- 22 Şubat 2016
- 55
- 51
- 3
- 32
- Konu Sahibi evli_mutlucocuksuz2010
-
anlıyorum çok teşekkür ederim ama göğüsteki tüylenmeye cildiye bakarmıAlerji vs de olmus olabilir ama en sagliklisi doktora gorunmen insallah ciddi birsey degildir ama netten arastirmaya kalkarsan yada burda soracak olursan her agizdan farkli bi ses çıkacak daha cok kafan karisacak daha cok endiseleneceksin bence hemen bi cildiye uzmanina gorun zatwn alani degilse ilgili bransa seni kendisi yonlendirir cok gecmis olsun
Kizarikliklar kasinti falan dediniz ya genel butun sikayetlerinizi soylersiniz tuylenmeyide soylersiniz zaten alanina girmesse o sizi ilgili bransa yonlendiriranlıyorum çok teşekkür ederim ama göğüsteki tüylenmeye cildiye bakarmı
Bencede alerji olabilir bu aralar enfazla ne yediniziki gündürde vücudumun çeşitli yerleri kaşınıyordu açıp baktığımda kırmızı şişlikler gördüm ne oluyor bana yaa
teşekkür ederim haklısınız ama napim görünce çok korktum buraya yazmak geldi aklımaben bu tarz konuların buradan çözme taraftarı değilim çünkü herkesin vucudu herşeye öyle farklı tepkiler veriyor ki ne desek seni yanıltırız ihmal etme git doktora..
verilen ilaç tavsiyeleri vb şeyleri uygulama da sağlık bu aman..
aylık el muayenesi derken göğüsü kastediyorsanız ki öyle anlıyorum aklıma geldikçe yapıyorum bir şişlik yok bazen sızlıyor ıo kadar yorumunuz için teşekkür ederimBazi donemler bu tur degisiklikler olabiliyor.Peki siz aylik elle muayenenizi yapiyormusunuz ? Muayenede falan bi sislik ,gariplik farkettiniz mi?
Bencede alerji olabilir bu aralar enfazla ne yediniz[/QUOTEdiğer günlerden farklı hiç birşey yemedim ama göğüsteki tüylenme beni çok korkutuyor yorumunuz için teşekkür ederim
evet evliyim ama doğum kontrol hapı kullanmıyorum ben ağrı kesicii bile kullanmam çok mecbur olmasam yorumunuz içinde teşekkür ederimO tuylenme hormonlardan tsh prolaktin ki hormanlarinda düzensizlik vardır.evli değilsin sanırım doğum kontrol hapları da yapar evliysen
şimdi randevu alacam çok teşekkür ederim yorumunuz içinKizarikliklar kasinti falan dediniz ya genel butun sikayetlerinizi soylersiniz tuylenmeyide soylersiniz zaten alanina girmesse o sizi ilgili bransa yonlendirir
Rica ederim insallah onemli birsey yoktur Allah hayirli sifalar versinşimdi randevu alacam çok teşekkür ederim yorumunuz için
Canim bdv ye girdiginde yukari sag ust tarafta konu ac var onu tikla konunu yazabilirsinSlm arkadaslr ya bişe srcam bu konulr nasl açılıo yeniyim bilemedm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?