• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çok dişim ağrıyor

elanor01

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Haziran 2012
708
17
48
Batman
slmlar arkadaşlar dişim çok ağrıyooo,dktora gidemiyorumm bulunduğum yerde dktr yokk,gecmesi için bi öneriniz varmıı

canım çok geçmiş olsun yaa eğer nöbetçi eczane fln varsa hemen apranax fort al eğer iltihap fln varsada agumentin ya da amoklavin antibiyotik olarak al..ama bunlar şuan için imkansızsa rakı bas pamuğa...oda olmuyorsa işin Allahlık ozaman bol bol ya şafi deki şifa bul...

canım çok geçmiş olsun yaa eğer nöbetçi eczane fln varsa hemen apranax fort al eğer iltihap fln varsada agumentin ya da amoklavin antibiyotik olarak al..ama bunlar şuan için imkansızsa rakı bas pamuğa...oda olmuyorsa işin Allahlık ozaman bol bol ya şafi deki şifa bul...

teşekkürederimm ilaç bulamam ama rakıyı deneyebilirimm gerçektenn teşekkürederimm

Votka olmaz rakıdaki anason iyi geliyor. sakın votka koymayın daha beter yapar.. Parmağınıza biraz tuz alıp ağrıyan yere koyun bir dk kadar bekleyin geçer eğer ulaşılamayacak bir yerdeyse tuzlu suyu ağzınızda tutun. Geçecektir...

Sarımsak suyu da iyi geliyormuş ama bunu hç denemedim önce tuzu deneyin. Yada karabiber ve naneyi ezerek sarımsak suyu karıştırın karışımı ağrıyan bölgeye koyun.. Çörek otunudişe bastırın ve çiğnemeye başlayın... Bunlar netteki sağlık sitelerinde yazan acil yöntemler denemedim bilmiyorm sadece ''öneri'' ama tuzu biliyorum o işe yarıyor...

teşekkürler herkese ama sanırım ağrım geçmeyecekk denemediğim kalmadı rakı bulamıyorum bugün sabahçıyım sanırımm

bol tuzlu suyu ile dişinin ağrıyan yerine gargara yap 5 dk kalmaz ağrın gider canım

Back