• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık PROGESTERONUM MU DÜŞÜK

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Niye böyle yapılıyor ben bilmiyorum anlamıyorum hepimiz o koridorlarda acaba diye diye bekliyoruz kaç gün yumurta büyüdü mü tedavi işe yarayacak mı diye bekliyoruz ne adam akıllı muhattap var ne doğru düzgün tedavi çok üzülüyorum bizim bu hallerimize 🥲
Yıllarım geçti hastane kapılarında. Allah hepimizi iyi insanlarla iyi doktorlarla karşılaştırsın. Zamanı var demekki. Vardır Allah’ın bi bildiği ne diyeyim

Çok kötü gerçekten, çok üzüldüm. Umarım bir çözüm bulursunuz. Devletten tüp bebek için rapor çıkarttırıp biraz daha uygun hale getirebiliyorlar tedaviyi isterseniz araştırın.
Adetimde gideceğim soracağım bakalım ne diyecekler. Geri dönüşünüz ve fikirlerinizi paylaştığınız için teşekkür ederim. Sevgiler

Adetimde gideceğim soracağım bakalım ne diyecekler. Geri dönüşünüz ve fikirlerinizi paylaştığınız için teşekkür ederim. Sevgiler
İnşallah güzel haberlerinizi alalım, rica ederim 🙏🏻

Evet tabii ki gebeliği devam ettirmede çok önemli. Sizin kimyasal olduğuna göre hamile kalabiliyorsunuz. Genetikte bir sorun olabilir mi bununla ilgili doktorla konuştunuz mu? Aşılama sonrasında da verilebilirdi aslında progesteron iğne veya fitil.
Genetik teste ben zorla gittim verdim ama birkaç basit şeye bakmışlar. Detaylı genetik test için birkaç kez düşük ya da kimyasal yaşaman gerekiyormuş ve doktorun yönlendiriyormuş. O da elimde patladı yani.

Back