Çok eski olmayan sevgilimin yaptıkları ve yeni sevgilisiyle mutluluğu. Baş edemiyorum bu duyguyla.

Öncelikle şunu söyleyeyim şu an sadece hırslısın. Kaybetmeyi hazmediyorsun. Bu yüzden de ilişkideki iğrençlikleri görmüyor sadece başka bir kız ile mutlu olmasına odaklanıyorsun. Umarım umarım sana asla yazmaz. Asla pişman olmaz. Sen ümidini kesene kadar tek bir kelime bile atmaz. İnan çok içten diliyorum bunu. Çünkü birgün gerçekten sevildiğinde sevginin böyle birşey olmadığını şiddet, yalan, ihanet barındırmadığını göreceksin. O gün geldiğinde artık onun mutlu olup olmaması seni hiç ilgilendirmiyor olacak hatta sana yazınca sen korkacaksın benim hayatımı bozar mı diye. Kendi gözünü aç. Sence bu adam biriyle mutlu olabilecek biri mi ? Yalan, ihanet, şiddet. O kız bilmiyor ama sen biliyorsun. Bu tür toksik insanlar hayatımızdan çıkmalı. Gerekirse ağla kendini yerlere at bir köşede ama bu adamı unut. Kendin için hep daha iyisini istemeyi öğreneceksin. Seninkine benzer bişey yaşamış biri olarak konuşuyorum. Umarım dikkate alırsın.
İyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim bu arada. Siz nasıl atlattiniz. Hayatınıza biri mi girdi yoksa öylece bitti mi kendi içinizde

Siddet küfür hakaret yalan dışında ciddi sevgi belirtileri de vardı. Ben de sevdiğim için hep onlara odaklandım. Zaten sonradan böyle bozuldu. En başta sadece küçük yalanlar vardı. Bana saygiliydi sevgisi tamdı. Hala kızlar bana diyor ki yok o başkasıyla olmaz mümkün değil senden başka bir kız geçince yanından kafasını çeviren çocuktu bu yapamaz diyorlar. İşte ne bileyim
Sen kızları bırak. Kızlar da senin gibi. Şu ipsiz sapsız çürük kekoların iki yaldızlı sözünü, ağlayan gözünü, ufak tefek jestlerini sevgi sanıyorsunuz.

Şiddet küfür hakaret yalan dışında seviyordu ne demek ya? Sen iyi misin? Seven insan zaten onları yapmaz. Bana saygılıydı diyorsun, saygı kavramın da sıkıntılı. Saygılı insanın davranışları değildi maruz kaldığın.

İlk paragraftan sonrasını okumadım.
Psikolojik destek alın lütfen. Sevgi böyle bir şey değil.
İyi yaptığı şeyleri tabi ki yazmadım. Ama vardı. Hatta hala diyorum ilk başta seviyordu diye. Sevmemesi mümkün değil ilk sene. Sonradan bozulunca zamanla soğudu zaten fark ettim ama hiç aklıma başkasını sevebileceği gelmedi. Bulabileceği de gelmedi. Nereden buldu onu da bilmiyorum oturduğu yerden.
Kendi dedi ki ben senden soğuyordum zaten. Eee soguyorsan desene bana neden tam tersi konuştun aylarca ya bu nedir ya. İlk tanıştığımızda nasıl anlattı kendini ben kimseye benzemem yalan dolan yoktur asla seni bırakmam, ben acı çektirmem sana çünkü ben aldatıldım seni asla aldatmam blah nlah balh şimdi bunları diyen birine asla inanmam

Siddet küfür hakaret yalan dışında ciddi sevgi belirtileri de vardı. Ben de sevdiğim için hep onlara odaklandım. Zaten sonradan böyle bozuldu. En başta sadece küçük yalanlar vardı. Bana saygiliydi sevgisi tamdı. Hala kızlar bana diyor ki yok o başkasıyla olmaz mümkün değil senden başka bir kız geçince yanından kafasını çeviren çocuktu bu yapamaz diyorlar. İşte ne bileyim
Zaten hiç sevmemiştir demiyorum. Ama şu yaşadığın travmaları bir düşünsene. Sokak ortasında ne kadar utandığını, başka kıza yazılan aşk sözlerini elalemin annesinden duyduğun hakaretleri kendisininkini hiç saymıyorum. Buna mı layıksın sen ? Hiç mi ailen eşin dostun seni seven insanlar yok ? Kendini hiç mi sevmiyorsun sen ? Kendine bu kötülüğü yapma aklını başına al. Güçlü dur sil gitsin ya sil gitsin. Bir çizgin olsun armudun sapı üzümün çöpü çizgisinden bahsetmiyorum. Bana bunu bunu yapan bir adamı istemiyorum diyebil. Karşında bunu sonunda başarabilmiş bir kadın yazıyor bunları.

