- 25 Mayıs 2018
- 748
- 366
- 33
- Konu Sahibi mellifluous
çok teşekkür ederim yorumunuz için allah size ve cocuklarınıza uzun ömürler verir umarımValla canim sana bu hayatinin bin beterini anlatiyim ustelik ben annem hastaneye yatip uzun tedaviler gordukten sonra panik atak hastasi olmustum hemde 6 yasindaydim.6 yasinda baslayan panik atagim surekli bana anneme babama kardeslerime bisy olcak diye iyice hastalik hastasi olmama sebep oldu.Lisedeyken surekli kendimde hastalik arardim kendime hayati zindan ederdim.neyse evlendim ve hastaligim hafifledi bu arada asla psikolojik ilac kullanmadm cunku ilaclarin yan etkilerindende korkarim.Cocuklarim olunca baya atlattim artik kendimi dinlemiyordum iyiydm.Bu sene 2 kere ameliyat olmak zorunda kaldim ilkinde iyiydm gayet guz3l atlattim ama 2.si bundan 3 hafta once yani korona ilk basladigi zamana denk geldi.Anestezci bana degisik sorular sordu neden sordunuz dedigimde eger suan vucudunda virus varsa narkozu aldiktan sonra cok gec dedi aglaya aglaya girdim ameliyata.2 haftayi nasil gecirdim bilmiyorum ya hastaneden kapmissam diye.Sonra birden sol koluma agri girdi mecbur acile gittik tabi bu sirada ulkede sayilar artmaya basladi.Kan sonuclarimda pihtilasma cikti doktor suan cigerlerinde emboli olabilir ilacli tomografi cekicegz dedi resmen dunyam yikildi basima ne gelcegini bilmeden girdim tomografi odasina radyolojici dediki bu ilac alerjiktir alerji yaparsa olume kadar gidiyor kabul ediyosan imzala haydaaa girmesem olmuyor girsem ayri dert gozumu kararttm girdim ama nasil buyuk korkuyla Allahim beni evlatlarima bagisla diye diye neyseki cigerleromde emboli yokmus ve kullandigm ilac dokundugu icin kolum agrimis.O ilacli tomografinin ilaci dokundu ve 1 hafta vucudmda sulu dokuntu cikti kasinmaktam oldum buna sukur dedim daha kotusude olabilirdi.Sonra farkettimki bi insanin basina bisey gelcekse geliyor mani olamiyorsun o yuzden artik kendimi sikmiyorum.Boyle bi donemde hastaneye gittim 2 hafta gecti ustunden demekki hastaneden bisey kapmamisim.Tedbirini al gerisini Allaha birak canim yasiycak omrun varsa yasiyorsun tum olay bu