap veriyor, bu rapor bu kıza aitse mesleği bırakırım dedi. İki farklı bilirkişi nezaretinde raporun tekrarlanmasına karar verdi ( işte bunu hesaba katmadılar). Ben, avukatım, görevliler, bir de polis başında bekledik rapor hazırlanıp bitene kadar. Sonuç; tertemizim:). Başım ağrısa bile bebek emziriyorum diye ağrı kesici dahi içmiyorum, ya ne çıkacaktı:). İlk rapor yüzünden benim eski eş halen yargılanıyor. O gün ilaçları içmeden gittiğimi idda etti ama yemedi, ilaçlar vücuttan 6 ayda atılıyormuş:). Bunlar bir kaçıydı sadece:). Ki bu anlattıklarım basit ispatla çözülenler, daha ağır ve uzun sürede ispatlananlarıda var. Şuanda benim eski eş mimlenmiş durumda:). İnandırıcılığını yitirdi, davasını ispatlayamadı:). Bense ispatladım:). Manyak ya bari düğün salonunu başkasının düğünü olarak tut:KK59:

Ya arkadaş insan iftira atar da biraz üsturuplu atar.
Biraz inandırıcı olsun dememiş mi şerh ittifakından kimse?
Bire bin katarak basit beyinleri kandırırlardı. Ama tecrübeli bir hakim yer mi dangoz?

Allah mazlumun yanındadır. Masum birine ağza alınmayacak iftiralar atmak ne demek? Nasıl hesap verecekler bunlar?
Daha çok yatacak kapında o meymenetsiz. Sadece o değil hepsi.

Bire bin katarak basit beyinleri kandırırlardı. Ama tecrübeli bir hakim yer mi dangoz?

Allah mazlumun yanındadır. Masum birine ağza alınmayacak iftiralar atmak ne demek? Nasıl hesap verecekler bunlar?
Ben kaba taslak yazdım. Tabiki inandırıcıydı, üslupları, kısaca her adımları ve benim ispatlamam mucize:).
Allah mazlumun yanında ben buna inanıyorum:)

Valla helal olsun arkadaşım baştan sona okudum.Rabbim yavrunla beraber mutlu mesut günler nasip etsin.Elinden geleni ardına koyma dik duruşun sayesinde de ayrıca tebrik ediyorum.Eski eş müsfetteside sana çektirdiğinin bin katını çeker inşallah.

Aynen kokain nedir ya, sahte hastane raporu ne demek ?

Gerçekten çok uzun ve yorucu bir süreç bu, tilki gibiymiş eski kocan
Neleri hesap ediyor. Eski konunu biliyorum
Resmen o kadınla aynı evde yaşıyor. Her yerde resimlerini görüyorsun (sosyal paylaşım sitelerinde)
Şimdi de geçmiş ben boşanmak istemiyorum demesi çok manidar.
Güya sana ne kadar az nafaka öderse o kadar iyi
Çünkü karşı tarafta ki kadın (metresi) kesin buna baskı yapıyordur. Para ödeme nafaka çok olmasın diye
Yani canım onlar zaten mutlu olamazlar... sen hiç resimlere bakıp bu nasıl adalet gülüp oynaşıyorlar deme

Ben fenalaşınca hastaneye götürülmüşüm oralar hep kayıp, hatırlamıyorum. Ebeler halimi şüpheli bulup polis çağırmışlar. Bu olaylar olduğunda eski kaynvalide yanımdaydı. Polislere benim doğum paniğiyle oraya buraya savrulduğumu söylemiş, tabi böyle olmadığına daha sonra inandıramadım kimseyi o ayrı:))

Allah korumuş yavrunuzu .

Ben kaba taslak yazdım. Tabiki inandırıcıydı, üslupları, kısaca her adımları ve benim ispatlamam mucize:).
Allah mazlumun yanında ben buna inanıyorum:)

Tabi ki içinde olunca farklı oluyor ama kaç çeşit ilaç ve kokain kalbi kötü insanlar için bile fazla hayal ürünü olmamış mı?

Aynen kokain nedir ya, sahte hastane raporu ne demek ?

