• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cok garip bir sorun, lütfen bakin.

Kuzeniniz ve sevgilisi bana dramatik, garip ilişkileri olan çiftleri andırdı. Ben karışmazdım ama kuzenime de lütfen bana bu konu ile ilgili bundan sonra hiç bir şey anlatma derdim.
En yapici yorum tesekkür ederim. Sanki bizim yaptigimizi yorumlayin dedim. Böyle bir durum var ne yapmaliyim diye sordum. Dediginiz gibi en mantiklisi bu konuyla ilgili konusmamak.

En yapici yorum tesekkür ederim. Sanki bizim yaptigimizi yorumlayin dedim. Böyle bir durum var ne yapmaliyim diye sordum. Dediginiz gibi en mantiklisi bu konuyla ilgili konusmamak.
Babanız çok tatlı biri gibi. Aslında siz de öyle kuzeninizi gerçekten düşünüp, üzülüp bir şeyler yapmak istemişsiniz ama kuzen dram bağımlısı, sizi de çekmiş içine. Haklı olarak ben de rahatsız olurdum. Biz ne yapıyoruz bunlar bizi neyin içine çekiyor diye. Canınızı sıkmayın.

Babanız çok tatlı biri gibi. Aslında siz de öyle kuzeninizi gerçekten düşünüp, üzülüp bir şeyler yapmak istemişsiniz ama kuzen dram bağımlısı, sizi de çekmiş içine. Haklı olarak ben de rahatsız olurdum. Biz ne yapıyoruz bunlar bizi neyin içine çekiyor diye. Canınızı sıkmayın.
O insanin babam hakkinda konusmasina üzüldüm baska bir sey degil. Bir de numarami almis bana sormadan bu da dogru degil.

Kim kimi zorla evlendiriyor hanimefendi? Burda bile evlenemiyorum cok üzülüyorum yazan üyelere benim tanidigim var tanisin istersen yazanlar oluyor. Tanismak hemen evlenmek anlamina mi geliyor? Biri seni görmüs begenmis demek zorla evlendirmek mi oluyor?
Kuzenini zorla evlendirmeye çalıştığınızı söylediğim yeri bana bir gösterir misiniz?

Okuduğunuzu anlayamıyorsunuz sanırım. Başka yorum yazmama değmeyecek.

O insanin babam hakkinda konusmasina üzüldüm baska bir sey degil. Bir de numarami almis bana sormadan bu da dogru degil.
O zaten doğru değil de kuzenin sizin numarayı vermesi doğru değil. Baştan yetiştirmesi vs de. Keşke madem nispet yapacak “ benimle tanışmak isteyenler var vs benim amacım bu diye konuşsaydı”

Cevap yazamadin mi konu sahibesi sen de...

ne yaptigin belli degil serefsiz adam olsaydin da kizi oyalamasaydin 6 yildir

yazardim ben olsam.
Sen sürekli ortadan kayboldugun icin sizin ayrildiginizi düsünmüs, öyle bir sey söylemistir gayet normal dedim. Bi kac ay önce yine isteme muhabbeti oldu ortadan kayboldu. Beni ilgilendiren bir sey yok ama o gidince saatlerce konusuyoruz kuzenimle bosluga düsüyor. Ya da ben onu artik dinlemicem... böyle kötü duruma düsmek istemiyorum

Kızın kuzeni benim kocam da kocam diyebilir ama 🤣, neden şerefsiz dedin diye dönebilir kıza.

Adam olup iliskisine sahip ciksaymis bir de cok cazip bir adammis gibi mesaj atip hesap sormus hasbam

Bu kizin ailesi ne diyor bu ise yani, bizi isticem diyip kandiran herifle niye gorusuyorsun bu ne demiyorlar mi? Muamma

Adam olup iliskisine sahip ciksaymis bir de cok cazip bir adammis gibi mesaj atip hesap sormus hasbam

Bu kizin ailesi ne diyor bu ise yani, bizi isticem diyip kandiran herifle niye gorusuyorsun bu ne demiyorlar mi? Muamma
Anladigim kadariyla böyle kabul ediyorlar. Kuzenim onlari ne diyorda ikna ediyor bilmiyorum.

