• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

çok endişeliyim,acil yardım

majezik16

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
28 Mart 2009
109
4
118
49
Merhaba arkadaşlar,34+2 günlük hamileyim.Bugün doktora gittim,bebeğim 2400 grammış.sezeryan için 29 nisan a gün verdi.o zaman da 39 haftam dolmuş olacak sanırım.bebişimin o zamana kadar sabretmesi için ne yapmalıyım?Bir de bebişimin kilo alması için neler yapmalıyım?? çok korkuyorum,endişeliyim...çok teşekkürler

mrb
öncelikle bebeğin şu anki kiloso normal bir ay içerisnde 300 gr alsa 3 kil doğar yani aynene beslenmene devam et bebeğin doğum tarşhşne kadar durması için bişey yapmana gerk yok eğer erken doğum tehlikesi yoksa o zaten durur ayrıca 35 haftada olduğuna göre 37 haftalıkoluduktan sonra bebek gelişimin tatamlıyor zaten

arkadaşım benim bildiğim kadarıyla son ay bebeğimn kilo alması için baklagil yani nohut, kuru fasulye, barbunya ve tavuk eti yemek gerekiyor bu besinler daha çok bebeğe kilo aldırıyormuş. :ecrin_bebek::CüvCüv:

çok teşekkür ederim arkadaşlar.Tavsiyeleriniz benim için çok önemli.

elmanın kilo aldırdığını duymuştum. ben günde beş porsiyon meyve tüketmiştim. süt ve süt ürünlerini de unutmamak lazım. bebişim 39+3 de 3950 gr doğdu. son haftalarda hareketlerini kısıtlarsan erken doğumdan da kaçınmış olursun. kolay ve sağlıklı doğumlar dilerim.

Back