Raporu yazan kişiye ne kadar rüşvet verildiyse hiç elini korkak alıştırmamış. Yazmış da yazmış.

Tabi ki içinde olunca farklı oluyor ama kaç çeşit ilaç ve kokain kalbi kötü insanlar için bile fazla hayal ürünü olmamış mı?

Raporu yazan kişiye ne kadar rüşvet verildiyse hiç elini korkak alıştırmamış. Yazmış da yazmış.
Pek hayal ürünü diildi. Çünkü bir doktor bulmuşlar, psikiyatr benim ona gittiğimi öne sürmüşler. Hasta doktor olarak 14 ay görüştüğümüzü idda etti adam. Ve tabiki yasal olarak onunla görüştüğüm belgelerle kanıtlıyor. Ama ben onunla hiç görüşmedim. Bu konuyu ispatlayamadım, görüştü gözüküyoruz. Hepsi yargılanıyor şuan.
Raporu yazan kişi bana gönderilen kanı tahlil ettim, ne çıktıysa onu yazdım dedi. Ceza almadı.

Ayni seyler. Bosandik ama temyize verdi. Iki yildir ses soluk yoktu ondancok da mutluydu. Gecen bir bina yikildi ve ben altimda kaldim dedi. Agladi zirladi bir suru seyler soyledi. Meger temyiz durusmasinin gunu belli olmus. Avukata sordum bu ne boyle dedim. Oyun dedi. Nasil yani dedim. Akli sira pismanlik gosterisi. Seni kandirip bir araya geleceksiniz sonra bir dilekceyle biz beraberiz diye davayi dusurecek sonra yine gidecek. Genelde hep boyle olur dedi.

Ayni seyler. Bosandik ama temyize verdi. Iki yildir ses soluk yoktu ondancok da mutluydu. Gecen bir bina yikildi ve ben altimda kaldim dedi. Agladi zirladi bir suru seyler soyledi. Meger temyiz durusmasinin gunu belli olmus. Avukata sordum bu ne boyle dedim. Oyun dedi. Nasil yani dedim. Akli sira pismanlik gosterisi. Seni kandirip bir araya geleceksiniz sonra bir dilekceyle biz beraberiz diye davayi dusurecek sonra yine gidecek. Genelde hep boyle olur dedi.
Avukatım diyor ki, mahkemede öyle bir ağladıki yanına gidip sarılıp sizi barıştırayım diye teselli edesim geldi:). İnanılmaz inandırıcıymış. Avukatım 1 yıl öncesinden durumun böyle olacağını söylemişti:). Biz çocuk için bile görüşmüyoruz. Ona ulaşmak için sevgilisini arayacakmışım, ne söyleyeceksem ona söyleyecekmişim. Tabiki kabul etmedim:). O zaman sakın ha onu aramayacağım, rahatsız etmeyeceğim dendi. Bende keyfi bilir dedim:). 2 yıldır hiç görüşmemiştik. Ne o benim yaşantımı bilir nede ben onun. Sadece ızaktan gördüğüm kadarıyla çok mutlu. Şimdide mahkeme bitmek üzere, tabi tazminat ödeyecek. Ben eğer barışırsam ve mahkeme düşerse bir daha o kadar çabalayıp ortaya çıkardığım onun kusurlarıyla dava açamayacağım. Gelecek bir iki gün, sonra terk edecek. Mecbur terkden açıcam davayı. O zamanda 10 vereceği tazminatı 1 verecek. Cücük beyinli işte:)

Kadın adama tekmeyi bastı da geri mi döndü acaba?

ayyy ne terbiyesiz bir mahluk bu beee sen bi lokma evladinin rizkini elle yeee bide kirk takla at saklabanlik yap oh ne ala memleket pis herif al bacim catir catirrrr al hakkini o senin bir lokma bebeginin rizki madem bakmayacakdi o bebegin dunyaya gelmesinede sebeb olmayacakdi adiiii adam daha cokkkk aglasin yerlere atsin madara etsin kendini birak maymuna cevirsin kendini sanada gulmek dussun payina iyiki birakmissin sen bu maymunu yaaahuuuu alsin oburude basina calsin

