Çok eski olmayan sevgilimin yaptıkları ve yeni sevgilisiyle mutluluğu. Baş edemiyorum bu duyguyla.

Bu nasıl bir destan, sonuna kadar okumadım ama bu yaratığı bu kadar tepenize çıkaran sizsiniz. Şimdi oturun yasını tutun vay efendim bana yalan söylemiş diye.

Üzülme barışırsın.
Dayak yedikten, küfür hakaret yedikten, aldatıldıktan, yalanlar söylendikten, başka kızın yanında seni kovduktan sonra bile barışmışsın, yine barışırsın. Bekle biraz, diğerleri ne bok olduğunu anlayıp terkedince sana gelir yine yalnız kalmamak için.

Bu yalancı çocuk seni Allahın tek bi günü bile sevmemiş. Emin ol şimdikini de sevmedi sevmeyecek. Çünkü hasta o. Normal değil. Ama Allah seni sevmiş ki ondan kurtarmış geç de olsa. Kapında köpek olsa lütfen affetme ablan olarak açık konuşucam az beynini çalıştır. Allah kullan diye vermiş.

O size asik degildi ki! Degildi iste! Hala instagram saygasina felan bakiyorsunuz. Aha da buraya yaziyorum: O yarin öbür gün size ulasip "Affet, ben hep sevdim. Sadece seni kiskandirmak icin yaptim. Haytim tek aski sensin. Seni hamile birkayim mi hemen evlenelim" dese eminim ki hemen cevap vereceksiniz. Bir kac mutlu ciftle bir görüsün gercek sevgi ve saygi nedir. Bu yasadiklariniz degil cünkü

Pardon neden evde kalican da o evlencek bak sana bi ornek tee o zamanlar sevgilim okudugum sehire 1 saat uzaklikta her zamankinden farkli davraniyo telefon sakliyo eli ayagi birbirine girmis vaziyette konduramiyorum somut bisey ariyorum no bulamiyorum neyse dondum okudugum sehire uyudum bu armut yayin acmis kizla beraber bana ekran goruntuleri yagiyo seninki biriyle yayin acti kiz askim diyo virt zirt neyse ben onun agzina bi mictim totosuna da bi tekme attim agladim zirladim yillarimi vermisim armuta aglicam tabii neysemm ben 3 ay sonra biriyle tanistim ona bile anlattim dedim boyle boyle hatta o zamanki kiz arkadasi bana ulasti kavgalar gurultuler dedim git ezik ezik senle tartismicam sen once kopeeeenin tasmasini tut hala benim yanima geldigindeki fotolar profilinde sonra gel bana carla naş... sonucu merak ettiysen soyliyeyim o 3 ay sonra tanistigim adamla evliyim birde 8 aylik oglusum var o inek te suan olmus camis yuvarlana yuvarlana geziyomus hee bu adam aldatmadan 1 hafta once de tek tas aldiydi cok asikti o tektasi gitmis o minnakk kelebegine vermiss at ustundeki kelebene yaaa cok sevildim bende dimi bacimm eminim cok sevilmisimdir neyse bak yine gereksiz gereksiz kisiler anlikta olsa aklima gelip saniyelerimi aldi sen evde kalman ama o bu kafayla birinin elinde kalir

Şu ruh hastası anakuzusu sünepe ile evlenip anasına hizmetçi kendisine cariye olmak daha mı cazipti evde kalmaktan?

İlişki boyunca en çok seven oydu sanırdım
Arkadaşlar ben ilk kez böyle sevildiğimi gördüm ve inandım.

İlk paragraftan sonrasını okumadım.
Psikolojik destek alın lütfen. Sevgi böyle bir şey değil.

Ama onu hayatıma o kadar katmışım o kadar bana ait hissetmişim ki bu kadar kısa bir sürede hop bir başkasının kollarında oluşu onun için durumlar atıyor oluşu, kalbinin ona carpisina içim gidiyor

Ayni şekilde bu da benim çektiğim resimlerle kızı tavladı. Tavlamış yani haberik yoktu. Çok sevindim sizin atlatıp eşinizle mutlu olmanıza hatta bir de bebiş üretmenize Eğer o kimseyle olmasaydı canım yanmazdı. Zaten öyle diyordu kimse olmaz sen sonsun. Ben de öyle diyordum kimseyle de olmadım zaten. Ama şimdi ben yalnızım ve o onla mutlu ya üzülüyorum. 3 ay sonra ben de buraya güzel haberler yazmak isterim

Hayir tekrar konuşmam. Eminim o da yazmaz zaten. Sevdiğine sadık kalır. Beni sevdiğini zannettiği için sadık kalmadı orası ayrı. İş alenen ilişkilerini paylaşmaya kadar gelmiş. Bu saatten sonra dönmem mümkün değil. O kalpte yerim yokmuş. O da herkes gibiymiş. Yakında profil resmi de koyar benle yaptığı gibi kızın Nur cemalini de görürüm. Hepten yikilirim. Hatta benle çektiği pozun aynısını çekip koysun. Daha çok deler geçer. Saygı duymayan adamın sevgisi de ise yaramiyormus onu anladım. Her şeyden önce saygı duyacak ki sonra bunun gibi sevdiğimi sanmisim ya pardon diyip gitmesin

Öncelikle şunu söyleyeyim şu an sadece hırslısın. Kaybetmeyi hazmediyorsun. Bu yüzden de ilişkideki iğrençlikleri görmüyor sadece başka bir kız ile mutlu olmasına odaklanıyorsun. Umarım umarım sana asla yazmaz. Asla pişman olmaz. Sen ümidini kesene kadar tek bir kelime bile atmaz. İnan çok içten diliyorum bunu. Çünkü birgün gerçekten sevildiğinde sevginin böyle birşey olmadığını şiddet, yalan, ihanet barındırmadığını göreceksin. O gün geldiğinde artık onun mutlu olup olmaması seni hiç ilgilendirmiyor olacak hatta sana yazınca sen korkacaksın benim hayatımı bozar mı diye. Kendi gözünü aç. Sence bu adam biriyle mutlu olabilecek biri mi ? Yalan, ihanet, şiddet. O kız bilmiyor ama sen biliyorsun. Bu tür toksik insanlar hayatımızdan çıkmalı. Gerekirse ağla kendini yerlere at bir köşede ama bu adamı unut. Kendin için hep daha iyisini istemeyi öğreneceksin. Seninkine benzer bişey yaşamış biri olarak konuşuyorum. Umarım dikkate alırsın.

Daha tecrübeli olucam kesinlikle katılıyorum. Zaten öyle ağırbaşlı dikkatli biriydim ki nasıl buna böyle düştüm 2 sene önce anlamadım. Lap diye güvendim hop diye sevgili oldum zınk diye ortada kaldım

Siddet küfür hakaret yalan dışında ciddi sevgi belirtileri de vardı. Ben de sevdiğim için hep onlara odaklandım. Zaten sonradan böyle bozuldu. En başta sadece küçük yalanlar vardı. Bana saygiliydi sevgisi tamdı. Hala kızlar bana diyor ki yok o başkasıyla olmaz mümkün değil senden başka bir kız geçince yanından kafasını çeviren çocuktu bu yapamaz diyorlar. İşte ne bileyim

Evlenmeye zorlamak için hamile bırakmak istemesi, size şiddet uygulaması ve sizin bunu bir sevgi göstergesi olarak algılamanız.
Diğer konulara hiç girmiyorum bile.
Bunlar değil diğer yaptığı iyi şeyleri yazmadım çok fazla. Çünkü hatırlamak istemiyorum ama ciddi anlamda beni sevdiğine inandırdı beni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…