Hayir tekrar konuşmam. Eminim o da yazmaz zaten. Sevdiğine sadık kalır. Beni sevdiğini zannettiği için sadık kalmadı orası ayrı. İş alenen ilişkilerini paylaşmaya kadar gelmiş. Bu saatten sonra dönmem mümkün değil. O kalpte yerim yokmuş. O da herkes gibiymiş. Yakında profil resmi de koyar benle yaptığı gibi kızın Nur cemalini de görürüm. Hepten yikilirim. Hatta benle çektiği pozun aynısını çekip koysun. Daha çok deler geçer. Saygı duymayan adamın sevgisi de ise yaramiyormus onu anladım. Her şeyden önce saygı duyacak ki sonra bunun gibi sevdiğimi sanmisim ya pardon diyip gitmesin

Sana birsey söyliyim mi. Simdi ilk basta canin yaniyor tamam ve kafanda nasil mutlu olduklarini kuruyorsun. Toksik iliskiden ciktiktan sonra insanin "normale" dönmesi zaman alıyor. Biraz mesafeyle "iyi ki o karede ben yokum" diyeceksin..

kavga ediyoruz, beni tartaklıyor, ben ağlıyorum
çok ağır hakaretler ve küfürler de yedim ondan. Toplum içinde şiddet de uyguladı birkaç defa. Ve hak ettiğimi söyledi... "Bak kan akmıyor, morarmamış da.. şiddet dedigin ağız yüz kırmalı olur. Benim sana yaptığım şiddet değil " diyordu.

Böyle güzel sevilmeye inanmış olmak içimi yakıyor.
Evet evet ne güzel de sevilmişsiniz!! okurken kan beynime sıçradı! bu kadar mı değersizsiniz kendi gözünüzde????

Sen kızları bırak. Kızlar da senin gibi. Şu ipsiz sapsız çürük kekoların iki yaldızlı sözünü, ağlayan gözünü, ufak tefek jestlerini sevgi sanıyorsunuz.

Şiddet küfür hakaret yalan dışında seviyordu ne demek ya? Sen iyi misin? Seven insan zaten onları yapmaz. Bana saygılıydı diyorsun, saygı kavramın da sıkıntılı. Saygılı insanın davranışları değildi maruz kaldığın.
Birden değil zamanla bu kötü huyları ortaya çıktığı için aslında adapte oldum. Önceden sesini yükseltse küserdim son sene demedigi kalkmiyodu ben ayrılıyordum o lafları kaldiramadigim için, ama 2 gün sonra hayirdir profil resmi değişmiş ne çabuk buldun birini aferin sana falan diyince hemen ay yok kimseyi bulmadim ben kimseyle isim olmaz falan başlıyordum kendimi kanitlamaya. Sonra konuşmaya başlıyorduk yine. Yani alıştım zamanla. Hatta bir gün senin a*k dedi görüntülü konuşuyorduk. Kapattım suratına. Sonra yazmış ki ' neden kızdın ilk kez mi diyorum sanki ""

Sana birsey söyliyim mi. Simdi ilk basta canin yaniyor tamam ve kafanda nasil mutlu olduklarini kuruyorsun. Toksik iliskiden ciktiktan sonra insanin "normale" dönmesi zaman alıyor. Biraz mesafeyle "iyi ki o karede ben yokum" diyeceksin..
O zaman ne kadar sürecek ya her geçen gün ilerliyorlar. Aynı bölgede oturuyoruz bir gün elinde kızla buraya gelir dolasirsa ben de görürsem en başa sararim. Gerçi biraz Akli varsa benim.oturdugum yere gelmez zaten. Gerçi umrunda değil Amourette üzülür görürse bizi diye

O zaman ne kadar sürecek ya her geçen gün ilerliyorlar. Aynı bölgede oturuyoruz bir gün elinde kızla buraya gelir dolasirsa ben de görürsem en başa sararim. Gerçi biraz Akli varsa benim.oturdugum yere gelmez zaten. Gerçi umrunda değil Amourette üzülür görürse bizi diye

