Herkese merhaba, konuma düzgün bir baslik bulamadim kisaca anlatmaya calisayim. Benim bir kuzenim var yaklasik 6 senedir biriyle beraber ama adamin evlenmeye niyeti yok, hatta bir kere kuzenimin ailesini topladi istemeye gelcem seni diye, sonra istemeye gelmemis falan. Kuzenimi severim aramiz iyidir ama bu adama duygusal bagimli, bir cok hatasina ragmen ayrilamiyor ondan neyse bu burda dursun, cünkü baglayacagim yer ile alakali. Benim babam bu adamla kuzenimin geleceginin olmadigini düsündügü icin kuzenimin annesine kendi tanidigi iyi bir ailenin oglu oldugunu kuzenimin resmini görüp begendigini uygun görürse tanismak istediklerini söylemis ara yapmak icin yani, kuzenimin anneside kizimin görüstügü biri var olmaz demis. Babamda görüstügü kisinin bir ise yaramayacagini bildigi icin sakayla ayrilirsa haberimiz olsun demis. Sorun su: babamin bu ayrilirsa haberimiz olsun dedigini ya kuzenim ya da annesi kuzenimin sevgilisine söylemis. Sevgilisi bana yaziyor senin baban böyle demis cok kafam bozuldu falan diye. Ben de sen o kizi sürekli terkediyorsun geri dönüyorsun oyaliyorsun diye babamda dogru düzgün yuvasi olsun diye birini önermis ne var bunda dedim. Sonra basladi yazmaya cocuklari varmis evlenmis ayrilmis (bence ayrilmadi) basindan neler gecmis falan filan. Neyse o önemli degil de kuzenimin babami düsürdügü duruma cok sinirlendim, sen babamin dedigi seyi neden sevgiline anlatiyorsun. Kuzenimle bu adam yüzünden küsmek istemiyorm ama canim sıkıldi sizce bu durumu konusmalimiyim? Yoksa hic basimi agritmadan kör ve sagiri mi oynamaliyim?