Kuzene dediğim gibi artık yüz vermemeniz gerek. Aslında sadece adam değil, şu sürekli dram ilişkileri gibi. Adam da vıyık vıyık “ sen benim neler yaşadığımı biliyor musun?” muhabbeti yapmış. Uzak durun. Zaten sizin dertsiz başınıza dert açmışlar. Artık ben ikinci, üçüncü kez aynı şeyleri dinlemeye tahammül edemiyorum. Siz de yapmayın, yüz bulmasın. Size kötülük yapmış, kendi dramına sizi sokmuş. İnanın sizi de hemen iki dakikada satmasa adamın nerden haberi olacak, telefonunuzu vermiş. Ben olsam sert tepki verirdim. Seni kendi kız kardeşim gibi gördüm, köprüden önce son çıkış için ama bu saatten sonra beni bu olaya dahil etme. Gelip paylaşma, dinleyemem demeniz lazım.

Bence siz ailecek beni cagirin, bu adama haddini bildirecek kimse cikmayacak yoksa. :KK51: baska da cozum goremedim.
Hah ha! Çok tatlısınız. Ben de hemen kükrerim böyle durumlarda ama gördüğüm genel tepki şu oluyor. Size dönüp, sizi kötü yapıp, tüm sorunların kaynağı siz olup, hararetle sevişiyorlar.

Bence siz ailecek beni cagirin, bu adama haddini bildirecek kimse cikmayacak yoksa. :KK51: baska da cozum goremedim.
Cok tatlisiniz. Kimse tepki vermedigi icin böyle oluyor zaten. Baska seylerde var ama burda yazmak istemiyorum.

Kuzene dediğim gibi artık yüz vermemeniz gerek. Aslında sadece adam değil, şu sürekli dram ilişkileri gibi. Adam da vıyık vıyık “ sen benim neler yaşadığımı biliyor musun?” muhabbeti yapmış. Uzak durun. Zaten sizin dertsiz başınıza dert açmışlar. Artık ben ikinci, üçüncü kez aynı şeyleri dinlemeye tahammül edemiyorum. Siz de yapmayın, yüz bulmasın. Size kötülük yapmış, kendi dramına sizi sokmuş. İnanın sizi de hemen iki dakikada satmasa adamın nerden haberi olacak, telefonunuzu vermiş. Ben olsam sert tepki verirdim. Seni kendi kız kardeşim gibi gördüm, köprüden önce son çıkış için ama bu saatten sonra beni bu olaya dahil etme. Gelip paylaşma, dinleyemem demeniz lazım.
Dediklerinize katiliyorum yanlis cok sey var ama kuzenimle küsmek istemiyorum. Insan gün geliyor ariyor birbirini o yüzden küsmelere karsiyim ama insana care birakmiyorlar.

Sizin yerinizde olsam kuzenimle bir daha muhattap olmam. Halanızda, kuzeninizde acayip. Biri 6 yıl çocuklu adam yolu gözlüyor, diğeri de bekar kızımı elin ne idiğü belirsiz adamıyla neden görüştürüyorum demiyor. Onu yapmadığı gibi, dünyada adam kalmamışçasına adamın her yaptığına evet deniliyor. Akıl tutulması der susarım.

Dediklerinize katiliyorum yanlis cok sey var ama kuzenimle küsmek istemiyorum. Insan gün geliyor ariyor birbirini o yüzden küsmelere karsiyim ama insana care birakmiyorlar.
Küsmeyin canım, yanlış anlamayın. Sadece bu konuyla ilgili bir şey duymayın. Anlatmaya başladığında sert çıkın, o iş benden çıktı canım dersiniz.

Back
X