Bakin siz hala bütün kontrolü o kisinin eline veriyorsunuz. Ya buraya gelirse. Ya sunu paylasirsa. Ya bunu ederse. Siz nesiniz bu hikayede? Eline taktigi kiza sahsen ben acirim. Cünkü cici bici aylardan sonra onada ayni siddeti ve saygisizligi gösterecek. Ailesi ile beraber oturmaya zorlamaya calisacak. Eh? Onun yerinde olmak istermisiniz tekrar? Cevabiniz hayir ise o zaman onlari görmek de caninizi yakmak, ama onu görmek midenizi bulandirabilir. Orasini bilemem

Zaten hiç sevmemiştir demiyorum. Ama şu yaşadığın travmaları bir düşünsene. Sokak ortasında ne kadar utandığını, başka kıza yazılan aşk sözlerini elalemin annesinden duyduğun hakaretleri kendisininkini hiç saymıyorum. Buna mı layıksın sen ? Hiç mi ailen eşin dostun seni seven insanlar yok ? Kendini hiç mi sevmiyorsun sen ? Kendine bu kötülüğü yapma aklını başına al. Güçlü dur sil gitsin ya sil gitsin. Bir çizgin olsun armudun sapı üzümün çöpü çizgisinden bahsetmiyorum. Bana bunu bunu yapan bir adamı istemiyorum diyebil. Karşında bunu sonunda başarabilmiş bir kadın yazıyor bunları.
İstemiyorum zaten . Onu sevdiğim için yazmadım. Böyle bitmesi zoruma gitti. Benleyken başkasıyla oluşu, gece neden yatmadın dediğimde hastayım o yüzden diyip aslında kızla konuşmuş olması gerçeği kendimi double salak hissettiriyor. Ve ihanetten canım yanıyor

Bakin siz hala bütün kontrolü o kisinin eline veriyorsunuz. Ya buraya gelirse. Ya sunu paylasirsa. Ya bunu ederse. Siz nesiniz bu hikayede? Eline taktigi kiza sahsen ben acirim. Cünkü cici bici aylardan sonra onada ayni siddeti ve saygisizligi gösterecek. Ailesi ile beraber oturmaya zorlamaya calisacak. Eh? Onun yerinde olmak istermisiniz tekrar? Cevabiniz hayir ise o zaman onlari görmek de caninizi yakmak, ama onu görmek midenizi bulandirabilir. Orasini bilemem
Ona yapmaz merak etme. Ben ayrı ev tutmaya degmezdim onun gözünde. Sevdiğini sanmis ya beni gerçekten sevmemiş. Şimdi gerçekten sevdiği kıza ev de tutar eşya da alır düğün de yapar. Bana yaptıklarını kıza yapmaz bence. Çünkü bana yaptı ve sonuç olarak ondan defalarca ayrıldım. Tekrar yaparsa kızın da gideceğini biliyor. Artık ilişkilerden çok soğudum biri gelsin son olsun diyordu. O kişi de benmişim sozdeee. Benle 2 sene harcadı. Şimdi kalkıp elinde tutmayacagi kıza da aynısını yapıp elinden kaçırmaz. Kızdan bayağı emin ki hemen başladı ilişkiye. Bu kadar emin olduğuna göre uzun süredir aldatiliyordum

Ona yapmaz merak etme. Ben ayrı ev tutmaya degmezdim onun gözünde. Sevdiğini sanmis ya beni gerçekten sevmemiş. Şimdi gerçekten sevdiği kıza ev de tutar eşya da alır düğün de yapar. Bana yaptıklarını kıza yapmaz bence. Çünkü bana yaptı ve sonuç olarak ondan defalarca ayrıldım. Tekrar yaparsa kızın da gideceğini biliyor. Artık ilişkilerden çok soğudum biri gelsin son olsun diyordu. O kişi de benmişim sozdeee. Benle 2 sene harcadı. Şimdi kalkıp elinde tutmayacagi kıza da aynısını yapıp elinden kaçırmaz. Kızdan bayağı emin ki hemen başladı ilişkiye. Bu kadar emin olduğuna göre uzun süredir aldatiliyordum

Neden? Sizde bu kisi ile bir hafta tanisip hemen sevgili oldunuz. Ona da ayni sizde gibi hayatim askim blabla numaralar cekiyor simdi. Sizin kafanizda hala durumu yönlendiren o, siz degil. O beni layik görmedi ev tutmadi. O söyle sevmedi beni layik görmedi felan. Bence siz önce genel anlamda biraz bu hikayeye 3. Bir kisi gibi bakmaya deneyin. Layik olmayan da o. Sevgiye layik olmayan da o. Siz neden bu insana kandiniz onu düsünün, cünkü bunun da sebepleri var

Annem de dedi hep bu adamın sana saygısı yok ettiği kufurler şiddet çok ağırdı çünkü. Ama bana cefa çektirdi şimdi o kızla 2 günde çok mutlu. Üstüne bir de beni kötü anlatmışlar herkese. Zoruma gidiyor çünkü öyle mazlum
Anneniz eksik söylemiş. Bu adamın sana saygısı yok ama asıl senin kendine saygın yok evladım demeliymiş.

