çok evhamlıyım

çok teşekkür ederim yorumunuz için allah size ve cocuklarınıza uzun ömürler verir umarım

''Tüccarın biri bir gün yolda Veba'yla karşılaşır. Endişeyle Veba'ya bakar ve "Nereye gidiyorsun?" diye sorar.
Veba, "Bağdat'a" diye yanıtlar. “Kaç kişinin canını alacaksın?” diye tekrar sorar Tüccar.
Veba, “Çok değil, sadece 5 bin kişi” der.

Aradan zaman geçer ve Tüccar yolda yine Veba'yı görür. Fakat duymuştur ki Bağdat'ta vebadan dolayı 60 bin kişi ölmüştür. “Bana 5 bin kişiyi öldüreceğini söylemiştin. Oysa sen 60 bin cana kıymışsın” diye hiddetlenir Veba'ya.

Veba ise gayet sakin ve kendinden emin: “Ben 5 bin kişinin canını aldım. Geriye kalanı korkudan öldü” der.''

Durum böyleyken böyle yani.

Erkek arkadaşınız vardı o ne oldu? Umarım unutmayı başarabilmişsinizdir.
ben onu hiiiç görmüyorum artık ama gerçekten hislerim tamamen bitti şuan gelse arkadaş olalım yazsa kesinlikle kabul ederim benim için normal sıradan ve iyiliğini istediğim bir insandan başkası değil artık. o kadar saçma bişeye üzülmüşüm ki ya geç oldu ama anladım :)

Canım merhaba bu kaygı vozukluğu ve panik atağın belirtileri bende yıllar önce başlamıştı panikatak sinir hastalıkları uzmanına gittim bana oaxil diye bir ilaç verdi o çok iyi gelmişti bana doktora gidersen bir sor derim canım.

Paxil canım yanlış yazdım

Ya koronaya yakalansaniz oleceginiz garantimi neden korkuyosun eninde sonunda herkes bu hastaligi yasayacak korkman cok sacma hasta olan coguninsan evine gonderiliyor genelde yasli ve hastalikli olanlarda olumler cogunlukta biliyosundir zaten bunlari hepimiz bir gun olecegiz zaten bu virusten bukadar korkmayi anlamiyorum. Tabiki tedbirli olucaz ama kendimiz icin degil etrafimizdakiler icin

Aynı senin gibiydim her geçen gün kafayı yiyordum.en sonunda namaza basladım ve her namazda baslarda aglayarak dua ederken sonradan içim rahat etmeye basladım.asıl hayatın orada oldguna inanıyorsun.bazen diyorsunki en kaz altında kalmak daha zor.hatta geçen trafik kazası oldu sansürlenmemiş fotoraflara denk geldim.o hallerini gördüm.inan elbet birgün ölecegiz sadece ölümün hayırlısını dilemeliyiz.bide bu korkularımız hep maneviyat eksikliğinden oluyor.şükret dua ett inan iyi gelicek

ama o süreç çok sıkıntılı çok ağrılı buna katlanmak kolay değil ki. bilmiyorum ya çok korkuyorum

ama o süreç çok sıkıntılı çok ağrılı buna katlanmak kolay değil ki. bilmiyorum ya çok korkuyorum
Bakin herkes oyle gecirmiyor cogu insan evinde geciriyor hafif sekilde siz hep en kotu senaryoyu dusunuyosunuz doktorlar bazi insanlarin hastaligi gecirip farkina bile varmadigini soyluyor duymadinizmi?

Bakin herkes oyle gecirmiyor cogu insan evinde geciriyor hafif sekilde siz hep en kotu senaryoyu dusunuyosunuz doktorlar bazi insanlarin hastaligi gecirip farkina bile varmadigini soyluyor duymadinizmi?
peki ya aileme bulastırırsam bizim birbirimizden baska kimsemiz yok ki ben ne yaparım onlara bisey olursa

Evden dışarı çıkmıyorsanız dışardan eve gelende yoksa nasıl bulaşacak size? Bu psikoloji ile yanlış anlamayında bulaşsada kendi kendinizi öldürürsünüz siz lütfen yapmayın.
sadece diş kontrolüne gitmiştim orda her yer dezenfekte edilmişti ama yine de telaşlandım şuan belki ordan geçmiştir.

hiç iyi değilim ya nefes alamıyo gibiyim yani alakasız diyorum nerden geçicek bu civarda çıkmadı bile diyorum ama nefes alamıyo gibi hissediyorum napıcam ben

Belki müslüman değil?

Canım ben de senin gibi anksiyete ve yüksek derecede obsesif bozukluk vardı. Ama ben evdeyken annemle paylaşıyordm. Ya da bu kişi seni anlayacak her hangi bir aile bireyi olabilir
Bazen kendimiz aşamıyorz ve maalesef ben en son psikolojik bir terapi aldım. Bu değil de bana en iyi gelen psikiyatrinin verdiği ilac oldu. Ve su an aştım iyiyim bu geçici bir sey. Ben odama kapanıp saatlerce kafamda kurar aniden aglardm. Hiç bir düzenim kalmamıştı
Sana tavsiyem acil bir tedavi.

şu günlee bitsin psikoloğa gidicem. hiç iyi değilim tüm düzenim alt üst oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…