bu nsl mahlukat yaw ! ne gorgusuz barbar bir insanmis! Allah islah eylesin sana guzel yasam versin canimKızlar eski konularımı bilenleriniz var, kötü günler geçirdim. Ekim 2012 den beri süren bir boşanma davam var(hamileydim o zamanlar, miniğim 2 yaşını geçti şimdi:)). O zamandan bugüne 4. avukatımı değiştirdim. Bunu özellikle söylüyorum avukatlarım bile karşı tarafın tehditlerinden korkup davamı bıraktı (bunlardan biride benim kuzenimdi). İşin özü ben tazminat o bebişimin velayetini istiyordu uzadı da uzadı.
Bugün duruşmamız vardı. Ben katılmadım, avukatım gitti. Hakim kararın açıklanması için davayı ertelemiş. (Çok bekledim bu günleri).
Davayı oğlumun babası açmıştı. Ben beni ortada bırakmaz, yada ne biliyim boşanacağı hiç aklıma gelmemişti. Terk ettiğinde dava açmadım. Ekim 2012 den beri sayısız iftiraya uğradım. Bugüne kadar bütün iftiralarını çürüttüm, kucağımda bebeğimle (ailemin desteği olmadan) tek başıma kendimi temize çıkardım. Babam bile atılan iftiralara inandı. Haksızlığa uğradığımı biraz geç olsada farketti. 1 ay önce ailemin yanına taşındım. Ailemin yanına taşındığım günden beri oğlumun babası babamın evinin kapısının önünde arabada yatıyor. Barışalım diye haber gönderiyor. Dışarı çıktığımda pat diye önüme çıkıyor. (Sesinden iğreniyorum pisliğin). Ki sevgilisinden ayrılmadığını biliyorum, ayrılsa da barışmam zaten benim 1 aylık çok güzel bir ilişkim var. Bugünkü duruşmaya kadar oğlumun babası boşanmak istiyorum beni kurtarın diye bas bas bağırıyordu. Bugün ne olmuş duruşmada dersiniz? Ben boşanmak istemiyorum hakim hanım, karımı seviyorum diye ağlamış duruşma salonununda. Deli, zırdeli hemde! Avukatım benim kesinlikle boşanmak istediğimi belirtmiş. Manyak ya valla çok kızdım. Bir önceki konumu okursanız orda yazmıştım, sevgilisiyle düğün yapacaklar (nikah benden boşanınca) düğün salonunun parasını filan hep ödemişler ben bunları davada kullanmak için ortaya çıkardım. Şimdi tazminat yüksek olacak diye aklı sıra barışıp mahkemede bütün delillerimi affettim dememi sağlayacak. Bitmedi oyunları bitmedi bitmedi bitmedi.
Tazminat miktarı yüksek olacak diye korkusundan her yolu deniyorbu nsl mahlukat yaw ! ne gorgusuz barbar bir insanmis! Allah islah eylesin sana guzel yasam versin canim
Aynen 1 ay sonra bitecek. Ben ona tazminat istemiyorum hadi boşanalım dediğimde çocuğu ver boşanıyım dedi (ki ilk dilekçesinde karnındaki çocuk benden deil yazmıştı). Verir miyim hiç oğlumu. 6.5 aylık dünyaya getirdim ben onu. O mu vardı yanında yoktu. Doktor ölür bu dediğinde ben hastanede yerlerde ağladım. Aldım oğlumun velayetini, ödesin şimdi tazminatı aklı başına gelsin.aman sakın dikkat et erkek arkadaşınla resim fln çekip mahkemeye sunmasın pis...lik
bu duruşunu muhafaza et hakim boşar bebeğini de sana verir
Kızlar eski konularımı bilenleriniz var, kötü günler geçirdim. Ekim 2012 den beri süren bir boşanma davam var(hamileydim o zamanlar, miniğim 2 yaşını geçti şimdi:)). O zamandan bugüne 4. avukatımı değiştirdim. Bunu özellikle söylüyorum avukatlarım bile karşı tarafın tehditlerinden korkup davamı bıraktı (bunlardan biride benim kuzenimdi). İşin özü ben tazminat o bebişimin velayetini istiyordu uzadı da uzadı.
Bugün duruşmamız vardı. Ben katılmadım, avukatım gitti. Hakim kararın açıklanması için davayı ertelemiş. (Çok bekledim bu günleri).