Normal bi insan bu anlattığınız toksik ilişkiyle baş edemez, siz bu ilişkinin yokluğuyla baş edemiyorsunuz. Beni seviyordu adı altında anlattığınız şeylerin hepsi bağımlı, tutarsız histerik, takıntılı bi herifin iyi gün hezeyanları resmen. Kötü gün hezeyanlarını da fazlaca görmüssünüz zaten toplum içinde dahi şiddet görerek.

Siz böyle sevmek, böyle sevilmek istiyorsanız bi seyler çok yanlış gidiyo demektir konu sahibesi. Belli var kendinizle bi derdiniz. Yaşınız da genç, o yüzden o herif hangi kızla nereye gidiyo boşverin ve benim ruh sağlığım nereye gidiyo diye bi sorgulayın. Hatta bence direk destek alın.

Konuyu baş edemiyorum diye açmış, naif bi yorum yapayım dedim ama olmadı yani. Bundan kurtulsanız baska yerden bulacaksınız hani tabiri caizse belanızı. Çünkü mesele adamın yaptıkları degil, sizin bu yapılanları sevgi zannetmeniz.

İstemiyorum zaten . Onu sevdiğim için yazmadım. Böyle bitmesi zoruma gitti. Benleyken başkasıyla oluşu, gece neden yatmadın dediğimde hastayım o yüzden diyip aslında kızla konuşmuş olması gerçeği kendimi double salak hissettiriyor. Ve ihanetten canım yanıyor
Geçen sene ihanete uğrayıp buraya yazmıştım. 2.5 senelik ilişkim bitti üstelik en yakın arkadaş gibiydik kötü bir olay hiç geçmedi aramızda. Aileler birbirini çok seviyor ve çok istiyordu. Erkek arkadasım 3 Aydır başka kızla çıkıyormuş. Bana da uçuşum var diyormuş. Ben bunu o kızdan ögrendim düşün. Kız biliyormuş. Noldu ? Ağladım aşırı üzüldüm. Senin gibi hırslandım. Vay be amma safmışım dedim. Şu an üzerinden 1 yıl geçti ve çok mutlu bir ilişkim var. Karşı taraf aklıma bile gelmiyor o hırs yerini aman bananeye bırakıyor.

Yeni sevgili yapmis sevgiliden daha eski sevgili olabilecek durum dusunemiyorum.
4 gun öncesinde ayrı da olsak Allah katında sevgilisyiz seni çok seviyorum elimde değil kopamiyorum diyen bir mal ve 4 gün sonra yalnız amourtteyle göbekli eski sevgilisinin yeni sevgilisi. Cok da eski sevgilim değil daha birkaç gün oldu

4 gun öncesinde ayrı da olsak Allah katında sevgilisyiz seni çok seviyorum elimde değil kopamiyorum diyen bir mal ve 4 gün sonra yalnız amourtteyle göbekli eski sevgilisinin yeni sevgilisi. Cok da eski sevgilim değil daha birkaç gün oldu
2 saat olsa fark eder mi, adamin yeni sevgilisi var. Bir sevgiliyi eskitmek icin daha iyi bir sebep düşünemiyorum hala.

Geçen sene ihanete uğrayıp buraya yazmıştım. 2.5 senelik ilişkim bitti üstelik en yakın arkadaş gibiydik kötü bir olay hiç geçmedi aramızda. Aileler birbirini çok seviyor ve çok istiyordu. Erkek arkadasım 3 Aydır başka kızla çıkıyormuş. Bana da uçuşum var diyormuş. Ben bunu o kızdan ögrendim düşün. Kız biliyormuş. Noldu ? Ağladım aşırı üzüldüm. Senin gibi hırslandım. Vay be amma safmışım dedim. Şu an üzerinden 1 yıl geçti ve çok mutlu bir ilişkim var. Karşı taraf aklıma bile gelmiyor o hırs yerini aman bananeye bırakıyor.
İste aradığım yorum ne güzel geçmiş gitmiş sizden. Biz de çok yakındık son zamanlar hariç. O benim arkadaşımdı sırdasimdi. Umarım ben de yeni yılda böyle bir yorum yazarım buraya. Sizin adınıza çok sevindim ama nasıl tekrar güvendiniz yeni birine ?

X