çok endişeliyim lütfen bir bakın

evli_mutlucocuksuz2010

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
22 Şubat 2016
55
51
3
32
hayırlı günler çok uzatmıyacam direk konuya girmek istiyorum bugün birşey farkettim ve çok korktum bu aralar göğüs uçlarım birden bire sertleşiyordu bugün yine öyle oldu ve ben göğsüme baktığımda göğsümdeki neredeyse tüm gözeneklerin böyle siyah nokta gibi olduğunu göğüs ucuna yakın olanlarında içlerinden tüy çıktığını farkettim çok korkuyorum başına daha önce böyle birşey gelen yada böyle olan herkesten akıl istiyorum niye böyle oldu geçermi tedavisi varmı çok korkuyorum ben yaşımda 22​

Alerji vs de olmus olabilir ama en sagliklisi doktora gorunmen insallah ciddi birsey degildir ama netten arastirmaya kalkarsan yada burda soracak olursan her agizdan farkli bi ses çıkacak daha cok kafan karisacak daha cok endiseleneceksin bence hemen bi cildiye uzmanina gorun zatwn alani degilse ilgili bransa seni kendisi yonlendirir cok gecmis olsun

anlıyorum çok teşekkür ederim ama göğüsteki tüylenmeye cildiye bakarmı

ben bu tarz konuların buradan çözme taraftarı değilim çünkü herkesin vucudu herşeye öyle farklı tepkiler veriyor ki ne desek seni yanıltırız ihmal etme git doktora..
verilen ilaç tavsiyeleri vb şeyleri uygulama da sağlık bu aman..

O tuylenme hormonlardan tsh prolaktin ki hormanlarinda düzensizlik vardır.evli değilsin sanırım doğum kontrol hapları da yapar evliysen

Bazi donemler bu tur degisiklikler olabiliyor.Peki siz aylik elle muayenenizi yapiyormusunuz ? Muayenede falan bi sislik ,gariplik farkettiniz mi?

teşekkür ederim haklısınız ama napim görünce çok korktum buraya yazmak geldi aklıma

Bazi donemler bu tur degisiklikler olabiliyor.Peki siz aylik elle muayenenizi yapiyormusunuz ? Muayenede falan bi sislik ,gariplik farkettiniz mi?
aylık el muayenesi derken göğüsü kastediyorsanız ki öyle anlıyorum aklıma geldikçe yapıyorum bir şişlik yok bazen sızlıyor ıo kadar yorumunuz için teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…