- 25 Mayıs 2018
- 748
- 366
-
- Konu Sahibi mellifluous
aslında ablamla paylaşmayı denedim ama sanki beni geçiştirdi. çok dinlemedi bile.Endişelerinizi ailenizle paylaşsanız belki konuşsanız iyi gelecek.
bakış açınız çok hoşuma gitti teşekkür ederim yorum için1 saniye sonra öleceksiniz deseler okey derim. Fıstık gibi de hayatım var. Yani bu tabii sürecimizin sonu.Kendime ölmeden önceki 1 saniyeyi zehir etmem.
Annenizle konuşunaslında ablamla paylaşmayı denedim ama sanki beni geçiştirdi. çok dinlemedi bile.
annem hayatta degilAnnenizle konuşun
Yani ben de bakış açım görünsün diye yazdım. Sana ne demeliyim nasıl düşünmeye yönlendirmeliyim bilemiyorum. Ama sanırım kendini bir şeylerle meşgul etmelisin. Cahit sıtkı yaş 35 diye dertlenip şiir yazarken 45 yaşında ölmüştür.bakış açınız çok hoşuma gitti teşekkür ederim yorum için
var ama çok sağlam değil sanırım.Allahın dediği olur. Ölüm seni en korunaklı yerde bile gelir bulur, geleceği varsa eğer. Bunu aklından çıkarma. Tedbirini al teslim ol Allahın yazdığına. Rahatlarsın. İnancın varsa tabi. Yoksa da bilmiyorum ne diceğimi.
yapmaya çalışıcam çok teşekkür ederim..ağlamaktan ve korkmaktan yoruldum artıkPozitif olun, mutluluğun anahtarı sadece bu. Bir müzik açın,çay için. Kitap okuyun ya da yüzünüze maske yapın. Oje sürü, ıslak kek yapın. Gibi gibi..
Erkek arkadaşım sürekli bu haberleri araştırıyor, sonra nefesi daralıyor.
Tedbirini al ve TIP oyununu oyna. Psikolojin için, aslında bu kadar basit..
Ölüm için bir hastalık sebebine ihtiyacımız yok.
Vakti gelen düşer, kafasını çarpar ölür.
Yani bunu onun için de evham yapın diye demiyorum.
Çok düşünmemek, elimizden gelen tedbiri alarak yaşamı akışına bırakmak lazım.
Sakin olun, hayatınıza devam etmek için elinizden geleni yapın.
Aksi halde coronadan değil panik ataktan kendi kendinizi götüreceksiniz Allah korusun.