Hep böyle olur zaten ... :KK48:
biten-ilişki-sonrası-kadının-ruh-hali_626003.jpg

Avukatım diyor ki, mahkemede öyle bir ağladıki yanına gidip sarılıp sizi barıştırayım diye teselli edesim geldi:). İnanılmaz inandırıcıymış. Avukatım 1 yıl öncesinden durumun böyle olacağını söylemişti:). Biz çocuk için bile görüşmüyoruz. Ona ulaşmak için sevgilisini arayacakmışım, ne söyleyeceksem ona söyleyecekmişim. Tabiki kabul etmedim:). O zaman sakın ha onu aramayacağım, rahatsız etmeyeceğim dendi. Bende keyfi bilir dedim:). 2 yıldır hiç görüşmemiştik. Ne o benim yaşantımı bilir nede ben onun. Sadece ızaktan gördüğüm kadarıyla çok mutlu. Şimdide mahkeme bitmek üzere, tabi tazminat ödeyecek. Ben eğer barışırsam ve mahkeme düşerse bir daha o kadar çabalayıp ortaya çıkardığım onun kusurlarıyla dava açamayacağım. Gelecek bir iki gün, sonra terk edecek. Mecbur terkden açıcam davayı. O zamanda 10 vereceği tazminatı 1 verecek. Cücük beyinli işte:)
Bunlari ben de yasadim. Durusma salonunda agliyordu. Beraber oldugu kadini da aramizda birsey yok diye sahit getirmisti. O salonda aglayan adam durusma salonundan sevgilisiyle kahkaha atarak ciktilar. Zafer kazanmis edalarinda. Ama isler umdugu gibi gitmedi. Bir sonraki durusmaya ben gitmedim.Avukatim tazminati duyunca adam resmen kalpten gidecekti dedi. Tabi hemen temyize verdiler. Sonuna kadar sartlari zorladi hala da oyuna devam ediyor. Gecen de onca zaman arayip sormayan adam temyizin gunu belli olunca son kozlarini oynamak icin agliyor yine. Sanki bina yikilmis da beyimiz altinda kalmis gibiymis. Biz cok mutluymusuz aslinda. Niye boyle olmus hersey. Bize nazar degmismis... sadece dinledim guldum icimden. Tazminat falan artik o kisimlari gectim. Sadece ne kadar kuculebildigini gorunce bu muydu dedim kendi kenime cok sevdigim adam gercekten, yoksa o gitmis yerine baska biri mi gelmis ya da benim gozlerim o kadar mi kormus de gercekleri gorememisim ya da erkekler bu kadar degisebiliyorlar mi...yazik ya adam bukalemun gibi sekilden sekile girdi...

Bunlari ben de yasadim. Durusma salonunda agliyordu. Beraber oldugu kadini da aramizda birsey yok diye sahit getirmisti. O salonda aglayan adam durusma salonundan sevgilisiyle kahkaha atarak ciktilar. Zafer kazanmis edalarinda. Ama isler umdugu gibi gitmedi. Bir sonraki durusmaya ben gitmedim.Avukatim tazminati duyunca adam resmen kalpten gidecekti dedi. Tabi hemen temyize verdiler. Sonuna kadar sartlari zorladi hala da oyuna devam ediyor. Gecen de onca zaman arayip sormayan adam temyizin gunu belli olunca son kozlarini oynamak icin agliyor yine. Sanki bina yikilmis da beyimiz altinda kalmis gibiymis. Biz cok mutluymusuz aslinda. Niye boyle olmus hersey. Bize nazar degmismis... sadece dinledim guldum icimden. Tazminat falan artik o kisimlari gectim. Sadece ne kadar kuculebildigini gorunce bu muydu dedim kendi kenime cok sevdigim adam gercekten, yoksa o gitmis yerine baska biri mi gelmis ya da benim gozlerim o kadar mi kormus de gercekleri gorememisim ya da erkekler bu kadar degisebiliyorlar mi...yazik ya adam bukalemun gibi sekilden sekile girdi...
Para canım para:). Herşeyleri para olmuş.

X