Davayı oğlumun babası açmıştı. Ben beni ortada bırakmaz, yada ne biliyim boşanacağı hiç aklıma gelmemişti. Terk ettiğinde dava açmadım. Ekim 2012 den beri sayısız iftiraya uğradım. Bugüne kadar bütün iftiralarını çürüttüm, kucağımda bebeğimle (ailemin desteği olmadan) tek başıma kendimi temize çıkardım. Babam bile atılan iftiralara inandı. Haksızlığa uğradığımı biraz geç olsada farketti. 1 ay önce ailemin yanına taşındım. Ailemin yanına taşındığım günden beri oğlumun babası babamın evinin kapısının önünde arabada yatıyor. Barışalım diye haber gönderiyor. Dışarı çıktığımda pat diye önüme çıkıyor. (Sesinden iğreniyorum pisliğin). Ki sevgilisinden ayrılmadığını biliyorum, ayrılsa da barışmam zaten benim 1 aylık çok güzel bir ilişkim var. Bugünkü duruşmaya kadar oğlumun babası boşanmak istiyorum beni kurtarın diye bas bas bağırıyordu. Bugün ne olmuş duruşmada dersiniz? Ben boşanmak istemiyorum hakim hanım, karımı seviyorum diye ağlamış duruşma salonununda. Deli, zırdeli hemde! Avukatım benim kesinlikle boşanmak istediğimi belirtmiş. Manyak ya valla çok kızdım. Bir önceki konumu okursanız orda yazmıştım, sevgilisiyle düğün yapacaklar (nikah benden boşanınca) düğün salonunun parasını filan hep ödemişler ben bunları davada kullanmak için ortaya çıkardım. Şimdi tazminat yüksek olacak diye aklı sıra barışıp mahkemede bütün delillerimi affettim dememi sağlayacak. Bitmedi oyunları bitmedi bitmedi bitmedi.
Ben davanın reddedilmesinden korktum açıkcası. Avukatım bu saatten sonra zor diyor. Çok şükür güzel günler beni bekler:))Ahahahhaha popomla guldum su andaResmen icim sogudu be. Siz de dugunlerine gidin bence, ortada oynayin kurtuldum diye.
Nafakaya tazminata poposu yemedi ya da gercekten pisman.
Son gulen iyi guler hehehehe
Yeni iliskinize de hic sasirmadim, konunuzu ilk okudugumda icimden adam gibi bir adamin karsiniza cikmasi icin bir dilekte bulunmustum.
O zannediyor ki tek erkek benimSize iftiralar atmış, zaten kendi istemiş boşanmayı şimdi boşamayın diye yerden yere atıyor... hımm
Bir de sevgilisi var ve ona düğün salonu tutmuş nikah yapacak salon parasını falan vermiş?? hımmm
Affedecekmişsiniz bir de onu mu umuyor?? hımmmmmmm
Akli dengesi yerinde değildir diye rapor çıkarttırın ona
O zannediyor ki tek erkek benim. Ben barışmak istersem gelir barışırız. Deli ya harbi deli . Ben barışırsam mahkemede idda ettiğim herşeyi kabul etmiş sayılıyormuşum. Yani tazminat almıyım diye barışalım diyor. Yoksa barışmak istediği filan yok.
Aynen 1 ay sonra bitecek. Ben ona tazminat istemiyorum hadi boşanalım dediğimde çocuğu ver boşanıyım dedi (ki ilk dilekçesinde karnındaki çocuk benden deil yazmıştı). Verir miyim hiç oğlumu. 6.5 aylık dünyaya getirdim ben onu. O mu vardı yanında yoktu. Doktor ölür bu dediğinde ben hastanede yerlerde ağladım. Aldım oğlumun velayetini, ödesin şimdi tazminatı aklı başına gelsin.
Sen daha net biliyorsun neler yaşadığımı canım. Avukatım tazminat alacağımı anladığından yapıyor dedi. Denemediği numara kalmadı.Aynen böyle devam et cnm tabı kı mahkemede kaybedecegını anlayınca korkudan dönenler cok var cok duyduk..Bu da yenı bı oyun..Senı sevseydı tum bunları yapmazdı,aılesı de sana ıftıralar atmazdı..Öyle bırıyle yasayacagına ömur boyu yalnız ol daha ıyı..Zaten ılıskın de var ohh mıs gıbı kım tutar senı:):)